genvirt
חבר משקיען
- מעורבות
- 815
- נקודות
- 113
טוב חברים, מי שספונטני וזריז מרוויח ונהנה יותר, הקיצר מלא זמן לא יצא לי להגיע לביקור הזנה אצל איתי, תמיד האיש עסוק מעל הראש אך אתמול אמר ״יש הזדמנות של שעה-שעתיים מחר (היום כלומר) בבוקר״ - מה שיש לי לומר, מי שבא - הרווח כולו שלו!
לא התאפקתי, נשאבתי - זה הזמן לשמוע את המערכת המדוברת והמושקעת.
אז הבוקר הגיע וגם זמן הביקור.
למזלי הייתי נגד הפקקים, לכן 25 דקות ואני חונה, עולה - איתי מקבל אותי בחיוך
וואלה, לא פעם ראיתי את הווילסונים 2 MAXX בתמונות של החבריי כאן ושל איתי מידי פעם, אך לראות אותם ככה פיזית מולי - זה מה שהוא אחר- מרשימים, יפים , מבריקים - בקיצור גדולים!
חלל של איתי, חלל ישראלי טיפוסי לגמריי, ללא טיפול אקוסטי (מלבד ווילון האפלה שנתפר במיוחד לדרישות איתי וממוקם לאורך הקיר אחורי ולאורך הוויטרינה - יותר לאווירה לדבריו איתי ועם השפעה קלילה אך לא מחייבת).
איתי טיפה עבר על הרכיבים - הכול מובחר וברמות גבוהות מאוד: רמקולי ווילסון maxx2 , סט הגברה של קראן אקוסטיקס סט הרפרנס (פרה בשתי חלקים ופאור מטורף), מקור רפטור של ריקווסט אוודיו, כבילה וטיפול חשמל (איתי - פה כבר נותן לך לפרט אם תרצה כמובן), שיכוך של פראנק מתחת לסטנדים ומתחת לפילטר חשמל ועוד מוסיף המון גם ליופי וגם לתוצאה.
הזמן תיק תק , לכן ישר לעניינים - טוב, מה שמענו:
לא יכול לקרוא לעצמי אודיאופיל גדול, אך עדיין מקווה שמבין דבר או שניים או שלושה
איתי, הביא לי את הטבלט והשלט של הפרה :-"קח פיקוד ותהנה" - וכך עשיתי ועוד איך
אני לרוב עם דברים כבדים ודינאמיים, לכן פתחנו סשן הזנה בלהקה Tool בשירים מאלבום האחרון שלהם Fear Inocilum - וואלה חברים,
כנראה הרבה היה רשום על הבעת פנים שלי שאיתי התחיל לצחוק -
ככה טול טרם שמעתי - רזולוציה ופרוט - ברמות על, נמוכים, איזון, שקט, מוזיקליות, הסלון כולו התמלה באנרגיה המטורפת - תענוג בקיצור.
המשכנו קצת עם מטאליקה, יותר לקטע מאשר הזנה רצינית - וגם שם התוצאה יפה ביותר.
יילו (Yello) הביא דרייב ופרוט מטורף כמו שרק הזקנים המשוגעים האלו יודעים לעשות.
ווקאל נשי - שמענו מספר זמרות הייתה לי הרגשה של המצאות באיזה פאב מפואר ואני על השולחן עם כוס יין ביד וגברת שרה רק לי
שמענו ג'אז, ווקאל, פריקושן ועוד.
המערכת נגנה טבעי, חי, אמיתי - ממש להיות שם - חוויה.
עוד קטע מעניין אצל איתי שאפשר להגיד - אין "סוויט ספוט", כמובן שה-סוויט ספוט כשמו כן - מתוק מפוקס והולוגרפי, הרמקולים נעלמים לחלוטין.
אך בתכלס אם יושבים בצד, או אפילו עומדים בחלל הפתוח מחוץ לקו המערכת, המערכת מרגישה איתך ומפוקסת והולוגרפית!
ככה המשכנו לשוטט בין האלבומים שונים וז׳אנרים.
שמענו את נורה ג׳ונס, ווילסון מרסליס ועוד הרבה (אפילו פט שופ בויז יצאה לי להפעיל)
דיברנו על הכול ותוך כדי נהנינו מכול שיר וכול צליל שיצאה מהמערכת, אני חושב שאם לא היה הצורך של איתי לצאת לעבודה - הינו ממשיכים עד לא ידע
ולסיכום: היום יצאה לי לשמוע מערכת חוויתית מאוד!, מסוג המערכות שאיתם הולכים הביתה ונשאבים למה ששמענו וחושבים הרבה, מושקעת בכול דבר ודבר, מערכת שתענוג לשמוע וכיף להיות ולחיות איתה המון המון זמן.
תודה איתי על שעתיים של חוויה - עשיתה לי את השבוע!
ישור כוח!
לא התאפקתי, נשאבתי - זה הזמן לשמוע את המערכת המדוברת והמושקעת.
אז הבוקר הגיע וגם זמן הביקור.
למזלי הייתי נגד הפקקים, לכן 25 דקות ואני חונה, עולה - איתי מקבל אותי בחיוך
וואלה, לא פעם ראיתי את הווילסונים 2 MAXX בתמונות של החבריי כאן ושל איתי מידי פעם, אך לראות אותם ככה פיזית מולי - זה מה שהוא אחר- מרשימים, יפים , מבריקים - בקיצור גדולים!
חלל של איתי, חלל ישראלי טיפוסי לגמריי, ללא טיפול אקוסטי (מלבד ווילון האפלה שנתפר במיוחד לדרישות איתי וממוקם לאורך הקיר אחורי ולאורך הוויטרינה - יותר לאווירה לדבריו איתי ועם השפעה קלילה אך לא מחייבת).
איתי טיפה עבר על הרכיבים - הכול מובחר וברמות גבוהות מאוד: רמקולי ווילסון maxx2 , סט הגברה של קראן אקוסטיקס סט הרפרנס (פרה בשתי חלקים ופאור מטורף), מקור רפטור של ריקווסט אוודיו, כבילה וטיפול חשמל (איתי - פה כבר נותן לך לפרט אם תרצה כמובן), שיכוך של פראנק מתחת לסטנדים ומתחת לפילטר חשמל ועוד מוסיף המון גם ליופי וגם לתוצאה.
הזמן תיק תק , לכן ישר לעניינים - טוב, מה שמענו:
לא יכול לקרוא לעצמי אודיאופיל גדול, אך עדיין מקווה שמבין דבר או שניים או שלושה
איתי, הביא לי את הטבלט והשלט של הפרה :-"קח פיקוד ותהנה" - וכך עשיתי ועוד איך
אני לרוב עם דברים כבדים ודינאמיים, לכן פתחנו סשן הזנה בלהקה Tool בשירים מאלבום האחרון שלהם Fear Inocilum - וואלה חברים,
כנראה הרבה היה רשום על הבעת פנים שלי שאיתי התחיל לצחוק -
ככה טול טרם שמעתי - רזולוציה ופרוט - ברמות על, נמוכים, איזון, שקט, מוזיקליות, הסלון כולו התמלה באנרגיה המטורפת - תענוג בקיצור.
המשכנו קצת עם מטאליקה, יותר לקטע מאשר הזנה רצינית - וגם שם התוצאה יפה ביותר.
יילו (Yello) הביא דרייב ופרוט מטורף כמו שרק הזקנים המשוגעים האלו יודעים לעשות.
ווקאל נשי - שמענו מספר זמרות הייתה לי הרגשה של המצאות באיזה פאב מפואר ואני על השולחן עם כוס יין ביד וגברת שרה רק לי
שמענו ג'אז, ווקאל, פריקושן ועוד.
המערכת נגנה טבעי, חי, אמיתי - ממש להיות שם - חוויה.
עוד קטע מעניין אצל איתי שאפשר להגיד - אין "סוויט ספוט", כמובן שה-סוויט ספוט כשמו כן - מתוק מפוקס והולוגרפי, הרמקולים נעלמים לחלוטין.
אך בתכלס אם יושבים בצד, או אפילו עומדים בחלל הפתוח מחוץ לקו המערכת, המערכת מרגישה איתך ומפוקסת והולוגרפית!
ככה המשכנו לשוטט בין האלבומים שונים וז׳אנרים.
שמענו את נורה ג׳ונס, ווילסון מרסליס ועוד הרבה (אפילו פט שופ בויז יצאה לי להפעיל)
דיברנו על הכול ותוך כדי נהנינו מכול שיר וכול צליל שיצאה מהמערכת, אני חושב שאם לא היה הצורך של איתי לצאת לעבודה - הינו ממשיכים עד לא ידע
ולסיכום: היום יצאה לי לשמוע מערכת חוויתית מאוד!, מסוג המערכות שאיתם הולכים הביתה ונשאבים למה ששמענו וחושבים הרבה, מושקעת בכול דבר ודבר, מערכת שתענוג לשמוע וכיף להיות ולחיות איתה המון המון זמן.
תודה איתי על שעתיים של חוויה - עשיתה לי את השבוע!
ישור כוח!