איפה רשמתי שאני כן זוכר? רשמתי בכללי שהכל פחות טוב לא רשמתי חוות דעת מקצועית.
אני מרגיש בדיוק כמוך, אבל הפוך.
טוב שיהיה מה אני אגיד לך מעניין מה היה קורה אם היינו שומעים אותה באותו חדר באותם תנאים ועל אותו סגנון מוזיקה.
תאמת אני לגמרי לא מבין איך קיבלת התרשמות כזאת..
זה כמו שאתה לא חושב, פשוט יודע משהו, כמו עובדה, שמוצר X לא נשמע טוב(בלי קשר לטעם) ומישהו בא ואומר לך הפוך.
מה שיותר מצחיק זה שהמוכר בחנות חיבר את המערכת ושמע איתי אותה ואמר שהסאונד שהיא מוציאה הוא טוב ויחסית המליץ לי עליה למרות שהתקציב שלי היה גבוה יותר.
ככה שאין בעיה בחיבורים וכו'..
אולי אוכלוסיית האודיופילים היא לא כזאת אודיופילית? ואוכלוסיית האנשים הרגילים יותר מעריכים מוסיקה איכותית באיכות טובה?
ישר שפתחתי את האתר וראיתי את המערכת הזאת אמרתי לעצמי שבחרתם לסקור מערכת לא טובה וחבל על הזמן שלכם ופתאום אני קולט ביתרונות "איכות סאונד", ממש הופתעתי(לרעה). זה כאילו משקרים לך בפנים.
אני חושב שהמערכת לא טובה וכאילו לפני הביקורת שלך הייתי ממליץ להתרחק ממנה, תאמת חחח כל מה שיש לי להגיד זה שאין לי מושג איך כתבת ביקורת כזאת.(לא שאני חלילה חושב ששיקרת פשוט זה ממש מוזר).
ומילא נגיד הייתי חושב שהיא טובה ואתה היית אומר שהיא ממש טובה יכולתי איכשהו להבין כי יש גורמים שמשפיעים כמו חדר האזנה וכו'.. אבל שאני אגיד שהיא גרועה ואתה תגיד שהיא טובה? זה באמת ממש מוזר.