- מעורבות
- 754
- נקודות
- 113
שרשור תגובות עבור המאמר: מוראל תחשוף בתערוכת CES רמקול קרבון חדש: Sopran
אם כך, אין חילוקי דעות ביננו בעניין הזה. יתכן שהנולה בהחלט יכול להרשים עם אלקטרוניקה אחרת וסט שונה, בתערוכה עשה רושם שלא התחבר.יש בילבול, את המוראל שמעתי בתערוכה ואכן היה מדהים אם כי החדר לא קיבל ביקורות טובות.
לגבי החדר של מנדי - לא התרשמתי (ורשמתי זאת בפוסט על מנדי -קטונתי מלדעת מדוע)
היכן שמאוד התרשמתי מהנולה זה היה אצל מנדי בביתו ושם מדובר היה בדגם ישן יותר מהרפרנס
ודבר אחרון- המוראל שמוצא כאן עולה כמחצית מזה שהוצג בתערוכה ואני מניח שגם ישמע טוב פחות.
אצלי ברמקולים יש יחידות מוראל (egllestonworks) ואין מאושר ממני. הרבה הרבה כבוד לחברה בארץ ובעולם
היחידות של מוראל הן מעולות.יש בילבול, את המוראל שמעתי בתערוכה ואכן היה מדהים אם כי החדר לא קיבל ביקורות טובות.
לגבי החדר של מנדי - לא התרשמתי (ורשמתי זאת בפוסט על מנדי -קטונתי מלדעת מדוע)
היכן שמאוד התרשמתי מהנולה זה היה אצל מנדי בביתו ושם מדובר היה בדגם ישן יותר מהרפרנס
ודבר אחרון- המוראל שמוצא כאן עולה כמחצית מזה שהוצג בתערוכה ואני מניח שגם ישמע טוב פחות.
אצלי ברמקולים יש יחידות מוראל (egllestonworks) ואין מאושר ממני. הרבה הרבה כבוד לחברה בארץ ובעולם
אותי (כבעלים של האוקטאב סיגנצ'ר) מעניין דווקא האוקטאב 6. מישהו ראה ? שמע ?
גם אני שמעתי את שני הרמקולים הללו בתערוכה של dtwon, ומההתרשמות שלי הנולה שהוגבר עם מונובלוקים של VTL היה פשוט לא במיטבו. לא פירוט, לא דינמיקה, חוסר שליטה ותוצאה סופית שהיתה רחוקה מלשכנע.
אני יודע שיש שיגידו "לטעמך" אבל יש פרמטרים שאינם קשורים לטעם אלה ליכולת של רמקול שנגזת ממספר רכיבים הכלולים בסט נתון וחדר.
מבחינת דינמיקה מיקרו, מקרו, שליטה, פירוט, בימת צליל ובשרניות לא ניתן להשוות בין שני הרמקולים הללו, ולומר על הנולה שהוא "מהווה תחרות למורל" נשמע לטעמי פשוט לא נכון.
מוראל עושים מוצרים מעולים. אבל למה...למה for the love of god, לעצב דבר כזה צעקני?
זה גורע מהתדמית הרצינית.
יתכן ואותו הסט באמת נשמע מצויין בחלל אחר. העיקר שאתה מרוצה ממה שרכשת וכל השאר שולי בהחלט. את היבואן אני לא מכיר ובתערוכה זאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותו, באמת בחור נחמד.שלום,
תשמע... מבין אותך לחלוטין בכל מה שציינת כאן,
אולם, אני חייב לומר לך שאני מכיר את הסט אפ הזה הייטב, שמעתי אותו מספר פעמים אצל מנדי בבית ותלוש ככל שזה ישמע,
אצלו בבית זה נשמע אחרת לגמרי. הכל יושב פשוט בול!
וגם אמרתי לו זאת בתערוכה, שאצלו זה נשמע אחרת. החדר בתערוכה קטן על הסט אפ הזה, הפירוט לא היה מקסימאלי, הבמה הייתה גדולה מידי על החדר וזה פגע בהפרדות ובמיקרו דינמיקה, הרמקולים הללו צריכים מרחב גדול יותר מהקירות, ובכלל כל הציוד שם היה צפוף למידי.
לי אולי היה קל לעשות את האבחנה הזאת בגלל שיצא לי לבלות כמה ערבים עם הסט אפ הזה.
גם לי יש VTLים בבית אז מכיר את הציוד גם ברמה האישית ביותר. הם בחורים רציניים שצריכים ספייס עבודה.
ממליץ לך לקפוץ לביקור אצלו, מבטיח לך התרשמות אחרת.
מנדי הוא בכלל איש נדיר, תנסה בשביל הכיף. מקסימום תופתע לטובה...
יתכן ואותו הסט באמת נשמע מצויין בחלל אחר. העיקר שאתה מרוצה ממה שרכשת וכל השאר שולי בהחלט. את היבואן אני לא מכיר ובתערוכה זאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותו, באמת בחור נחמד.