שנה חדשה, המלצות למסך 42" חדש יתקבלו בברכה.

Leorio

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום! אחי החליט לקנות את המסך הישן שלי - Toshiba 32xv550, שאהבתי מאוד ולא הייתה לי בעיה איתו... אבל זה מגיע בתזמון מצוין, עברתי ממרחק צפייה של 2.2 ל3.5 מטרים.

1. 42" או שאני יכול להסתפק ב37" ? ראיתי גם כמה דגמים של 40, אבל לא בחברות המועדפות שלי. (ממיר דיגיטלי לערוצים הבסיסיים בסקארט, סרטי דיוידי ב-HDMI, סטרימר HD WD ב-HDMI, תכנים רגילים ו-HD)

2. למרות שנשארתי מרוצה מהטושיבה הישנה שלי, אני חושב לכיוון הפיליפס שקרצה לי בעבר... 5604, בגודל המתאים... בטוח תעשה עבודה נחמדה. הבעיה היא שאני זוכר אותה עוד מההתלבטות הקודמת לפני שנה, מה שאומר שהיא קצת ... ישנה? במונחים של התקדמות הטכנולוגיה אצלנו. אולי אין לה מנגנוני עיבוד תמונה מספיק מתקדמים, אולי המתחרות כבר הוציאו דברים יותר שווים, אולי כבר לא קונים מסכים שאינם 100HZ?

בקיצור, בסביבות ה4K, גודל שכנראה יהיה 42" (אני זוכר את ההתלבטות הקודמת על בחדר הפצפון, כבר אז לא האמנתי שאני אצטרך 32 אינטש), ומסך ש...יתן לי את המקסימום מהמחיר.

ניסיתי לעבור על הדגמים, אבל השוק מוצף. באמת, תחשבו על זה שכל המסכים הישנים עדיין נמכרים (קצת בפחות), אבל נשארים לזבל את המאגר... סדרת A של טושיבה, הסקארלט הקודם של LG, פשוט יש יותר מדי דגמים וההבדלים ביניהם לפעמים כל כך מזעריים... ולא תמיד עוזר ללכת לפי "המספר הכי גדול הוא הכי טוב"..

תודה על ההשתתפות

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור