שרשור התחדשתי + שאלה

liorms

חבר משקיען
מעורבות
57
נקודות
48
הי,

אחרי לא מעט זמן בתחום החלטתי לפרגן לעצמי מוצר היקפי שאינו ״במסלול" המוזיקה.
אחרי שיפוץ מאסיבי בבית והימנעות מסטראו איכותי של שישה חודשים בערך, החלטתי להכניס קצת סדר ואסתטיקה גם באודיו.
אקיצר הזמנתי סטנד יעודי של solid tech, הזמנתי מזיו ידידי והעסק הגיע בערך אחרי שבועיים.
רצה המזל והגיע בדיוק לפני התערוכה, וביום השני של התערוכה זיו העביר לי את הצעצוע החדש.
הזמנתי 4 מדפים של הדגם הבסיסי, אין לי אנלוג אז כל מיני מערכות יצוב נראו לי מיותרות.
העסק יחסית קל להרכבה, אבל אני כמו שאני פדנט היסטרי - משהו בספייקים לא נראה לי, טלפון לזיו במידי.
הבחור ענה, לא טריוויאלי כי בכל זאת סופשבוע - קצת על הא ועל דא , אישרתי איתו את צורת ההרכבה והמשכתי. אחרי שבניתי הכל הסתבר שהיה הפרש גובה של אולי 2 ממ בין הספייקים. והשולחן נטה מעט, עוד 45 שניות עבודה והוספת גובה לספייק אחד בלבד והכל היה מפולס. אפילו הבועית הקטנה שעל המדף הראשון הייתה ממש כמעט במרכז... ומישהו שאין לו פטיפון לא ממש מתרגש מזה..
עדיין אין לי את המערכת בבית אז הסתפקתי במיקרו אודיאופילי... נגן pono-> מגבר trends ta-10.1 -> רמקולי ״טיפה״ של scandinia. אחכ גם החלפתי לאייפד2 עם tidal.
אקיצר תענוג - חלפה מחשבה של למכור את כל המערכת המשוגעת ולהישאר במינימליזם ...

וזה גם מביא אותי לשאלה, מישהו יודע איך שולטים באייפד ממכשיר אייפון? האייפד מתפקד בתור הנגן עם tidal והייתי רוצה להחליף שירים בtidal בלי לקום כל רגע..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור