למה? לא מתקלקלים הדברים? מה הבדל בין סי די למגבר (לא מהותי כן)? עם אוהבים את המכשיר למה לזרוק ישר? תלוי כמובן אם זה מה שהוא בן 100 היתי חושב להתחדש ואם זה תיקון של כמה גרושים- לא חושב שזה נכון לזרוק ישר לפח…תתקן תהנה אפשר ללמוד את זה גם בדרך הקשה.
למה להוריד ככה לבנאדם?תתקן תהנה אפשר ללמוד את זה גם בדרך הקשה.
מקינטוש זה לכל החיים.לא שווה לתקן. הלך הלך תחליף יחסוך לך המון עוגמת נפש בהמשך.
זה הניסיון שלך וניכר שאתה כאוב על זה. מובן, מובן לגמרי.אני למדתי בקשה, מכשירי נגנים במיוחד הבוטיקים והיוקרתיים האמינות מפוקפקת נוצצ מבחוץ מבפנים אמינות =0 יום עובד יום לא דלת פותח פעם לא, שלט עובד פעם לא, וכל התיקונים וההתעסקויות האלה לא שוות כלום.
אין לי מושג מה הלך שם, גם לך לא. אשתף מנסיוני בדוגמה עם המרידיאן 588 שלי, הטרנספורט הפסיק לתפקד, הזמנתי חדש מקוריאה במשהו כמו 200 ש"ח. הוחלף ומתפקד כמו חדש מאז. והמאז הזה הוא חמש שנים אחורה. מקינטוש הוא מותג איכותי ויקר, לא מדובר בנגן של כמה מאות שקלים כחדש, בהחלט ראוי לתקן, אם ניתן.לא שווה לתקן. הלך הלך תחליף יחסוך לך המון עוגמת נפש בהמשך.
אני למדתי בקשה, מכשירי נגנים במיוחד הבוטיקים והיוקרתיים האמינות מפוקפקת נוצצ מבחוץ מבפנים אמינות =0 יום עובד יום לא דלת פותח פעם לא, שלט עובד פעם לא, וכל התיקונים וההתעסקויות האלה לא שוות כלום.