שניצל
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,789
- נקודות
- 113
אני באמת לא יודע ,
בעיני השפופרת הזו לא רואה ממטר את כל הKT88 ,וגם לא את ה6550 ,
א. היא יותר אמינה
ב. היא יותר חזקה
ג. יש לה בס של קרל
ד. יש לה מיד של 845
ה . יש לה גבוהים מהתחת
יש לי בבית סטים של כל מיני סוגים ,בכללי אף שפופרת לא מתחרה ב120 ,
הבעיה היחידה שלה היא שהיא צורכת יותר זרם מהקטנות (88 ,6550) ,ולכן יש צורך שיהיה ספק כוח מספיק גדול בכדי להפעיל אותם ,בעניין הזה כדאי להתיעץ ביצרן ,מבחינת הצליל ,היצרן של המגברים שלי (קונוורגנט) ,וגם קונרד עברו להשתמש בהם בגלל איכות הצליל שלהם בעיקר ,לידם ה6550 נשמעות כמו מנוע דיזל , והKT 88 מצפצפות ,שלא לדבר על האמינות המחורבנת של ה88 כולל השחורות,
בקיצור אני אומר שבמחיר של 40$ לשפופרת אין לה תחליף גם ב100$ של 88 נחשבת ,
עיקר הייתרון של השפופרת הזו הוא במישקל החריג של הצליל שהיא מפיקה ,איתה פסנתר נשמע כמו פסנתר כנף ולא כמו אורגן,יש לשפופרת הזו מיד בס שתיתן לסקסופון של בן וובסטר להשמע כמו שהתכוון המשורר ולא תתבלבלו עם צ"אט בייקר או מיילס דייויס ,
בקיצור ,תשמעו לי מי שיכול להשתמש ,וזה הרוב ,תזמינו סט כזה מהחנות ,לא תתצטערו ,
בעיני השפופרת הזו לא רואה ממטר את כל הKT88 ,וגם לא את ה6550 ,
א. היא יותר אמינה
ב. היא יותר חזקה
ג. יש לה בס של קרל
ד. יש לה מיד של 845
ה . יש לה גבוהים מהתחת
יש לי בבית סטים של כל מיני סוגים ,בכללי אף שפופרת לא מתחרה ב120 ,
הבעיה היחידה שלה היא שהיא צורכת יותר זרם מהקטנות (88 ,6550) ,ולכן יש צורך שיהיה ספק כוח מספיק גדול בכדי להפעיל אותם ,בעניין הזה כדאי להתיעץ ביצרן ,מבחינת הצליל ,היצרן של המגברים שלי (קונוורגנט) ,וגם קונרד עברו להשתמש בהם בגלל איכות הצליל שלהם בעיקר ,לידם ה6550 נשמעות כמו מנוע דיזל , והKT 88 מצפצפות ,שלא לדבר על האמינות המחורבנת של ה88 כולל השחורות,
בקיצור אני אומר שבמחיר של 40$ לשפופרת אין לה תחליף גם ב100$ של 88 נחשבת ,
עיקר הייתרון של השפופרת הזו הוא במישקל החריג של הצליל שהיא מפיקה ,איתה פסנתר נשמע כמו פסנתר כנף ולא כמו אורגן,יש לשפופרת הזו מיד בס שתיתן לסקסופון של בן וובסטר להשמע כמו שהתכוון המשורר ולא תתבלבלו עם צ"אט בייקר או מיילס דייויס ,
בקיצור ,תשמעו לי מי שיכול להשתמש ,וזה הרוב ,תזמינו סט כזה מהחנות ,לא תתצטערו ,