ליאור, שוב, שמעתי את המערכת לפני פחות מחודש, אתה לא מצפה שאני אתאר לך בדיוק כל פרט ופרט, אבל את ההתרשמות הכללית אני זוכר, והיא הייתה לא טובה, אני חושב שמי שרוצה לשמוע בדיוק איך נשמעת המערכת, לא יבין את זה לא מכרמי לא ממך ולא ממני, שיביא דיסקים שהוא שומע וישמע אותה בחנות, הוא כבר יבין לבד.
יכול להיות גם שהבעיה טמונה בסוג המוזיקה, מוזיקה קלסית קלילה לא מקשה הרבה על הרמקול..
לעומת זאת שירים כמו: משה פרץ - ורק איתך, אייל גולן - זה אני, Rio - Shine On (Spencer & Hill Mix),
I Kissed A Girl...(אני יודע לא הכי חדש אבל אלו בין היחידים שהיו לי באיכות טובה עד שמצאתי עוד)..יותר קשה להוציא מהם את המיטב.
במוזיקה קלאסית קלילה אפילו הרמקולים של קריאיטיב שיש לי יכולים להפריד בצורה טובה וממש שומעים יפה..(כמובן הכל יחסית למחיר..)
אבל במוזיקה קצת יותר "כבדה"-מזרחית היפהופ פופ וכאלה מרגישים כבר שהבאס לא טוב הפירוט לא טוב והאיכות הכללית לא טובה. גם ברמקולים שלי וגם במערכת שאתה סקרת.
בסגנון מוזיקה כזה למשל כנראה לא יהיה באס חזק שידרוש בס טוב כדי שישמעו טוב והמוזיקה תהייה יותר קלילה ופחות טובענית.
^^כרמי, בשמחה הייתי מפרט יותר, אם הייתי שומע אותם אתמול ולא לפני חודש, אני חשוב שאם אני אפרט כרגע ממה שאני זוכר זה יהיה ממש לא מקצועי.