LCD שני שאלות קריטיות בנוגע לטלוויזיתlg 32

• פותח הנושא Gmail
  • פורסם בתאריך

Gmail

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
שלום,
רכשתי טלוויזית LG , אני חיברת אליה מחשב נייד lenovo e10 , עכשיו אין לי sound , ויש יציאה RGB במסך טלוויזיה +Audio in עכשיו אני חיברת את RGB מהמחשב לטלוויזיה אך לגבי קול אין לי יציאה רמקולים במחשב נייד , יש לי רק יציאה ל "אוזניות" ו- "מיקרופון" , איך אני מוציא סאונד מהמחשב לטלוויזיה ?

וגם ישמע איכותי נגיד אם אני יוסיף רמקולים למחשב נייד בלבד חיצונים דרך חיבור האוזניות במקום לחבר לטלוויזיה?

שאלה שניה : יש לי יציאה נוספת בטלוויזיה והיא HDMI ובמחשב יש יציאת dvi האם אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות אותו גם אם לא רשום לי בחוברת הדרכה שזה חיבור למחשב ?

תודה רבה חברה ,תצילו אותי .

חג שמח .

Gmail

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אין פשוט לא עוזרים פה , מה ביקשתי , עזרה שאני לא יהרוס משהו .

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה מדבר על כניסות בטלויזיה, לא יציאות.

1. מחברים כבל מיציאת אוזניות במחשב לכניסת AUDIO IN במסך.
2. אפשר לחבר כבל DVI-HDMI מהמחשב לטלויזיה.

Gmail

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
ושאני מחבר DVI-HDMI שהיציאה מכרטיס מסך היא DVI והכניסה בטלוויזיה היא HDMI , אז האיכות תהיה לי FHD ? שאני מנגן סרט HD ?

ויש הבדל משמעותי בין חיבור DVI-VGA ל DVI-HDMI ? ואם יש הבדל רציני בין 1080P ל 720p ?

תודה רבה.

פלד

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בגודל 32 אינטש לא תראה הבדל בין 720p ל-1080p גם אם תצפה בטלוויזיה ממרחק 10 ס"מ.
DVI תומך ב- 1080p אבל כמו VGA לא מעביר אודיו.

Gmail

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
כפי שאתה אומר אז אין צורך להוריד סרטים 1080P כי זה חבל עדיף 720P , שאלתי היא אם אני חיברתי את המסך DVI-VGA זה גם מעביר 1080P וזה יראה לי את FHD או חייב מינימום DVI-HDMI ?

תודה .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור