2 מונובלוקים Helius חדשים לדן ד'אגוסטינו...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

Screensho.jpg

דן ד'אגוסטינו (ההוא מקרל) הוציא 2 מגברי מונו חדשים בשם Helius, ההספק 1,500 וואט ב-8 אוהם, לערוץ לצד!!! ב-1 אוהם 20,000!!! לערוץ לצד, המשקל למגבר לצד 350 ק"ג, המחיר הוא $250.000 לשניים ובערך 30 זוגות כבר נמכרו. עם החשבון שלי נכון, אז הוא הכניס לחברה 7.5 מיליון דולר! יש לכם מושג כמה רווח מכל מונובלוקים יש לו?

אתר החברה: http://www.dagostinoinc.com/

תומר

תמונות מצורפות

• Screensho.jpg
    Screensho.jpg
    KB 94.8 · צפיות: 393

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
ההתרשמות שלי ממה ששמעתי עד עכשיו מתוצרתו -גרוע ביותר ,במחירים מופקעים .שימכור בסעודיה או לאוליגרכים ,מה שהוא עושה זה להרוס את שוק האודיו .

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
שוק האודיו הרוס כבר מזמן.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אבל דאגוסטינו הופך את העניין למשהו בלתי מושג ,מכניס מגבר בינוני עם קצת נחושת ושעון מים של עירית תל אביב ודופק מחיר שכולם שואפים אליו ,ואז מה שקורה ,שויטוס אומר ,אם הדני הזה מוכר הזבל הזה כל כך יקר ,למה שאני לא ייקר את שלי שהם הרבה יותר טובים ,ונלסון וקרוור אחריו ,ומה שנשאר לנו לקנות זה רוטל או בלדליוס
הורד (4).jpg

תמונות מצורפות

• הורד (4).jpg
    הורד (4).jpg
    KB 5.2 · צפיות: 368

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
מה רע עם זוג אקופייזים או אפילו NAT MAGMA שאנשים רצים לשים רבע מליון דולר על מגברים כאלו (למרות שהעיצוב מרשים)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
מה רע עם זוג אקופייזים או אפילו NAT MAGMA שאנשים רצים לשים רבע מליון דולר על מגברים כאלו (למרות שהעיצוב מרשים)
די בטוח שהמגמה לא רואה את הדאגוסטינו ממטר ,(וגם לא את האקיופייז )

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
הנה מוערצים חדשים.
נגמר ASR ״ הכי טוב" ......
רק מה שאקיופייז זה באמת לכאילו שיודעים לשמוע, ולא מעריכים באס מעורפל או גבוהים
חותכים.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
,חוץ מלהעליב אותי ,יש לך איזה מטרה אחרת בכתיבתך כאן או בפורום השני ? המגמה הוא הסינגל אנדד אולי הטוב בעולם ,וזה שכתבתי משהו על החברה שמייצרת את המגבר(רונציק) שלך אינו משהו שנוגע לגופו של הכותב , ליכולת האזנה שלו ,או ליכולת ההתלהבות שלו ,ואילו אתה טורח להעליב אותי באופן אישי וישיר ,לא פעם ולא פעמיים ,
אז הנה אני מבקש ממנהלי האתר להזיז ממני את הישות הצרעתית הנל ,שלמעט ולהזדנב אחרי שניצל בכדי לנשוך בעקביו אין לו שום עניין אחר כאן , מודה לנוגעים בדבר , כי הרי אתם יודעים שאני אינני יודע להסתדר לבד כנגד דמות כל כך מרשימה ודומיננטית כרוזי 1 .

נערך לאחרונה ב:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
נגמר לי לפני שנתיים אחרי שבקרתי איזה ״חובב״ באס ערפילי

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לא נכנס לעליבות הזאת ,חבל קיבלתי אותך , לא ככה מתנהג אורח ,אפילו אתה צודק , סע לשלום , או ליתר דיוק , ......

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
כידוע לך המערכת זזה מכאן לשם , ונניח שאתה צודק , האם משם מגיע הבוז הכל כך מוקצן המופנה כלפי שניצל ואיך שהוא בנוי , זה ? ״ הבס המעורפל״ ששמעת ביום נתון ? גם אני התארחתי בזכרון , האם שמעת משהו ? איזה חוות דעת מלומדת הופכת את בעל המערכת הזיכרונית לאדם עלוב וחדל אישים ,חצי חרש ,וזבל של אדם , מאיפה אתה מביא את כל הרוע הזה ? מה אין לך טיפה כבוד לזולת ? טיפת בושה ?

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אתה באמת רוצה לדעת?
הזיכרו שלך הוא כנראה מאוד קצר וסלקטייווי.

מה לעשות, שאני אמרתי לך את האמת באותו היום ואתה יצאת עלי בניבזות באופן פומבי ( לא נדירה אצלך גם לאחרים).
אני כנראה מעט שונה מהמעריצים שלך שתמיד שומעים אצלך פעמוני גן עדן, ודואגים לרצות אותך.
תאמין לי, שמי שמכיר אותי יודע שאני ממש לא מה שאתה מתאר, רק קצת גבר שאומר בלי הרבה סכל תמיד את האמת שלו.
זאת בלי לעשות חשבון לשניצל ולהרבה אחרים.
חבל שלא הקשבת לי לפני שנתיים, היית חוסך הרבה זמן עם מערכת מעורפלת.
אני באמת מקווה שאתה שומע טוב היום, לפחות זה יוריד לך את הצורך להחליף כל רגע משהו אחר..
בקצב שלך זה רק מוביל לבילבול.
שץהייה לך שנה טובה.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
,חוץ מלהעליב אותי ,יש לך איזה מטרה אחרת בכתיבתך כאן או בפורום השני ? המגמה הוא הסינגל אנדד אולי הטוב בעולם ,וזה שכתבתי משהו על החברה שמייצרת את המגבר(רונציק) שלך אינו משהו שנוגע לגופו של הכותב , ליכולת האזנה שלו ,או ליכולת ההתלהבות שלו ,ואילו אתה טורח להעליב אותי באופן אישי וישיר ,לא פעם ולא פעמיים ,
אז הנה אני מבקש ממנהלי האתר להזיז ממני את הישות הצרעתית הנל ,שלמעט ולהזדנב אחרי שניצל בכדי לנשוך בעקביו אין לו שום עניין אחר כאן , מודה לנוגעים בדבר , כי הרי אתם יודעים שאני אינני יודע להסתדר לבד כנגד דמות כל כך מרשימה ודומיננטית כרוזי 1 .
ממ. רחמנות עליך, ממש אמא תרזה.
אחד מאיתנו הוא חסר מודעות עצמית לחלוטין....

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
תגיד רוזי ? מדדת פעם החדר ? בוא אני שולח לך הגרף של החדר ,כולל המדידות של התדר התחתון , אפילו מלוה לך הציוד מדידה כולל מיקרופון מכויל ,כרטיס קול ,לפטטופ עם התכנה ,לפחות תדע על מה אתה מדבר בלי להתלכלך סתם ,אולי גם אתה תלמד משהו בלי לסמוך על מה שאתה מורגל בו , שאינו בהכרח נכון ,אבל לך נשמע מוכר ונפלא ,מה היה קורה למשל עם הרמקול שלך היה יורד ל18 הרץ ? איך מתגברים על כל ההגברים והדיפים שהחדר יוצר ואתה אפילו לא יודע על קיומם , אל תהייה חכם גדול , הרי אתה לא מדבר עם ילד קטן שהכניס מערכת בפעם הראשונה לחדר ומתלהב , יותר טוב לך תיקח רוורס בבוז המשודר חדשות לבקרים כלפי שניצל ,למה מאחרי שניצל נמצא אלדר שהוא טיפוס קצת שונה ,ומציע לך לחסוך לו את העלבונות הילדותיים והאינפנטילים שלך , תחסוך לנו את זה !!
חג שמח ושנה טובה !

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
ממ. רחמנות עליך, ממש אמא תרזה.
אחד מאיתנו הוא חסר מודעות עצמית לחלוטין....
זה מה שיש לך להגיב????? חבל התאמצתי אפילו לענות לך משהו , יאללה תקדם!!!!!

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אני לא מודד, אני שומע.
אני ממש לא כועס עליך מפני ( שלכאורה) אתה ״מעדיף״ לשמוע אחרת ממני, אלא בגלל צורת ההתבטאות שלך לגבי ציוד
ובעיקר לגבי אנשים.
ד״א, לדעתי, מערכת עם באס מרוח ומיד באס צורח, זה לא עניין של טעם, כפי, שכנראה למדת לאחרונה.
העימות ביננו לא החל בגלל הבאס המעורפל אצלך, אלא בגלל לשונך המשתלחת ללא חשבון בי וגם באחרים.
כבר כתבתי שלדעתי אתה מזיק לחובבים מתחילים בתחום, שקוראים את הודעותיך הבומבסטיות ולעיתים קרובות
כאילו שמאוד מטעות, אבל מאמינים לכל מילה, כי שניצל ״התותח״ כתב את זה
ואז אתה מגיע לתותח, ושומע שלא תותח ואפילו לא דרינג׳ר....
אני לא מעריך אותך או מישהו אחר בגלל הסאונד של המערכת שלו או בגלל הרכב שחונה בחניה שלו.
קודם תהיה בנאדם.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
, הרי אתה לא מדבר עם ילד קטן שהכניס מערכת בפעם הראשונה לחדר ומתלהב , יותר טוב לך תיקח רוורס בבוז המשודר חדשות לבקרים כלפי שניצל ,למה מאחרי שניצל נמצא אלדר שהוא טיפוס קצת שונה ,ומציע לך לחסוך לו את העלבונות הילדותיים והאינפנטילים שלך , תחסוך לנו את זה !!
חג שמח ושנה טובה !
פה בפורום אני מכיר את שניצל.
אצלך הכרתי את אלדר.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
תקשיב , בעברית קלה ! אני לא כותב כאן , בכדי שטטרח חדשות לבקרים להעליב אותי , חשוב לך להצמד לכל הודעה שלי עם איזה עלבון , הנה ביקרת לאחר הזמנתי , וכמו איזה רכיכה ממשיך להודיע שהמערכת שלי משולה לא לתותח , אלא לאקדוחן נשים קטנטן , לא שזה ממש אכפת לי , אבל העלבונות שאתה שולח אלי ,כמו למשל שאני לא בן אדם , מהם איכפת לי ועוד איך , לא מתפקידי לעצור אותך בעניין , בוא נראה מה קורה כאן באתר , היש ביכולתם לעשות משהו עם הרעלנות המובנית הקיימת בטיפוסים כמוך , נכון מה שאתה אומר שיש לי אולי כתיבה חופשית ועליזות שיתכן ומרתיעה חלק מהחברים , אבל זה שהפכת את העניין לפגוע ולהעליב את שניצל לשליחות לא יעבור בשלום ,

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור