1101HA - נטבוק של ASUS עם מסך 11.6"

• פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
751
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: 1101HA - נטבוק של ASUS עם מסך 11.6"

RefUser

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
המלצות למישהו?

אני ממש מעוניין לקנות את המחשב הזה, בגלל המסך הגדול...
מישהו ניסה כבר? איך עובדות התוכנות של אופיס למשל?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
Office עובדת בסדר גמור.
לשימושי עבודה על מסמכים וגלישה באינטרנט המחשב מתאים בהחלט.

RefUser

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מגניב

תודה על התשובה. רציתי להגיד כל הכבוד גם על האתר המושקע שהרמת כאן.
את השאלה שאלתי כי שמעתי איפשהו שנטבוקים לא סוחבים כל מיני תוכנות, אבל השאלה היא איפה שמים את הקו - את זה כן ואת זה לא.
וגם, שמתי לב שהמעבד של הנטבוק הספציפי הוא Z520 והוא בתדירות 1.3 - דבר שמעלה תהיות כי אני גם לא מכיר את הסדרה החדשה הזאת ויכולותיה, וגם התדירות נמוכה יותר מסדרת הN270 N280. האם תוכל לשפוך אור על הנושא?

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תודה, שמח שאתה נהנה כאן.
נטבוקים חלשים בעיקר בתוכנות שדורשות עיבוד גרפי כבד (משחקי תלת מימד וכו'), גם בהרצת סרטי וידאו באיכות HD, אם כי בקטע של הוידאו, מתחיל לחול שיפור במספר דגמים חדשים.
מה הצרכים שלך מהמחשב?

RefUser

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מעוניין רק לדפדף באינטרנט, להקליד הרצאות באוניברסיטה, ולראות סרטים(בביקורת כתוב שהוא תומך בHD)...
אבל יחד עם כל זה, הייתי מעוניין שהמחשב ירוץ חלק - כלומר שלא צריך לחכות דקות ארוכות עד שהוא יאתחל או יעלה תוכנה מסויימת(כמובן, לא כבדה כמו פוטושופ אבל שידע להסתדר טוב עם אופיס 2007 למשל). האם נכון להתפשר על גודל מסך ולקחת מעבד מהסדרה הקודמת, ובכלל האם המעבד של המחשב הזה פחות טוב מהעבדים בסדרה הקודמת?

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מניסיון עם מחשבי נטבוק שכללו גם מעבד סלרון 900Mhz, פעילות מהסוג שהזכרת פעלה באופן סביר ויותר, כך שלא נראה לי שתהיה צפוי לבעיית איטיות מוגזמת לצרכים שלך.
אני הייתי הולך על המסך הגדול והרזולוציה המשופרת בדגם זה שמאפשרים גלישה נוחה בהרבה באינטרנט.

Ozen

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
18
למרות שאופיס 2007 זו תוכנה כבדה יחסית, לא צריכה להיות בעיה.
הייתי משנה את הזיכרון ל2GB ואז המחשב מתחיל להיות נסבל.

רק תבדוק אם המקלדת הקטנה נוחה לך לכתיבה בעת הרצאות - אחרת תצטרך להיסחב עם מקלדת גם כן.

בהצלחה (Y)

RefUser

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
את המקלדת ניסיתי, אבל אחרי בירור שעשיתי, המעבדים מסדרת ה-Z חלשים יותר מסדרת ה-N. אני עדיין לא יודע אם כדאי להשקיע, או לחכות לנטבוק עם מסך 11.6 ומעבד N2xx...חבל שהם לא הולכים על זה מלכתחילה..
אפרופו HD -
http://www.youtube.com/watch?v=F7_wzburK-U

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור