רמקולים .

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
ש

נערך לאחרונה ב:

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
תתחדש, ללא ספק רמקולים שנותנים תמורה אדירה.
נהניתי מספר שנים מזוג כזה, בזמנו בדקתי עם רוי מול מוניטורים שעלו פי שלוש ונתנו פייט מדהים.

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
תתחדש ותהנה רכשת רמקולים מצוינים .
מאחל לך ליהנות מהם כול רגע אפשרי.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
רמקול מעולה!

כתבתי עליו בעבר.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
תתחדש :בעד:
רמקולים מעולים למחירם.
קצת שונה מאוזניות,צפויות לך שעות הנאה מרובות.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
SONYES

תתחדש ותהנה :שתוי:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
תתחדש ,רמקול מצוין.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
תתחדש!
אחלה פסקול, אגב.

Yasmart

אוהב את התחום
מעורבות
86
נקודות
28
תהנה! אחלה רמקול, עובד איתו כבר שנים רבות,
יובל

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
תהנה! אחלה רמקול, עובד איתו כבר שנים רבות,
יובל

תענוג של רמקול :בעד:

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
כיף לשמוע ולקרא שאתה כה נהנה נהם...:שתוי:

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
קראתי את מה שכתבת על ההבדלים.
אצלי לעומת זאת האוזניות מעלות אבק.
כנראה שזה תלוי בהשקעה בשני הערוצים(רמקולים ואוזניות).
להקשיב לאוזניות זמן רב זה מתיש אותי.
לעומת זאת לרמקולים ימים רצופים צרופים בהנאה מרובה.

Roy

חבר משקיען
מעורבות
32
נקודות
28
השני סנט שלי בנושא:
אני לא יכול לומר שיש רמקולים שהם האהובים עלי ביותר, אבל ה- Octave Sig בהחלט בחמישייה הפותחת.
היו לי המון רמקולים וגם עבדתי בתחום ונחשפתי להמון. מניסיוני האוקטאב הם דבר מיוחד, ולדעתי מהרמקולים הכי אנדרייטד (לפחות בארץ) בתחום. אני לא מכיר אף מדפי 5.25 שעולה עליהם כמכלול עד למחירים גבוהים מאוד (כלומר בלי לבודד תכונה ספציפית- מול התוצאה בכללותה), לפחות לא מתוצרת מסחרית (לא מתייחס ל- DIYים מטורפים למיניהם). יש רמקולי 5.25 ברמתם (יקרים בהרבה בד"כ), אבל אני לא מכיר טובים מהם במובהק (כלומר כאלה שגרמו לי לומר "טוב, זה לא כוחות"). Heck, הם נותנים בראש גם לרוב רמקולי המדף 6.5 ששמעתי, כולל ליקרים שבדקתי ראש בראש, וכולל ובפרט בתחום הבאס (תודות ליכולת תנועה חריגה של האלמנטים).
במחירם בארץ אין להם שום תחרות. נכון שהם לא יבואו טוב בעין לכולם, נכון שהגימור לא מהמשובחים (לא כולל גרסת האיבוני המדהימה שלא נמכרת בארץ מטעמי עלות), נכון שהם צריכים חדר מתאים (אבל פחות קטן משנדמה) ונכון שהמותג אולי פחות נחשב אצל האודיופילים הכבדים. אבל הסאונד, בטח במחיר הזה- פשוט נפלא.
והכיצד? שום סוד מיוחד. תכנון פשוט אך מחוכם המשקף המון שנות ניסיון (תפתחו פעם תיבה של אוקטאב מול תיבה סטנדרטית ותבינו), חומרים איכותיים וחשוב ביותר- אלמנטים ברמה גבוהה שלא נהוג למצוא במחירים הללו, תודות לעובדה שמוראל מייצרת אותם לעצמה. בקיצור, למי שלא יושב בחדר ענק- לא לדלג עליהם כשבאים לבחור רמקולים.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
השני סנט שלי בנושא:
אני לא יכול לומר שיש רמקולים שהם האהובים עלי ביותר, אבל ה- Octave Sig בהחלט בחמישייה הפותחת.
היו לי המון רמקולים וגם עבדתי בתחום ונחשפתי להמון. מניסיוני האוקטאב הם דבר מיוחד, ולדעתי מהרמקולים הכי אנדרייטד (לפחות בארץ) בתחום. אני לא מכיר אף מדפי 5.25 שעולה עליהם כמכלול עד למחירים גבוהים מאוד (כלומר בלי לבודד תכונה ספציפית- מול התוצאה בכללותה), לפחות לא מתוצרת מסחרית (לא מתייחס ל- DIYים מטורפים למיניהם). יש רמקולי 5.25 ברמתם (יקרים בהרבה בד"כ), אבל אני לא מכיר טובים מהם במובהק (כלומר כאלה שגרמו לי לומר "טוב, זה לא כוחות"). Heck, הם נותנים בראש גם לרוב רמקולי המדף 6.5 ששמעתי, כולל ליקרים שבדקתי ראש בראש, וכולל ובפרט בתחום הבאס (תודות ליכולת תנועה חריגה של האלמנטים).
במחירם בארץ אין להם שום תחרות. נכון שהם לא יבואו טוב בעין לכולם, נכון שהגימור לא מהמשובחים (לא כולל גרסת האיבוני המדהימה שלא נמכרת בארץ מטעמי עלות), נכון שהם צריכים חדר מתאים (אבל פחות קטן משנדמה) ונכון שהמותג אולי פחות נחשב אצל האודיופילים הכבדים. אבל הסאונד, בטח במחיר הזה- פשוט נפלא.
והכיצד? שום סוד מיוחד. תכנון פשוט אך מחוכם המשקף המון שנות ניסיון (תפתחו פעם תיבה של אוקטאב מול תיבה סטנדרטית ותבינו), חומרים איכותיים וחשוב ביותר- אלמנטים ברמה גבוהה שלא נהוג למצוא במחירים הללו, תודות לעובדה שמוראל מייצרת אותם לעצמה. בקיצור, למי שלא יושב בחדר ענק- לא לדלג עליהם כשבאים לבחור רמקולים.
מזדהה עם רב הדברים שכתבת.
יש לציין דבר אחד,חייבים מגבר בריא בכדי להוציא מהם את המירב.

Roy

חבר משקיען
מעורבות
32
נקודות
28
מזדהה עם רב הדברים שכתבת.
יש לציין דבר אחד,חייבים מגבר בריא בכדי להוציא מהם את המירב.

נכון. לא תחנת כוח או איזה פאוארים מטורפים, אבל לפחות איזה 70-80 וואט (מה שמכונה "בריאים") ואם אפשר 100 ויותר מה טוב. מגבר שיוציא מהם את המיטב כנראה יעלה יותר מהם, אם כי לא חושב שבסכומים בלתי סבירים.

נערך לאחרונה ב:

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
השני סנט שלי בנושא:
.

:בעד:

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
2015-12-13 16.40.59.jpg
IMG-20160419-WA0002.jpg
ה Octave Sig רמקול מעולה.
קיים דגם של Octave Sig שמגיע עם תיבה מעץ ברזילאי. טוענים שהם נשמעים טוב יותר מהאוקטב סיגניצ'ר הרגיל.

IMG-20160419-WA0000.jpg

תמונות מצורפות

• IMG-20160419-WA0000.jpg
    IMG-20160419-WA0000.jpg
    KB 123.3 · צפיות: 245
  • IMG-20160419-WA0002.jpg
    IMG-20160419-WA0002.jpg
    KB 68.7 · צפיות: 261
  • 2015-12-13 16.40.59.jpg
    2015-12-13 16.40.59.jpg
    KB 86.6 · צפיות: 227
נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור