שרשור על רכבים

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
אריה: "לאמיר ארמה יש אוטו יותר טוב..."

לא, ההפך

לאיוו יש מתלים, הגה ובלמים עדיפים. יש לו גם קצת יותר טכנולוגיה. האיוו גם פחות טרקטור בנהיגה רגילה

הבסיס של השתיים דומה מאוד.

השתיים הן באותה ליגה, האיווו יותר גבוהה בטבלה

z.y

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אם כבר הולכים על 8-

אני ממליץ על ה RX :cool: (למרות הקונוטציות ל RO 80 :) )

ronenmmm

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16

לא, ההפך

לאיוו יש מתלים, הגה ובלמים עדיפים. יש לו גם קצת יותר טכנולוגיה. האיוו גם פחות טרקטור בנהיגה רגילה

יואל
האיוו שלי משופרת לרמות של 500 סוסים ומעלה ,הוחלפה כל מערכת הפליטה מהטורבו ועד הקצה וכמובן סעפת היניקה ,מחשב ניהול מנוע חדש, מחשב גדישה ,משאבת דלק גדולה וחזקה יותר,אינגקטורים 1000cc ,טורבו אפטיגרין החדש , אווזינג גדול יותר 10.2 ,קמשפטים 272 ,בקיצור מפלצת !!! בבדיקה האחרונה בדינו בהרצליה 613 סוסים.
מערכת דיסקים מחוזקים ומחורצים ,צנרת בילום מתכת ,קוויל אוברים ביל שטיין b-15 קפיצי אייבך ועוד המון המון דברים שיפורים במאה וחמישים אלף שקלים....
וחשוב לציין האיוו 8 היא האיוו המוצלחת ביותר ואף מוצלחת יותר מהאיוו החדשה בכמה דרגות!

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אתה יודע איזה יופי של מערכת אודיו אפשר להשיג במחיר של האיוו?

(אני אישית עדיין חוסך עבור bugatti veyron :) )

ronenmmm

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
אתה יודע איזה יופי של מערכת אודיו אפשר להשיג במחיר של האיוו?

(אני אישית עדיין חוסך עבור bugatti veyron :) )

בוגטי וירון זה רק חלום!!!
אל תשכח אצלי האיוו זה בנוסף למערכת האודיו שלי !!!!
ובשניהם היד נטויה לשיפורים!!!
בקרוב מאוד אני אפתיע את חברי הפורום במוצר שרכשתי שטרם נראה כמותו בישראל!!!

Erez

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
אגב,מיסטר בין ריסק אחת...השאריות אצלי בסלון.

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
רונן
- אם כך, על אחת כמה וכמה

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43

לא, ההפך

מנסה בכל הכוח להבין על איזה אוטו נוסף מדובר כאן ולא ממש מצליח. רואה רק איווו. אולי אפשר להאיר עיניים.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לאמיר יש WRX.

אם כבר מדברים על האיוו אז זה ה-MR400 שהוא אחד מהמטורפים שלהם.

עם כל הכבוד לאיוו 8 שהיא מדהימה לראלי בכביש אני מכיר לא מעט מכוניות שעושות לאיוו בית ספר לחרקים בהאצה מגילגול שני.

ronenmmm

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
לאמיר יש WRX.

אם כבר מדברים על האיוו אז זה ה-MR400 שהוא אחד מהמטורפים שלהם.

עם כל הכבוד לאיוו 8 שהיא מדהימה לראלי בכביש אני מכיר לא מעט מכוניות שעושות לאיוו בית ספר לחרקים בהאצה מגילגול שני.

נמר
אני מבין לפי דבריך שאתה לא מבין הרבה בתחום הזה ,
אז כך fq 400 היא רפליקה של האיוו 8 ולא אחר אגב יש גם fq 430 שזו הרפליקה החזקה יותר ושניהם משודרגות מאיוו 8 בלבד!
השם FQ ניתן להם על שם סדנת המרוצים באנגליה, שבעליה הוא מהנדס רכב במקצועו ובזמנו החופשי משפר כלי רכב סידרתים והופך אותם לחיות קרב בעלות הספקים גבוהים....
צר לי לאכזבך או שלא הרכב שלי אף יותר חזק מה-FQ430 במאה וקצת סוסים ואף משופרת בעוד מספר מכלולים שמניתי בתיאור השיפורים ששיפרתי ,יש מספר רכבים בודדים בארץ חזקים יותר שבהחלט מהווים איום בהאצה , 1. איוו 8 שחורה של רוני פוסמן עם 1000 hp 2. גיא עבודי עם איוו 8 כסופה 800 hp
3. הונדה סיוויק עם מנוע אינטגרה של בונבונירה 1000 hp
4. פיאט ספורט מנוע מרכזי עם 500 hp
להלן כלי הרכב היחידים בארץ שעומדים בקטגוריה הנ"ל יש פורשים וכמה אימפרזות משופרות אבל רק ברמת המנוע לא בכל המכלולים הרלוונטיים....
בקיצור אם יש לך שאלות בתחום הנ"ל אני כתובת ביי

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני בכל מקרה אקנה לעצמי אסטון מרטין DB9

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
יואל
האיוו שלי משופרת לרמות של 500 סוסים ומעלה ,הוחלפה כל מערכת הפליטה מהטורבו ועד הקצה וכמובן סעפת היניקה ,מחשב ניהול מנוע חדש, מחשב גדישה ,משאבת דלק גדולה וחזקה יותר,אינגקטורים 1000cc ,טורבו אפטיגרין החדש , אווזינג גדול יותר 10.2 ,קמשפטים 272 ,בקיצור מפלצת !!! בבדיקה האחרונה בדינו בהרצליה 613 סוסים.
מערכת דיסקים מחוזקים ומחורצים ,צנרת בילום מתכת ,קוויל אוברים ביל שטיין b-15 קפיצי אייבך ועוד המון המון דברים שיפורים במאה וחמישים אלף שקלים....
וחשוב לציין האיוו 8 היא האיוו המוצלחת ביותר ואף מוצלחת יותר מהאיוו החדשה בכמה דרגות!

לעשות כזה דבר לאוטו שנוסע בכביש ישראלי זה טמטום הכי גדול שראיתי.
סליחה על הבוטות.

הכביש פה קקה, אתה לא יכול באמת להשתמש בכל הדברים הנהדרים שרכב כזה עושה, אלא אם אתה לוקח אותו רק לראלי אמיתי.

בכל מקרה אתה עם כל זה עדיין נוסע 2 קמ"ש באיילון.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
רונן.

אני בדיוק יוצא לחגוג לבת זוגתי יומולדת, כשאני אחזור אספר לך על עברי עם מכוניות משופרות. החל בסיטרואן AX ספורט שהתחלתי איתה את דרכי דרך 306 עם מנוע MI16 ועד לאימפרזה שנימכרה לפני 3 שנים בערך לטובת רכב שטח.

את כולן בלי יוצא מהכל שיפרתי במו ידי מלבד הצ'יפ שבנה לי גיא פריליניג {שאל אותו על נמר התימני} גם הוא היה תופס את הידית שמעל הדלת שהייתי מחליט להישתולל.

שיפורי המנוע והתחביב הזה גרם לי לשלילה ל-9 חודשים ומאז אני עם ג'יפים שנוסעים לאט אומנם אבל בכל מקום.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
או לAX זה טוב לעשות את זה.
יש לה התנהגות ואחיזה נהדרות, רק חשמלית ופלסטית הן מתרקות לרוב :(

306 עם מנוע כזה יש לשכן של איזה חבר שלי. איזה רכב...אין הרבה כאלו.

ronenmmm

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
רונן.

אני בדיוק יוצא לחגוג לבת זוגתי יומולדת, כשאני אחזור אספר לך על עברי עם מכוניות משופרות. החל בסיטרואן AX ספורט שהתחלתי איתה את דרכי דרך 306 עם מנוע MI16 ועד לאימפרזה שנימכרה לפני 3 שנים בערך לטובת רכב שטח.

את כולן בלי יוצא מהכל שיפרתי במו ידי מלבד הצ'יפ שבנה לי גיא פריליניג {שאל אותו על נמר התימני} גם הוא היה תופס את הידית שמעל הדלת שהייתי מחליט להישתולל.

שיפורי המנוע והתחביב הזה גרם לי לשלילה ל-9 חודשים ומאז אני עם ג'יפים שנוסעים לאט אומנם אבל בכל מקום.

נמר מזל טוב לבת זוגתך יותר חשוב מהשתויות שלנו ......:D
גיא פרילינג וגיא סרדין חברים טובים שלי! שאל אותם על רונן מירושלים עם האיוו 8 האדומה אגב גיא סרדין שיפר לי את מערכת הפליטה והיניקה ופרילינג את מחשב האיסי יו טאק שיש לי ברכב!!!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
גיא אלוף.

אני שיפרתי את הרכב במלניום אוטוספורט שעוד היה בצומת בילו. את הסוברו לא החזקתי הרבה זמן מפני שחודש לאחר הרכישה הרשיון שלי נשלל עקב מהירות מופרזת. מכרתי את האוטו ברבע שעה לאיתי זלקוביץ' {אתה בטוח מכיר אותו} שהוא חבר טוב של אלי בונבונירה. התקופה הכי טובה של בונבונירה זו הברנדה, היא הייתה נוסעת פשוט גהינום.

אם תהיה באיזור אשמח לקחת אותך לבחור שאוטוטו מסיים לשפר אלפא 165 שתהפוך למפלצת דראג. משופרת הטורבו T38 מערכת ניהול מנוע של גיא {בקרוב}, מסלול אגזוז פתוח של רמוס, MSD אגנישן, כבלי הצתה של ספליט פייר, פילטר פתוח של שימוטה {מעל 600 כ"ס}, בלון ניטרו 6 ליטר, מחשב בקרת דלק + ווסת לחץ ל-6 באר, קמשאפט חם 285 מעלות, יחס דחיסה הוקטן {לא זוכר לכמה}, שסתומי טיטניום של וובר אם אינני טועה, פלאגים 4 קטבים של בוש, מוט מייצב קידמי ואחורי, מערכת היגוי משופרת ועוד ועוד ועוד. מטרתו היא לבנות רכב דראג הכי חזק שיש היום בארץ ולפי המתכון הוא יהיה עם הכי הרבה תקלות בארץ שתבוא תנהג עליה אם תהיה מוכנה, אם לא לפחות תראה משהו מעניין.

את המשפר אתה מכיר, לא אגלה לך מי - הפתעה.

נערך לאחרונה ב:

gtr

חבר משקיען
מעורבות
473
נקודות
83
תגידו

כמה ק"מ לליטר-הם עושות?:D

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
גיא אלוף.

מכרתי את האוטו ברבע שעה לאיתי זלקוביץ' {אתה בטוח מכיר אותו} שהוא חבר טוב של אלי בונבונירה. התקופה הכי טובה של בונבונירה זו הברנדה, היא הייתה נוסעת פשוט גהינום.

בונבובנירה זה עם ההונדות לא הפורדים. אתה מדבר על אלי אחר.

efib

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
בונבונירה זה בכלל שוקולדות ...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
נכון אלוני.

זה אלי חן.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור