(3:3 Pull Down מה זה

hold11

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
3:3 Pull Down מה זה

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
[FONT=&amp]בדרך כלל סרטי קולנוע ומקורות אחרים[/FONT] NTSC [FONT=&amp]מומרים לצפייה ביתית באמצעות מה שמכונה [/FONT]3:2 [FONT=&amp]הנפתח[/FONT] [FONT=&amp]אשר משתמשת 4 מסגרות מן המקור ליצירת 5 (שזורה) מסגרות בפלט[/FONT]. [FONT=&amp]כתוצאה 3:2 [FONT=&amp]הנפתח[/FONT] [FONT=&amp]מציג מסגרות מוזרים[/FONT][/FONT] .

[FONT=&amp] האפקט שקשור ל- 3:2 בשם [/FONT]telecine judder אמור לבטל קפיצות בסרט .

[FONT=&amp]כמה טלוויזיות (בעיקר דגמי פלזמה) מתחילים לעבוד בפתח 3: 3 ב 72 הרץ או 96 הרץ[/FONT]
[FONT=&amp]כל פריים 24[/FONT]FPS [FONT=&amp] מוצג 3 פעמים במשך שנייה במנגנון 72[/FONT]HZ [FONT=&amp]עד כמה שידוע לי זה מנגנון שפיוניר משתמשים בו .
המנגנון אמור לעבוד חלק יותר כי מתחלק טוב יותר ב -72HZ
[/FONT]

[FONT=&amp]זה קשור רק למקור מידע [/FONT]NTSC [FONT=&amp] שכל אדם שצורך סרטים מחו"ל צריך [/FONT]
[FONT=&amp]3:3 אמורה לשפר את הבאת הפריימים ולמנוע תופעות כמו קפיצות קטנות .[/FONT]

[FONT=&amp]3:3 [/FONT]pulldown[FONT=&amp] בעצם מכפילה פריימים טוב יותר כי מתחלקת בקצב הרענון של המסך [/FONT]
מומלץ לבדוק שבלוריי

hold11

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה עזרת לי מאוד להבין
השאלה שלי אם אני צופה בהמון חומר 24 FPS האם כדאי ללכת על המכשיר הזה 3:3 ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור