42'' דגם 42LV355

שגיא3434

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מעוניין לרכוש lg 42 חשוב לי איכות התמונה .
אני מתלבט בין שתי טלויזיות:42'' דגם 42LV355lv
או l
lg 5500 ? (אומרים שהיא מיוצרת בסין) זה חשוב?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לא אני לא חושב שזה חשוב איפה היא מיצורית כי האיכות תמונה שלה נפלא אני לא מכיר את LG LV351
אבל אני מכיר היטיב את ראחותו הגדולה LV550 ואין שיפור באיכות התמונה מהדגם שעבר LG LE5500
הפך לפי דתי הLG LE5500 מציע תמונה יותר יפה חיה וחדה לעומת LV550 שהתמונה שלו יותר חווירת ופחות חדה ובהירה
אני חושב שהמסכים החדשים של LGג לא מציאים איכות או שזה לא בסדר העדפיות שלהם השנה והחשביות של הSNRET TV והפקצרים ולא האיכות עצמה תראה את שני המסכים ותחליט בהצלחה

נערך לאחרונה ב:

שגיא3434

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אמרו לי בחנות שאחרי שנה במסכים מסין יש פס שחור!!!
במיליון אחוז(הם אומרים)! זה נכון?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
חח אני מתפקע מצחוק מהנסיון במביש של המוכרים שלא מבין כלום מהחיים שלהם ומנסים לדחוף מוצרים נחותים כדי לגמור תמלאי פשוט בושה שזה קיים אני מבטיח לך במאה אחוז שאין שום פס לא אחרי שנה ולא אחרי 5 שנים
הם ניסיו לדפוק לך מסך נחות אז מהיום תדע לא מאמנים למילה של מוכרים בחניות כמו:
1. שקם אלקטריק
2. טרקלין חשמל
3.אלמ
ושאר חניות שהם לא מתמחות כמו ביג בוקס וכדומה אני ממליץ שתלך לחנות פוציור אודיו ואדיו פרדיסו
או ארמגדון או אודיו פלטי וכדומה הם יתנו לך שירות מציון יש עוד חנות נחמדה שקניתי מהם טטלוזיה שלי היי פיי בתל אביב חנות מציוניות ומקצעוית תדבר עם כפיר זה הבן של בעל החנות

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור