תודה רבה לשניצל ולכול המארגנים

zapilak

אוהב את התחום
מעורבות
94
נקודות
28
בימים טרופים אילו , כשאנחנו מוצפים מכול עבר בבשורות קשות , היה נחמד לשבור שיגרה ולקפוץ לשניצל . מעל לכול פגשתי חברים , יבואנים , ואת שניצל בכבודו ובעצמו . אפשר להגיד על שניצל המון דברים , והאמת שהכול נכון ...אבל בסאונד הוא מבין .... האמת שהפתיע אותי לראות רמקולים בגודל של מפלצת מנגנים בנינוחות בתוך הסלון שלו ...דבר לא מובן מאיליו מבחינתי . הבונוס היה לשמוע את הסיפור מאחוריהם שהם היו הרמקולים של סינטרה . היו 3 תצוגות של ציוד דיגיטלי . הופתעתי שאפשר להגיע לרמה גבוהה בסכומים כאילו . בד"כ אני לא אוהב ציוד דיגיטלי בתדרי המיד . הפעם המיד היה מה שאני מכונה " עגול " . לדעתי אהבתי את תצוגה מס' 1 , אשמח לדעת איזה מכשיר זה היה ... האמת שדיי החכמתי , כי יכולתי לשאול שאלות שמעניינות אותי עם אנשים מהקהילה , לדוגמא הפתיע אותי נמר לוי שאמר לי שיש אנשים שאוהבים את המערכת שלו ויש שלא , המערכת שלו היא הכי טובה בשבילו ... הפתיע אותי דני בכור בדעה דומה לשלי על מגברים דיגיטליים [ הוא כמובן הרבה יותר מנוסה מימני ] הפתיע אותי שוב דני בכור בדעה שונה מימני על מגברי מנורות [ שוב הוא כמובן יותר מנוסה מימני ] . יכולתי לשאול את ערן אם באמת הייתה אבולוציה בסאונד של לקסמן או שאני סתם מדמיין ...היה קטע שדווקא לא קשור להאזנות הרישמיות של הריבונים של בנצי שהפיל אותי , זכיתי לשמוע את השיר mama של להקת genesis באלבדו של שניצל , הבס ירד ממש נמוך והיה דינמי אך לא השתולל / נמרח אם אפשר להגדיר זאת כך . הכי טוב שאי פעם שמעתי ... יכולתי לדבר עם גיא על רמקולים של טידאל...היו הרבה שיחות וחוויות מענינות . היו שיחות על איך מתמודדים עם אודיופיליה בזוגיות ....מה קודם למה ...האישה או המערכת ... בתור גבר שמחפש זוגיות עם אישה נראה לכם שזה רעיון טוב לנסות למצוא אישה אודיופילת , או שלקחת אישה רנדומלית , להעלות אותה הביתה להכיר לה את המערכת ולצוות עליה להתחיל לעשות ריקודי בטן .........

בקיצור תודה רבה לכולם , המארגנים והמשתתפים , אחרי שפגשתי את הטירוף של שניצל אני מרגיש קצת שפוי.........חחחחח

תמונות מצורפות

• אצל שניצל 7.12.24.jpg
    אצל שניצל 7.12.24.jpg
    KB 97.6 · צפיות: 145

שחר.ח

אוהב את התחום
מעורבות
17
נקודות
8
מצטרף לתודות ליוזמים והמארגנים, למארח, ליבואנים ולמי שהגיע לקחת חלק . שותפים לתחביב ברמות השקעה שונות, ברמות ידע שונות. אבל מה זה משנה, כולם אוהבים מוסיקה ונהנים מתחביב שמחבר ומחזק אנשים.. שחהיה לכולם שבוע שקט ורגוע

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור