24 שעות עם 46XV733 טושיבה ושאלה למבינים

• פותח הנושא sagi
  • פורסם בתאריך

sagi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם וגמר חתימה טובה
היום אתמול הותקנה אצלי טלויזיה טושיבה 46XV733 של טושיבה

התמונה לטעמי מאוד איכותית (ישיבה של 3 מטר), הטלויזיה מחוברת בחיבור סקרט עם ממיר רגיל (אני אמור לקבל את הממיר YES HD ביום א), ואז אמור לראות יותר טוב.

הדבר החשוב ששמתי לב זה שאי אפשרי בכלל לשמוע עם הרמקולים של הטלויזיה, במשחק של הפועל ת"א מול בנפיקה הסאונד של הילדים בבית עולה על הסאנוד של הרמקולים (וכן הם על 100).
פשוט רמקולים ממש ממש נחותים לטלויזיה כזו (מזכיר רמקולים של לפטופ).

ברשותי מערכת קולנוע ביתי של סוני דגם DAV-SC6
להלן המפרט
http://www.sony.co.uk/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-sc6#pageType=Overview
חיברתי אותה לממיר ושומעים מעולה

יש לי שאלה האם מישהו יודע
במגבר של המערכת יש יציאת סקארט שרשום עליה TV OUT
או במונח המקצוע SCART (RGB) out (לקוח מהאתר של סוני)
האם כאשר אקבל ממיר יס HD ניתן יהיה לחבר את הממיר למגבר בחיבור סקארט (הבנתי שלממיר החדש יש גם יציאת סקארט וגם GD) וכך לשמוע טלויזיה בחיבור יותר איכותי, או שהחיבור הזה הוא אך ורק לצורך חיבור הDVD לטלויזיה

אודה לכל תגובה(heart)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תבדוק שהווליום של הממיר נמצא על המקסימום.
אין לממיר הנוכחי שלך יציאת סקארט?
תתחדש.

sagi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
היי ליאור ושוב תודה על התגובות המהירות שלך
הדגם של הממיר של יס הוא 3100S
בממיר הזה יש רק יציאת סקארט אחת, וכן היציאות הרגילות (אדום לבן צהוב).
על פי המדריך שלך לחיבור חיברתי בסקארט את הטלויזיה לממיר.
ואז נותר בממיר רק החיבור הרגיל ואותו חיברתי למגבר של המערכת.
הממיר אכן על 100 אחוז אולם אלו האיכויות של הסאונד, וכאשר מגבירים יש צליל מתכתי ממש לא יפה בטלויזיה.
בדקתי עם עוד אנשים שאמרו לי שהטלויזיה הזו הרמקולים גרועים ולכן חיברתי ישר למערכת.
לגבי הממיר זה לא כזה משנה כי ביום א אני מקבל את הממיר החדש HD
השאלה שלי היא האם היציאה הזו במגבר
SCART (RGB
כאשר המילים המפורשות מעל יציאת/כניסת הסקארט (לא יודע מבין בזה)
EURO AV
ומתחתיה
OUTPUT (TO TV) q
השאלות שלי הן:
1. האם אפשרי יהיה לחבר כבל סקרט מהממיר של יס החדש ליציאה הזו ולשמוע כך את הטלויזיה
2. האם כל חיבור 21 פינים אומר שהוא גם לכניסה וגם ליציאה, לפי מה שאני בוחר ? (כלומר אם אני רוצה לחבר את הממיר אז החיבור ישמש לכניסה של אותות ואם אני רוצה לראות DVD הוא יוציא אותות) או שיש הבדל
3. החיבורים הנותרים הם אדום לבן צהוב הרגילים (זה מה שיש במגבר שלושה חיבורים של אדום צהוב לבן ואחד סקארט) האם יש לך המלצה אחרת כיצד לחבר את ממיר היס HD למגבר?

תודה לכל תגובה
אתם ממש מצילים אותי בנתיים בחסכון עצום
3.

ClearNoyz

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
1. בעקרון כן. חיבור סקארט עם כל הגידים יעביר גם אודיו אנלוגי (כמו חיבור RCA אדום ולבן) אבל יותר עדיף לחבר את הממיר החדש דרך הכניסה הדיגיטאלית (אופטית), אם לא עובד אז תמיד אפשר להשתמש בכל RCA אדום לבן - זה כמו דרך הסקארט.
2. למיטב ידיעתי חיבור סקארט הוא חיבור עם צד שולח וצד מקבל, לא נראה לי שאתה יכול לעשות את הטריק הזה שתיארת.
3. כן. ראה סעיף 1. כמו כן, בדקתי בלינק שסיפקת ולא נתקלתי בחיבור סקארט שם.....

sagi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה תודה

כן אז אחבר לפי מה שאמרת את הממיר החדש למגבר דרך היציאה הפשוטה (צהוב אדום לבן) זה היחידי בנוסף לסקארט שיש

עוד לא קיבלתי את הממיר אבל מה שיכול להגיד לך אחרי 72 שעות שהעברתי לערוץ 1 10 22 וערוצי הסרטים
שרואים לא משהו בכלל משום מה
יש כמו פסים לכל רוחב המסך שבוהקים
אם רואים מהצד את הטלוזיה ממש רואים את הפסים של הרוחב כאילו ריצודים ענקיים

המשפחה מתבאסת ורואים בחדרים ולא נוגעים בסלון איזה מבאס נקווה שביום א זה יטופל
והממיר החדש יצליח להעלות קצת את האיכות כי זה ממש ממש גרוע

ClearNoyz

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
המממ.
חיבור אופטי יתן לך איכות סאונד מקסימלית.
בנוגע לפסים על המסך, נשמע מוזר... אולי תשחק קצת בתפריטים של המסך (או הממיר), SD על מסך HD לא נראה טוב זה בטוח, אבך לא אמורים להיות פסים...

sagi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן עכשיו אני קורא את ההוראות הפעלה

אני יודע זה מעצבן ממש
אני לא מתכוון על איכות טיפה ירודה אני לא מסתכל בקטנות
אני מדבר על איכות כמו לפני עשר או חמש עשרה שנה שהייתה אנטנה ומאחורי התמונה הייתה רואה ערוץ אחר או דברים כאלו

אני אומר שאם אתה עומד מהצד אתה לא שם לב לתמונה רק רואים פסים לרוחב בגודל 2 ס"מ לפס

אמרו שיש הבדל אם אחבר בכבל סקארט איכותי יותר ממה שיש לי
עלה 35 שקל ל 3 מטרים
אבל לא חושב שעד כך האיכות צריכה להיות זוועתית נקווה ליום א לממיר חדש ואולי לנס שנוכל לראות בסלון

יש לי עוד 2 טלוזיות של טושיבה גודל 32 ושם ראו חלק והכל טוב

ClearNoyz

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
נשמע לי כאילו צריך לסמן איזה וי (V) איפושהוא במסך. ניסית להחליף ממיר בין הטלוויזיה הנ"ל לבין טלוויזיה אחרת בבית? כך תוכל לבדוק אם הבעיה היא בממיר או בטלוויזיה...

sagi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
Bפתר בנתיים

דיברתי עם ניופאן וגם עם יס (בטונים צורמים כן)
דבר חשוב זה שמי שקונה פה מניופאן וצריך לקבל שבע שנות אחריות צריך לצלצל אליהם כי בתוך האריזה יש רק לשלוש שנים, ואז שולחים את הנכונה בדואר (עם ישראל לך תבין)

לאחר דין ודברים ונסיונות בפון לטפל עם כולם נפתרה הבעיה ורואים טוב
לא להאמין אבל ההפרעות בתמונה נגרמו בגלל שחיברתי בממיר בנוסף ליציאת הסקארט שמחוברת לLCD , את היציאות אדום לבן צהוב למגבר.
הנציג הטכני של יס אמר לי להוריד את הכבל הצהוב מהמגבר ומהממיר ורק לחבר את האודיו
כאשר ה LCD מחובר בסקארט והמגבר מחובר אך ורק אדום ולבן
הפלא ופלא זה נפתר ואין טשטוש

נו טוב החכמתי בעוד משהו
משהו על אותות שמוציא הממיר ואסור לחבר גם וידאו של סקארט ווידאו רגיל כי אז זה נהרס
לא הבנתי העיקר שנפתר לשביעות רצון הלקוח כמו שרשמו לי
ושוב תודה לכולם פה

ClearNoyz

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
יופי, שמח לשמוע.
חתימה טובה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור