שרשור תגובות עבור המאמר: תערוכת CES 2009 נפתחת
dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,465 מעורבות 751 נקודות 113 8/1/09 #1 שרשור תגובות עבור המאמר: תערוכת CES 2009 נפתחת
נמר כתב אודיו צוות האתר הודעות 20,099 מעורבות 4,264 נקודות 113 8/1/09 #2 ליאור. אהבתי את התמונה של כל העיתונאים ישובים מול המחשבים הניידים באמוק עידכונים. תדאג לפנק אותנו בתמונות {איכותיות כהרגלך} של סטריאו, מחכים בקוצר רוח לעידכונים. שמור על עצמך ותנסה גם לבלות קצת.
ליאור. אהבתי את התמונה של כל העיתונאים ישובים מול המחשבים הניידים באמוק עידכונים. תדאג לפנק אותנו בתמונות {איכותיות כהרגלך} של סטריאו, מחכים בקוצר רוח לעידכונים. שמור על עצמך ותנסה גם לבלות קצת.
ש שי ג אורח 8/1/09 #3 כמה הייתי מוכן להתחלף איתך ליאור, סומכים עליך שתעביר את הסיקור המקצעוי והמעניין ביותר ושתמצא את הזמן גם ליהנות מתערוכת ה-XXX במלון ממול
כמה הייתי מוכן להתחלף איתך ליאור, סומכים עליך שתעביר את הסיקור המקצעוי והמעניין ביותר ושתמצא את הזמן גם ליהנות מתערוכת ה-XXX במלון ממול
אורי_ו כתב האתר צוות האתר הודעות 12,760 מעורבות 315 נקודות 83 8/1/09 #4 הםפשוט מדברים אחד עם השני בפורום של CES
R rport חבר אתר הודעות 15 מעורבות 0 נקודות 0 9/1/09 #6 תעשה חיים ואני בטוח שכך, רק לא ללשכוח לכתוב מידי פעם, הההההההההההה......... ועוד דבר תמונות.