חבריך הטובים ביותר אומרים עליך שאתה הנרקיסיסט בהתגלמותך.
פחחח 4... שנים באודיו.
סיפורים כאילו. זה שעת סיפור..?
אז בוא נספר סיפור ונכניס את דבריו של תומר צין לקונטקסט הנכון...
תומר ואני מכירים למעלה מ 20 שנה עוד מתקופת תפוז, בזמן שתומר עשה צחוק מעצמו , בין השאר, עם "מבחן הכבלים" הידוע' למי שזוכר...
מאז הוא הפך לדמות היתולית בקרב הקהילה...
אז לפני כ-4 שנים פונה אליי תומר צין ומבקש לשמוע את המערכת שלי.
דאז המערכת הייתה שונה לחלוטין והורכבה מ Wilson DAW, הגברה של Nagra ומערכת RC של חברת Lyngdorf.
תומר צין מגיע , מקשיב, שואל כל מיני שאלות, לא חכמות במיוחד (אבל זה כבר עניין אחר), מצלם תמונות שלטענתו הם לשימושו העצמי, מחמיא למערכת והולך...
מספר ימים לאחר מכן אני מקבל שטף של הודעות בווצאפ ובמייל שנושאם הוא רצונו לפרסם כתבה על המערכת.
הסברתי לבחור המוזר שאינני כותב בדיטאון (דאז) ולכן זה פחות מתאים לפרסם שם כתבה, אבל זה לא ממש הועיל כי הוא המשיך להציק ולהציף אותי במיילים ובקבצי וורד של "הכתבה" לרבות ה תמונות שהוא רוצה לפרסם.
בסוף הסברתי לו, ברחל בתך הקטנה, כי מוטב ויחדול כי אני לא בעניין. סורי. שחרר. תמצא מישהו אחר. אני לא כותב שם. לא בא לי. עזוב אותי.
וכמובן צר לי אם הוא בזבז על זה זמן.
..זה כמובן הוביל מבחינתנו למפח נפש גדול וכעסים...
ואף הוביל לאיומים כי לא ישתמש בשירותי כעורך דין ..חחח.
עם זאת, נחמד עכשיו לעיין בטיוטא שנשלחה אליי למייל , בקונטקסט הדברים שנאמרים עכשיו על ידו ו/או חברו "המאסטרו"...
....."המערכת מנגנת נפלא עם ההגברה של Nagra בעוצמה נמוכה, בינונית ושולטת ביד רמה, גם בעוצמה גבוהה יחסית.
האיזון הכללי מאוד טבעי, הטונליות המהירות והקצב נכונים, מעל לכל קיימת תחושה של שליטה.
בנוסף, המערכת מאוזנת ומפורטת מאוד, מהירה עם טווח תדרים רחב, רצפת הרעש נמוכה מאוד ומעל לכל קיימת תחושה של שליטה ודיוק.
הטונאליות נשארת ניטראלית, השילוב בין האלמנטים לא מאומץ, התזמון קליל ואפילו תחת פרובוקציה קשה, המערכת נשארת מאוזנת, בשליטה ומלאה בתוכן.
הצליל בחדר היה עוצר נשימה, מפורט עם מתח, גודל במת צליל שניים רק להופעה חיה..."
מר צין הוא שכחני ידוע...
רן