אריה: "לאמיר ארמה יש אוטו יותר טוב..."
לא, ההפך
לאיוו יש מתלים, הגה ובלמים עדיפים. יש לו גם קצת יותר טכנולוגיה. האיוו גם פחות טרקטור בנהיגה רגילה
הבסיס של השתיים דומה מאוד.
השתיים הן באותה ליגה, האיווו יותר גבוהה בטבלה
אתה יודע איזה יופי של מערכת אודיו אפשר להשיג במחיר של האיוו?
(אני אישית עדיין חוסך עבור bugatti veyron )
אריה: "לאמיר ארמה יש אוטו יותר טוב..."
לא, ההפך
לאיוו יש מתלים, הגה ובלמים עדיפים. יש לו גם קצת יותר טכנולוגיה. האיוו גם פחות טרקטור בנהיגה רגילה
הבסיס של השתיים דומה מאוד.
השתיים הן באותה ליגה, האיווו יותר גבוהה בטבלה
לאמיר יש WRX.
אם כבר מדברים על האיוו אז זה ה-MR400 שהוא אחד מהמטורפים שלהם.
עם כל הכבוד לאיוו 8 שהיא מדהימה לראלי בכביש אני מכיר לא מעט מכוניות שעושות לאיוו בית ספר לחרקים בהאצה מגילגול שני.
יואל
האיוו שלי משופרת לרמות של 500 סוסים ומעלה ,הוחלפה כל מערכת הפליטה מהטורבו ועד הקצה וכמובן סעפת היניקה ,מחשב ניהול מנוע חדש, מחשב גדישה ,משאבת דלק גדולה וחזקה יותר,אינגקטורים 1000cc ,טורבו אפטיגרין החדש , אווזינג גדול יותר 10.2 ,קמשפטים 272 ,בקיצור מפלצת !!! בבדיקה האחרונה בדינו בהרצליה 613 סוסים.
מערכת דיסקים מחוזקים ומחורצים ,צנרת בילום מתכת ,קוויל אוברים ביל שטיין b-15 קפיצי אייבך ועוד המון המון דברים שיפורים במאה וחמישים אלף שקלים....
וחשוב לציין האיוו 8 היא האיוו המוצלחת ביותר ואף מוצלחת יותר מהאיוו החדשה בכמה דרגות!
רונן.
אני בדיוק יוצא לחגוג לבת זוגתי יומולדת, כשאני אחזור אספר לך על עברי עם מכוניות משופרות. החל בסיטרואן AX ספורט שהתחלתי איתה את דרכי דרך 306 עם מנוע MI16 ועד לאימפרזה שנימכרה לפני 3 שנים בערך לטובת רכב שטח.
את כולן בלי יוצא מהכל שיפרתי במו ידי מלבד הצ'יפ שבנה לי גיא פריליניג {שאל אותו על נמר התימני} גם הוא היה תופס את הידית שמעל הדלת שהייתי מחליט להישתולל.
שיפורי המנוע והתחביב הזה גרם לי לשלילה ל-9 חודשים ומאז אני עם ג'יפים שנוסעים לאט אומנם אבל בכל מקום.
גיא אלוף.
מכרתי את האוטו ברבע שעה לאיתי זלקוביץ' {אתה בטוח מכיר אותו} שהוא חבר טוב של אלי בונבונירה. התקופה הכי טובה של בונבונירה זו הברנדה, היא הייתה נוסעת פשוט גהינום.