2 טלוויזיות LED - LCD גודל 37 או 42 קונה היום \ מחר

s5360542

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0

ראיתי המון שירשורים כאן וכבר איבדתי את עצמי,!!!
אני צריך עזרה מכם בקניית 2 טלוויזיות

לסלון ולחדר:

סלון -
מרחוק 2 וחצי מטר
יש חלון ליד שהוא יכול להיות סגור לרוב הוא חצי פתוח.
שידורים של SD 80%בעיקר בהמשך20% HD
יהיה צורך לראות מהזווית קצת לכן מסך עם פאנל שמאפשר צפייה רחבה...

חדר -
מרחק 2 וחצי 3 מטר
יש כמה חלונות אך זה לא אקטואלי. מכיוו שהצפייה גם ככה נעשית כאשר והחלונות כמעט סגורים או שבלילה.
יהיה מחובר בעזרת HDMI למחשב נייד לצורך סרטיי HD

מחיר לכל טלוויזיה 3500 לכל היותר.

תודה מראש וערב טוב.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לSD מתאים פלזמה יותר מLCD כי התמונה יותר עגלגלה ורכה ופחות מפוקסלת....
האם יש לך אפשרות לקנות פלזמה? או שתלא מעונין בפלזמה?
יש כמה שישרורים שבהם המלצתי על טלוזיות עד 3500 אלף שקל תעשה חיפוש בפרום ותראה מה כתבתי אין טעם לחוזר על זה מחדש...
אני ממליץ על פנסוניק X20 גודל 42 הוא מסך מציון מבית פנסוניק בעל רוולציה 1033-733 שזה HDR אבל ביחס מסך ל 4:3
שזה אופטמלי לשידורי SD כלומר שהמסך לא צריך לעשות אפקסיל יותר מידי לרמת השידור עצמו שהוא 579I
וככה התמונה לא מתכווצת בעזרת כולמני מעבדי תמונה ומאבדת מאיכות המוקרית זה היתרון של מסיכי CRT הפם ברוולציה נמוכה מאוד כמו רמת השידור ולכן התמונה כול כך חדה ולא רכה ומפוקסלת וגם הגודל הקטן הוא פתרון מעולה בשביל SD במסכי CRT
המעבד תמונה של X20 הוא אחד מעבדי התמונה הטובים שראיתי בSD הוא מחליק בעיות כמו פלקציה מריחות טיטוטשים גרעניות בקלות ונותן תמונה חלקה ונימה לעין הצבעים הןם בגוון טבעי צהוב לבן ולא יותר מידי חד אבל גם לא יותר מדי רך וחוויר התמונה מציוניות הנקדיות טובה והשחור לא מאכזב התמונהה בSD מציוניות...
בHD: התמונה טובה הוא נוטעה לגווני צבעים טבעים כמו כתום אדום וצהוב התמונ טבעית ונעימה לעין אין גרעניות וזרחנות יתר מיתרות והשחור די טוב קיוצר התמונה בHD טובה אבל יש בעיה בסרטי בלוורי אמתים כי הרוולציה היא HDR
והנסרטים הם FULL HD ולכן הוא צריך לעשות אפקסיל ולהוריד את התוכן לרוולציה הטבסעית שלו ונאבדים פרטים לכן אני ממליץת לא לצפות בו 1080-+1920 אלה עד 720P ששמה התמונה מציוניות והוא לא צריך לעשות אפקסיל והתמוןנה טובה למדי

יכוןלת שחור: המסך מציג שחור נאה השחור הוא די ככה אבל לא עמוק מידי ולא בהיר מידי הנקדיות טובה ויד פרטים גם בחלקים ההכהים ולא נעלמים פרטים
חיבורים: למסך יש 3 כנסיות HDMI ושני כנסיות סקרט שזה החיבור המומלץ ביותר בחיבור למימיר שאיניו HD אלה למימיר SD
צריביות והשתקפות: המסך סובל מצירבות ולכן לא כדי לסים קטע סטיסטי יותר מידי זמן כמו לוגו של מסך מחשב או משחקים אני לא ממלץ לגלוש במסך הזה בתור מסך מחשב כי הוא עלול להצירב אבל בצפייה בסרטים דרכו אין בעיה או שימוש נכון

קיוצר זה המסך שאני ממלץ עליו לצפייה בSD

s5360542

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה מתן,אבל לאור המצב שיש בחדרים הרבה אור כמו למשל עכשיו
אני יעדיף LED LCD.

יש הרבה מקומות שרשמת על טלוויזיות אחי..

בסיכומו של עניין אם תוכל להביא לי בבקשה X דגמים שאני ילך ויראה ואז יקנה.
תודה מראש

לSD מתאים פלזמה יותר מLCD כי התמונה יותר עגלגלה ורכה ופחות מפוקסלת....
האם יש לך אפשרות לקנות פלזמה? או שתלא מעונין בפלזמה?
יש כמה שישרורים שבהם המלצתי על טלוזיות עד 3500 אלף שקל תעשה חיפוש בפרום ותראה מה כתבתי אין טעם לחוזר על זה מחדש...
אני ממליץ על פנסוניק X20 גודל 42 הוא מסך מציון מבית פנסוניק בעל רוולציה 1033-733 שזה HDR אבל ביחס מסך ל 4:3
שזה אופטמלי לשידורי SD כלומר שהמסך לא צריך לעשות אפקסיל יותר מידי לרמת השידור עצמו שהוא 579I
וככה התמונה לא מתכווצת בעזרת כולמני מעבדי תמונה ומאבדת מאיכות המוקרית זה היתרון של מסיכי CRT הפם ברוולציה נמוכה מאוד כמו רמת השידור ולכן התמונה כול כך חדה ולא רכה ומפוקסלת וגם הגודל הקטן הוא פתרון מעולה בשביל SD במסכי CRT
המעבד תמונה של X20 הוא אחד מעבדי התמונה הטובים שראיתי בSD הוא מחליק בעיות כמו פלקציה מריחות טיטוטשים גרעניות בקלות ונותן תמונה חלקה ונימה לעין הצבעים הןם בגוון טבעי צהוב לבן ולא יותר מידי חד אבל גם לא יותר מדי רך וחוויר התמונה מציוניות הנקדיות טובה והשחור לא מאכזב התמונהה בSD מציוניות...
בHD: התמונה טובה הוא נוטעה לגווני צבעים טבעים כמו כתום אדום וצהוב התמונ טבעית ונעימה לעין אין גרעניות וזרחנות יתר מיתרות והשחור די טוב קיוצר התמונה בHD טובה אבל יש בעיה בסרטי בלוורי אמתים כי הרוולציה היא HDR
והנסרטים הם FULL HD ולכן הוא צריך לעשות אפקסיל ולהוריד את התוכן לרוולציה הטבסעית שלו ונאבדים פרטים לכן אני ממליץת לא לצפות בו 1080-+1920 אלה עד 720P ששמה התמונה מציוניות והוא לא צריך לעשות אפקסיל והתמוןנה טובה למדי

יכוןלת שחור: המסך מציג שחור נאה השחור הוא די ככה אבל לא עמוק מידי ולא בהיר מידי הנקדיות טובה ויד פרטים גם בחלקים ההכהים ולא נעלמים פרטים
חיבורים: למסך יש 3 כנסיות HDMI ושני כנסיות סקרט שזה החיבור המומלץ ביותר בחיבור למימיר שאיניו HD אלה למימיר SD
צריביות והשתקפות: המסך סובל מצירבות ולכן לא כדי לסים קטע סטיסטי יותר מידי זמן כמו לוגו של מסך מחשב או משחקים אני לא ממלץ לגלוש במסך הזה בתור מסך מחשב כי הוא עלול להצירב אבל בצפייה בסרטים דרכו אין בעיה או שימוש נכון

קיוצר זה המסך שאני ממלץ עליו לצפייה בSD

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני ימיליץ לך על כמה טלוזיות שתראה:
1.טושיבה SL833 גודל 40 מדובר במסך שנחשב לאח הגדול של SL7
33 ויש לו יתרנות עליו ושיפורים כמו התמונה בSD יותר טובה לטעמי פחות זרחנית השחור יותר ככה ולא בגוון כחלחל חסיניות נגד זליגות אור ועננות יותר טובים כלומר שהזליגות אור ועננות החמורים שהיו בSL833 שפרו לפי דעתי התמונה בHD מציוניות ולא זרחנית מידי ולא מגרוענת התמונה טבעית ונעימה לעין והמסך עולה 3800 שקל לגודל 40 זה המסך מעולה ואני ממליץ להשקיע עוד 300 שקל ולקחת אותו
(דארך אגב למרחק הזה מתאים אפילו 47 אבל התקציב נמוך מידי עם תעלה תתקציב בעוד 400 שקל תוכל לקחת ת סמסונג C530
גודל 46 או את LG LD460 בגודל 47 ותוודא שהמסכים מגעים עם הפאנל האכותי IPS בLG וSQ בסמסונג אל תתפשר

2.פנסוניק U30 הוא מסך מבית פנסוניק הוא מציע איכות מציוניות בSD ואיכות טבעית ונעימה בHD יש לו שני חיבורי סקרט
אבל אין לו כנסית HD תומכת עברית או פס קו DTS וזה חסרון הוא נוטה לגווני צבעים טבעים כמו כתום אדום וצהוב ולא לגוונים לא טבעים כמו כחול סגול ורוד התמונה מאו נעימה לעין ואין גרעניות מוגזמת התמונה די אכותית אבל אל תצפה לנקדיות יותר מדי גוה י בעיה בפרטים בחלקים כהים וזה בעיה ידוע של מסכי LCD שתמיד מוצאים קצת אור ואפילו הרבה ואז התמונה נהיית פחות קונסטרטית ופחות טובה ואז מעבדים פרטים והחלקים הכים חסרי פרטים חוץ מזה התמונה מציוניות
בSD
: התמונה מציוניות הוא לא נוטעה לגווני פנים לא טבעיות כמו אדום כתום סגול אלה לגוונים טבעים צהוב ולבן הוא מחליק בעיות כמו פלקציה ומריחות יש בעיו במשחקים מהירים או בקטעים מהירים שיש מריחות וזה חסרון שאין מנגנון 100 הרץ חוץ מזה התמונה מאוד טובה לדעתי.

3.סוני EX402 הוא מסך מבית סוני משנה שעברה הוא כולל מעבד E2 שזה מעבד שמנותן תמונה מציון בSD יש לו שני כנסיות סקרט הוא נותן תמונה טובה בHD ותמונה טובה בSD הוא לא נוטעה לגוונים לא רצוים והתמןונה נשארת מאוזנת חמה וטבעית אין עירבוב של אי אחדות בגווני צבעים והדיוק צבעים די טוב שמתי ל שלפעמים יש צבעים בהירים מידי ולפעמים צבעים כהים מידי וזה מעיק על הצפייה הנקדיות היא מציוניו ת ורואים פרטים בחלקים הכהים קיוצר מסך מציון ועולה 3200 שקל לגודל 40

4.פליפיס 5405 הוא מסך מבית פליפיס הוא מסך בסרה 5 של LCD הוא מציע איכות טובה בHD עם נטעיה לגווני צבעים לא טבעים כמו כחול אבל התמונה לא יותר מיי פלסטקית ואפילו לא יותר מידי קרה היא משהוא באמצע כלומר צבעים מאוד בהוקים אבל גם לי נטעיה לפצבעי פלסקים או קרים מידי התמונה נשארת מאונת חוץ מז ה המסך מסתדר די טוב עם SD יש לו מנגנון 100 הרץ וזה מעולה במחקי כדורגל שהוא מחליק בעיות כמו מריחות יש לו מעבד תמונה שמחליק בעיות כמו פיקסלוים מריחו גרעניות ועוד שלל בעיות שמעתי לב לבעית טיטטושים ולבעית זמזומים ממרחק 3 מטר לא הבחנתי בבעיה הורדת החדות לפחות מחצי גומרת לתמונה להראות יותר רכה ונעימה לעין אבל גם החדות פוחתת

זה הטלוזיות שאני ממליץ שתראה עם תרוצה ביקרות שכתבתי אלהם תשלח לי הודעה בפרטי

integral

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני חושב שכבר כתבתי לך בפורום אחר שתלך ותראה את ה LG LD650. הוא נמכר במחירי חיסול ואופציה מצויינת לטעמי בתקציב שלך. כולל מעבד תמונה של 200 הרץ שיעזור לך בשיורי טלוויזיה מהירים בהגדרות הנכונות, מה שאי אפשר בימים כתקנם להשיג בתקציב שלך.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
+1
אכן מדובר במסך מציון אבל אני לא יודע כמה הוא מסתדר עם SD היות ו\ה רוב הימושים HD הוא מציון

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור