4 רמקולים קווד 57, מגבר 303 קדם 33

raanan

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
מתוך ה4, 2 ESL57 תקינים לגמרי במצב מצויין, אחד מנגן מצויין אבל קוסמטית מצ'וקמק,אחד זקוק לתקון(היחידות בסדר גמור, מישהו החליף לי כרטיס מתח גבוה והרמקול לא משמיע קול, בתקוה שהתקון פשוט מאד-אולי הלחמה פתוחה, היה מחובר לחשמל כמה שעות,ולא עלה באש)) המגבר והקדם במצב 8 מתוך 10. השקעתי ב2 כרטיסים חדשים למתח גבוה(132.50$). אני מושקע בסך 5200 ש"ח על הכל(כולל רמקול אחד, המאותגר קוסמטית שקבלתי בחינם ואני מעביר במחיר שעלה לי), ואקבל הצעה על הסכום הזה או קרוב. אין לי כוח וזמן לסבל את הרמקול ה"שקט" לתל אביב.

כנראה נמכר-ימים יגידו.

יש לי פידבאק של 100% באיביי ובאודיגון.
נא להשאיר מסר בפרטי.

נערך לאחרונה ב:

raanan

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אפשר גם ללא ה303 ו33, ואז המחיר-3700 ש"ח. יש כבר 2 מתענינים רציניים שהתענינותם היתה צפויה.

נערך לאחרונה ב:

raanan

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
הרמקולים נמכרו. היה רגע לא פשוט לשמוע את וובסטר ומליגן בפעם האחרונה דרך ה57, אבל יש זכרונות.הרבה הנאה לקונה שיודע מה הרמקולים האלו יכולים לעשות לבן אדם.
נשארו ה303 וה33 במצב מעולה,תפעולית וקוסמטית.אם אקבל עליהם 1500 ש"ח, אחזיר את השקעתי באוצרות האלו מינוס הדלק לגיחות למרכז, ששם שמתי כנראה עוד אלפיה שממנה 50% מפרנס מושחתים.
חבל על דאבדין ודלא משתכחין.

raanan

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
כנראה יש קונה למה שנשאר.חבל על כל הנסיעות.דווקא פגשתי אנשים מענינים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור