תמונות ראשונות של מסך ה- OLED "15 של LG

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
כבר לפני מספר חודשים, דיווחנו על כוונת LG להשיק מסך OLED חדש.

אתר Engadget מביא תמונות ראשונות של המסך מתערוכות IFA, המחיר הוא 2,500$, יקר יקר, אבל לדברי הנוכחים במקום, האיכות מרשימה מאוד (גם אנחנו התרשמנו בתערוכת CES בתחילת השנה).

לדברי הכתב, מתחשק לו "לחבוט במסך LCD" לאחר שהוא התרשם מהמסך החדש, לא הייתי מתווכח איתו...

LG מתכננת להשיק מסכי OLED בגדלי 32" או אף 42" בשנת 2010.

http://www.engadget.com/2009/09/03/eyes-on-lgs-15-inch-oled-makes-us-want-to-punch-an-lcd/

12.jpg

JJS

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
נראה מעולה!
המחיר לעומת זאת.. לא כל כך :p
מעניין כמה זמן ייקח למסכי OLED להיות, איך נקרא לזה, "נגיש" לכולם (כמו LCD פחות או יותר של היום)

(למרות שאני לא מת על LG)

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
למה אתה לא מת על LG?
מה הם בדיוק עשו לך?
מעניין אותי מאוד.

JJS

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
למה אתה לא מת על LG?
מה הם בדיוק עשו לך?
מעניין אותי מאוד.

לא יודע ראיתי מספר דגמים (מצוצמם) ואפילו יש לי CRT (כן CRT חחח) שלהם. האיכות ממש לא משהו. אולי דגמים פשוטים לא יודע.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
JJS, הורדת מחיר לרמה של מסכי LCD היום, תקח מספר שנים, למרות שאני מאמין, כי ברגע שה- OLED יכנס לקצב יצור מסחרי אמיתי, המחירים ירדו בקצב מהיר יותר מאשר טלויזיות LCD בשנים הראשונות של הטכנולוגיה.

Roy

חבר משקיען
מעורבות
32
נקודות
28
אני ממתין לכניסתם לשוק בכיליון עיניים. אולי סוף סוף יהיה מסך מעולה ללא חסרונות. אחרי ניסיון הן עם פלזמה והן עם LCD אני יכול לומר שלדעתי שתיהן לא יותר מטכנולוגיות מעבר עד "הדבר האמיתי". לשתי הטכ' חסרונות מובהקים, שכולי תקווה שאינם קיימים ב OLED.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ממה שראיתי במציאות עד עכשיו, למסכי OLED גדולים (לא פצפונים של גאדג'טים), יש תמונה עם פוטנציאל WOW בהחלט.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור