נמר רעב
אתה בודאי אינך "נמר של נייר" אם אתה זקוק למילים גסות כדי להעריך שיר של נתן זך
יותר משהיא נוגעת לשיר הנפלא ביותר שמתנגן בימים אלה ברדיו.
כנראה שלא כל שיר מתאים לנמרים....
לך תאכל משהו.
תראי יעלי {אפשר לקרוא לך יעלי?}.
על פי דברייך ניתן להבין שכל עוד זה "נתן זך" אז מוכרח שיהיה שיר טוב, ואני כאחד שנוהג להקשיב למילים, עיבוד, לחן, תימלול {יש הבדל בין מילים לתמלול} והפקה ואף מתעסק בזה בחיי היום היום לדאבוני המסקנות הן אילו.
הסיבה היחידה שהשיר הזה מתנגן נון סטופ ברדיו אינה קשורה כלל לאיכות השיר {בטח לא קשורה איכות המאזינים}. שם הפוליטיקה יושבת חזק מאוד על עורף השדרנים או שגרוע מכך שדרנים מסויימים הם פוליטיקה בפני עצמה.
השיטה של הרדיו היא להטמיע את השיר במאזינים על מנת להפוך אותו ללהיט.
"לא תבואי שישי שבת, זהו יום הבוחר" גם היה להיט רדיו הסטרי, האם זה הופך אותו לשיר איכותי או אפילו בינוני?, זה הופך אותו לשיר שמתנגן הרבה ברדיו, זהו!
שלום חנוך {לאחר הרבה שנים} הוציא שיר חדש, "אהבת נעורי" שהדהים אותי בכל הפרמטרים. תמלול נכון, לחן מקסים, הפקה לעילא ולעילא, מילים שמספרות סיפור וקולו של שלום חנוך שיושב על השיר כמו כפפה.
גידי גוב {גם לאחר הרבה שנים} הוציא שיר "מי תרצי" שכמו שירו של שלום חנוך פשוט הרשים אותי.
עפ כל הכבוד לשפי שאין לו שמץ של יכולת קולית {אפילו לא ממוצעת} ועם כל הכבוד לנתן זך {שכאן כתב מילים נטולות כל תחכום, שזה כבר לא מתאים לו} ועם כל הכבוד לרדיו שמנסה להטמיע את השיר הנורא הזה בקרב הציבור רק בגלל שזה קמבק, אני לא נופל מהכסא, ואפילו יושב עליו באדישות מוחלטת.