תגובות וחוות דעת על LCD חדשה שקניתי

yuval

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום!
פתחתי דיון בפורום לא מזמן בקשר להמלצה לקניית טלויזיה תקציב 4-5 k. אחרי התלבטויות הגעתי עם מספר דגמים לחנות ואחרי כמה ויכוחים ובדיקות לקחתי את Samsung 40B530 full HD החדשה.
שימושים : 70% = טלוויזיה
30% = סרטים

כרגע אני לא רואה סרטים ב HD מהסיבה הפשוטה שאין לי כבל HDMI או לחלופין מדיה סנטר (שאחת אני מקווה לקנות מאוד בקרוב).

רציתי לשמוע חוות דעת משום שהבנתי שבגלל שהדגם חדש עוד אין עליו ביקורת (חיפשתי באינטרנט). הפלזמות לא הרשימו אותי. בנוסף אשמח לקבל המלצה על מערכות מדיה סנטר (כרגע אין לי רסיבר) בתקציב 1000-2000 שקלים.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
במה אתה צופה היום עם המסך? איך ההתרשמות שלך?
"המלצה על מערכות מדיה סנטר", האם הכוונה למחשב? סטרימר?

yuval

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
רוב הצפייה שלי היא בשידורי הטלויזיה כרגע... התרשמות חיובית מאוד נכון שהיא לא sharp או סוני אבל יש לה ניגודיות טובה, קצב ריענון טוב ... קצת בכדורגל נגיד יש הבדלי צבע בין הגרביים למדים האחרים משום מה ויש טיפונת מריחה של הפנים אבל אני מאמין שזה בגלל איכות השידורים בארץ.
האמתי שאני לא מבין ממש במאפיינים של ה LCD אז אין לי מושג איך ממש לכוון אותה לביצועים מקסימליים אז אם יש איזשהו מדריך שמלמד על כך ומסביר על המושגים או מישהו שמבין שייתן מספר טיפים אני אשמח.

כן הכוונה היא לסטרימר ואני מקווה מאוד למצוא משהו טוב בתקצים 1000-2000 שקלים משום שזה נראה לי הגיוני הרבה יותר מאשר לקנות בלו-ריי או משהו כזה בסגנון.
האם אני צריך איזשהו רכיב מיוחד במחשב כדי להתחבר למדיה סנטר באופן אלחוטי?

yuval

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אז מה אתם אומרים?...

הבנתי גם שמגיע לי טכנאי חינם מסמסונג שיגיע ישירות אליי הבייתה ויכוון כיוונון ראשוני של הטלוויזיה.
בנוסף להבנתי ישנו מכשיר שנקרא "איזולטור" המשפר את איכות הצפייה.
אשמח להמלצות על מכשירים או על כיולים שאני יכול לעשות כדי לשפר את איכות הצפייה.

moris

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום!
פתחתי דיון בפורום לא מזמן בקשר להמלצה לקניית טלויזיה תקציב 4-5 k. אחרי התלבטויות הגעתי עם מספר דגמים לחנות ואחרי כמה ויכוחים ובדיקות לקחתי את Samsung 40B530 full HD החדשה.
שימושים : 70% = טלוויזיה
30% = סרטים

כרגע אני לא רואה סרטים ב HD מהסיבה הפשוטה שאין לי כבל HDMI או לחלופין מדיה סנטר (שאחת אני מקווה לקנות מאוד בקרוב).

רציתי לשמוע חוות דעת משום שהבנתי שבגלל שהדגם חדש עוד אין עליו ביקורת (חיפשתי באינטרנט). הפלזמות לא הרשימו אותי. בנוסף אשמח לקבל המלצה על מערכות מדיה סנטר (כרגע אין לי רסיבר) בתקציב 1000-2000 שקלים.

גם אנחנו רכשנו אותה. היא עוד לא הגיעה, אבל מהצפייה בחנות, האיכות נראתה יחסית סבירה גם בערוץ 1 (למרות שהמוכר לא רצה להעביר בהתחלה אליו). בערוץ 1, לא ראיתי הבדל משמעותי מטלויזיות LCD אחרות עם רזולציה HD-ready )720(. פלזמה ההורים שלי לא רצו, ולא רציתי להתכווח איתם (כמה אפשר??).

אין ספק - צפייה בטלויזיות האלו עם ממיר רגיל במיוחד עם איכות השידורים הנמוכה בארץ, עושה להם עוול.
אספר כשהיא תגיע. היא זהה לדגם Samsung 40B550 פרט לכניסת USB, שלעניות דעתי לא מאוד שימושית - מציגה רק שירים ותמונות, ולא מנגנות שום סרטים.

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
תתחדשו

agur4ik

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
moris לידיעתך בB550 דרך כניסת USB ניתן לנגן גם סרטים

http://www.avforums.com/forums/lcd-...g-b550-how-enable-mkv-divx-xvid-playback.html

moris

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
moris לידיעתך בB550 דרך כניסת USB ניתן לנגן גם סרטים

http://www.avforums.com/forums/lcd-...g-b550-how-enable-mkv-divx-xvid-playback.html
קצת מוזר, כי בדקתי גם בחוברת של היצרן וגם המוכר אמר שניתן לנגן רק תמונות ומוזיקה.
אגב, הדגם הוא LA40B550 או LA40B530 ולא LE כמו שכתוב בקישור שנתת (אולי זאת טעות הקלדה).
כנראה שאתה צודק. אולי זה מאופשר רק עם עדכון FIRMWARE בשני המכשירים (גם בB530 יש חיבור שנקרא SERVICE שזה חיבור USB בעצם..., מעניין אם אפשר יהיה לנגן סרטים איכשהוא דרכו). וכנראה שזה אופציה שהם מסתירים... כי אין מצב שמוכר לא היה מספר על זה...
אני בספק אם הוא היה קורא סרטי AVI ברזולוציה גבוהה. MKV הוא בטוח לא קורא.
הקטע שדגם LA40B530 / 550 מצאתי רק באתר של סמסונג אוסטרליה... ולא בשום מקום אחר... בכל המקומות האחרים זה LE או LN. יתכן שה A זה ASIA? כאשר הN זה north (america) וה-E זה אירופה?
בכל אופן, התוספת במחיר היא בערך כמו לקנות נגן DVD טוב קורא צרובים עם חיבור USB (למשל LG 398 עם HDMI ויכולת upscale).

נערך לאחרונה ב:

agur4ik

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני מסכים איתך שבמידה וכן דרך USB ניתן לנגן סרטים זה לא ממש עוזר מאחר וזה לא כל כך רציני בעייני.
זו הסיבה שגם אני החלטתי ללכת על LA40B530 אם משהו יכול לחלוק מידע בנוגע לדגם (יתרונות /חסרונות)
אודה מאוד

תודה מראש

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור