LCD 10000 ש"ח תקציב לטלויזיה.

רמבו

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אבקש לעזור לי בבחירת טלויזיה הכי טובה עד 10,000 ש"ח ואם תהיה חריגה קטנה במחיר לא קריטי-בגודל 46 אינטש (מרחק צפיה 4-5 מטרים) .
ביקרתי בכמה חנויות והציעו לי את הדגמים של סוני HX 820 למרות שראיתי שיש 855 גם שיש עליו ביקורת באתר כאן אבל לא הבנתי אם הוא יותר טוב מה-820 או לא ואם הוא קיים ב-46 אינטש.
ראיתי גם דגם נחמד של LG 671 עם משקפיים קלות ופסיביות ללא צורך בהטענה וגם את הסמסונג 6200 סמארט.
מדובר בדגמים טובים ולכל אחד מהם יש יתרונות על גבי האחרים אבל בכל חנות היה נציג מכירות שמשך לכיוון אחר בגלל שיקולי רווח כזה או אחר שלו ושל הרשת שעובד בה ולכן אשמח לקבל חוו"ד יותר אובייקטיבית מכם חברים.
אשמח אם יש דגמים אחרים שאתם ממליצים עליהם ושלדעתכם הם יותר טובים (טושיבה, פנסוניק...או דגם ספציפי בסדרה 7-8 של סמסונג).
תודה מראש.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
תכיד לי אתה רציני?
אתה רוצה לצפות במסך 46 ממרחק 5 מטרים אתה לא רק שלא תבדיל בין HDR לFULL HD אלה שתצתרך גם משקפת..
אני יושב מטלוזיה 47 ממרחק מטר וחצי וזה בסדר ואני צופה רק בFULL HD עם אתה צופה רק בSD עי לך לרכוש כבר פלזמה ואפילו אז בגודל של 50 ויותר.. שו לא שפכתה לנו שום מידע על הרגלי הצפייה שלךף:
1. מה התכנים שאתה צופה בהם SDץ HD? תלת מימיד
2. אתה מחבר מערכת ' סטראיו או קלונע ביתי לטלוזיה?
3. חיבורים שחשובים לך? כמה חיברוי HDMIתרוצה חשוב לך חיבור אופטי
4. פקצרים< חשוב לך SMERT TV ומוכן לשלם יותר בשביל הפונקציה הנחמדה הזאות?
5. מה תנאי תאורה? חשוך מאור< צופה בבוקר בערב< יש אור מכוון ישרות על המסך? יש נורה דלוקה< או לא<\
6. אתה מתכוון להשתמש במסך למשחקים? אז ציך בדוק תאינפוט לאג
7. תמחבר תמסך למחשב? או שתקונה סטרימיר או בכלל בלורי<
תענה על כול אלו ונעזור לך.
ושוב למרחק כזה מניום 55 והיתי שם אפילו 65-/80 בקלות אבל אני גם לא כזה בטוח שמ55 תבדיל בין HDR לFULL HD
בהצלחה

רמבו

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
ראשית כל תודה על התיחסותך המפורטת ...
לגופו של עניין ולשאלות שהפנית אלי אז כך : אנחנו יושבים בסלון בצורת U והמרחק נע בין 3-5 מטרים מהמסך רואים גם ביום וגם בלילה הטלויזה לרוב דלוקה non stop יש אור המכוון ישירות למסך ולפעמים יש גם נורה דלוקה (שאפשר לכבות בעת הצורך). לגב ה- HD & HDR אני בוודאי רוצה שיהיו לגבי הרגלי הצפייה אז התכנים שאנחנו רואים זה לרוב תוכניות SD כמו חדשות, סדרות למיניהן אבל המון כדורגל ולכן אני רוצה את ה hd ואפילו ה- 3D לצורך העניין . אינני מחבר מערכת קולנוע ביתי בשלב זה לא כ"כ חשוב אבל אני כן מחבר DVD & BLUE RAY בהרבה מקרים. איננני מחבר אותו למחשב אני רואה תחנות דרך לויין ומחבר לו ממיר של דרים בוקס של (גם- HD ) ולכן צריך את ה hdmi, נכון ?
אתה חושב שה- OLED הולך להיות משהו מהפכני ? האם זה יתאים לצרכי הצפיה שפירטתי לך ? מתי זה יהיה ? שווה לחכות ? אני יכול לחכות אם תגיד שכן...
תודה מכל הלב על הזמן הרב שהקדשת לי...

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
אתה יושב בצורה U שזה בעייתי
וצדקו שכתבו לך 46" 4-5 מטר HD מחטיא פרטים רבים .

שאנחנו רואים זה לרוב תוכניות SD כמו חדשות, סדרות למיניהן אבל המון כדורגל ולכן אני רוצה את ה hd ואפילו ה- 3D לצורך העניין .
יש לך טעם טוב כמוני .

ממליץ לך ללכת לראות טלוויזיה GT 50 פנסוניק
לראות ערוצי ספורט +HD , המסך ישנו ברמת החייל בכיוון קניון ר"ג , חשמל נטו
תצפה במסך כפי שאתה יושב בספה

לא תקבל איכות SD טובה מהמסך הזה
לגבי מחיר אפשר להוריד להם , אל תסגור סתם .

אתה חושב שה- OLED הולך להיות משהו מהפכני ?
OLED שיצא יעלה 8000$ רק בעוד 3 שנים המחיר יהיה לך ראלי
לכן בדוק את המסך חזור אלינו עם תגובותייך
http://www.dtown.co.il/articles/2383.html
מבחן למסך

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור