תופעת טבע - טכנאי "אגם אלקטרוניקה "

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
נתתי את המגבר (ASR) לשידרוג אצל איתן מאבן גבירול מל אביב בהמלצת אייל פור ,אבל נוצרה בעיה לאחר השידרוג שהתכנית שקיבל מהיבואן היתה טיפה שונה מהתכנית שהופיעה באתר היצרן ,וכך קיבלתי שידרוג עם 2 קבלים שונים שלא הורכבו ,
פניתי אליו נרגז ,הוא בתחילה לא הבין מה אני רוצה ממנו ,אבל כשירד לו האסימון ,התיצב למחרת אצלי בבית עם כלי עבודה ,סחב פתח הלחים בדק שהכל תקין ,לא רצה אפילו שקל פיצוי ,והלך ,
והוא באמת לא אשם בתקלה שנאלץ לבלות אצלי בבית 4 שעות ,שרות מדהים!!!!!!!

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
תמיד כיף לשמוע על אנשים טובים

ואיך, השינוי נשמע?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
כוסות רוח, קצת יותר מיד עגול , קצת יותר מיד בס , היה לא פחות טוב לפני , יעני יותר רוצח , פתאום נהיה ״ לקסמני״ כזה , אני יודע אם זה טוב?
בכלל חזרתי למנורות.

נערך לאחרונה ב:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
כוסות רוח, קצת יותר מיד עגול , קצת יותר מיד בס , היה לא פחות טוב לפני , יעני יותר רוצח , פתאום נהיה ״ לקסמני״ כזה , אני יודע אם זה טוב?
בכלל חזרתי למנורות.
:):):) ניראה לי שילוב מנצח לא? לאקסמן/ASR ,מה יכול להיות טוב יותר? ASL

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
בכלל חזרתי למנורות.
אולי כדאי לנסות break-in של כמה ימים לפחות?

תמשיך לשמוע את המנורות, ובינתיים תפעיל אותו בצד, עם איזה טיונר או CDP ב-repeat בכניסה, ונגדים גדולים של 8 אוהם ביציאה. אחרי שבוע דבר אתנו שוב בנושא.

בברכה!
עמיר

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אולי כדאי לנסות break-in של כמה ימים לפחות?

תמשיך לשמוע את המנורות, ובינתיים תפעיל אותו בצד, עם איזה טיונר או CDP ב-repeat בכניסה, ונגדים גדולים של 8 אוהם ביציאה. אחרי שבוע דבר אתנו שוב בנושא.

בברכה!
עמיר
יום טוב רואים בבוקר , וגם הפסקתי לקנות בננות ירוקות ואבוקדו קשה כי החיים קצרים ,אז בטח לא אחכה לברייק.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
יום טוב רואים בבוקר , וגם הפסקתי לקנות בננות ירוקות ואבוקדו קשה כי החיים קצרים ,אז בטח לא אחכה לברייק.

בוקר טוב, גרמת לי לחייך על הבוקר :)
נראה שאתה שאתה צודק, אבל אני כן קונה אבוקדו ירוק :)

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
אל תחכה. תישאר כבר עכשיו בהרגשה שדפקו אותך.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור