zs
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,606
- נקודות
- 113
אתמול בערב הבחור הגיע אלי עם שלל אביזרי כיונון לפט'.לאחרונה רכשתי מיגאל לסרי מט של אויידה לפט'.שזה כשלעצמו אביזר נהדר שמרים את התוצאה למעלה ממה שהיתה.את הכיוון שליפני עשה לי איל פור ז"ל.ואם הגיעו של המט כיונתי בעצמי את הפט'.התוצאה היתה מאוד לטעמי ונהנתי מהשינוי.לאחר שראתי את העבודה שעשה זיו על הפט' של נמר החלטתי שניקבע והבחור יעיף מבט...
אתמול הגיע,ניגש מיד לעבודה.הוא החל בבדיקת הכיוון שלי ומקפיד על כל פרט ולא פוסח.להפתעתנו הכיוון היה ברמה מאוד טובה ,אפילו את האזימוט הצלחתי להביא לרמה הגבוהה ביותר של הזרוע .
זרוע של נוטינגהם ,אייס ספייס שלטעמי אחת הטובות למחירה כיום בשוק.
אך זיו טען שיש לנגוע שתי נגיעות קטנות ואם אני מוכן? אמרתי לו סע...האמת פחדתי שלא יחזור למה שהיה...אבל מה שהיה זה הסטוריה.הבחור שיחק אותה ביג טיים...יש משהוא באנלוג שאם פגעתה בו אתה מקבל סאונד ,שאני קורא לו" סאונד של רחפנים".וזיו עשה את זה בגדול.כל הכבוד ותודה.
אתמול הגיע,ניגש מיד לעבודה.הוא החל בבדיקת הכיוון שלי ומקפיד על כל פרט ולא פוסח.להפתעתנו הכיוון היה ברמה מאוד טובה ,אפילו את האזימוט הצלחתי להביא לרמה הגבוהה ביותר של הזרוע .
זרוע של נוטינגהם ,אייס ספייס שלטעמי אחת הטובות למחירה כיום בשוק.
אך זיו טען שיש לנגוע שתי נגיעות קטנות ואם אני מוכן? אמרתי לו סע...האמת פחדתי שלא יחזור למה שהיה...אבל מה שהיה זה הסטוריה.הבחור שיחק אותה ביג טיים...יש משהוא באנלוג שאם פגעתה בו אתה מקבל סאונד ,שאני קורא לו" סאונד של רחפנים".וזיו עשה את זה בגדול.כל הכבוד ותודה.