לרכוש סמארטפון מסין – Huawei U9508, האם משתלם?

• פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
753
נקודות
113

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
גם ככה כולם משתמשים באותם הרכיבים כמו מסך , מעבד וזיכרון .
האם המחיר כולל משלוח בדואר עד הבית ?

א

אורח

אורח
אפשר לדעת מאיפה המכשיר הוזמן?

הי, תוכל בבקשה לשתף מאיפה המכשיר הוזמן?
יהיה נחמד לקבל חנות אמינה ששולחת לארץ.

א

אורח איתי

אורח
תגובה לשאלות לגבי המשלוח

המחיר של 370$ כולל משלוח לסניף הדואר הקרוב. משלוח פשוט, לא אקספרס.
הטלפו ניתן להזמנה מEBAY היותר רישמית מבחינת ספקים נבחרים עם שירות ואחריות (כן כן, אפשר לשלוח מוצר חזרה לתיקון במידה וקורה משהו - המוכר לא חייב להיות בפתח תקווה), או בשלל אתרי קניות סיניים מובילים כגון ALIEXPRESS וכו'.
מגיע תוך שבועיים שלושה, תלוי בחגים וכו.
לגבי אלטרנטיבות בארץ - במחיר של 2,00 ש"ח, תלוי במה מדובר - שכל אחד יעשה את השיקול שלו.
אני יודע שמה שמוצע בארץ ב- 2,000 אני יכול לקנות סביב אלף - אז עדיין השאלה היא על מה אני משלם.

ולגבי אחריות - מזמן הבנתי שמוצרי חשמל זה עניין של מזל. אתה יכול לקנות בארץ, בחנות יוקרה, מותג נחשב ולקבל מוצר תקול, ובסוף ליפול גם על מוכר שלא בא לו לתת לך שרות טוב ואז קיבלת חוויה גרועה.
מי שלא לוקח סיכון ומוכן לשלם הרבה בשביל הרגשה של קניה מחנות בארץ - זה בסדר גמור.
חשוב רק לדעת שיש גם אלטרנטיבה אחרת. הרבה יותר משתלמת. טפו טפו טפו.

m3csl

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אין על חוואווי :)

ע

עמית4

אורח
הם מתחרים של חינאווי ??

eldo

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
תודה על הסקירה המועילה. אין חיוב במכס / מע"מ על מוצר במחיר כזה? או שהוא מגיע אולי ללא ציון מחיר על האריזה וכך עובר יותר בקלות?

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
אני וכל חברי מזמינים טלפונים סיניים (לילדינו) מאתרים סיניים- בעקר מאתר etotalk.
יש לאתר ROM שלהם (בד"כ, תלוי בדגם) , השרות שלהם מצויין, אם המכשיר מתקלקל - למשל תקלת תכנה הם יסבירו לך מה לעשות בצורה מפורטת מאוד דרך אימייל, כולל איך לעשות רווט, אם תקלת חמרה אז שולחים את הטלפון אליהם, מקסימום מפסידים דמי משלוח...
לא נתקלתי עדין במכשיר שהתקלקל, אם כי זה אלול לקרות.
דווקא בארץ , קניתי ברשת רצינית וגדולה (מכשיר לאישתי) , המכשיר התקלקל, אמרו לי שהם מחויבים עד 10 או 14 ימי עסקים, לא זוכר במדוייק, המכשיר הגיע מתיקון אחרי שבועיים וחצי....זה בערך הזמן לשלוח לתיקון ולקבל את המכשיר חזרה מתוקן מסין...
בד"כ אנו (אני וחברי) מזמינים מכשירים זולים יותר (למשל ZTE V970 ב 139 דולר או NEWMAN N1) כך שהסיכון נמוך בכל מקרה.
בקשר למכס, אם שולחים מסין לארץ במשלוח מהיר (DHL, UPS וכדומה) אז זה עובר דרך המכס, מקסימום עד טיפה כסף למכשיר זול, בד"כ עדיף דואר רגיל, לוקח עוד כמה ימים, ואז אין מכס על מכשיר זול (אולי בגלל שאין מחיר על האריזה , או שיש מחיר , אבל כאמור המחיר זול- וכך עובר יותר בקלות...)

נערך לאחרונה ב:
א

אורח

אורח
מאיזה אתר קנית את הסלולרי
והאם הוא מריץ על הרום שלו את חנות האפליקציות של גוגל

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
זה אנדרואיד 4 סטנדרטי, עם הגישה המוכרת לחנות של גוגל.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור