שמישוה יעשה סדר בסדרות החדשות של פנסוניק

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
מרוב אותיות הלכתי לאיבוד .

בשנה החולפת היו C,X,S,G,V,Z אם אני זוכר נכון , מה קורה בשנה הבאה עלינו לטובה ?? יש אותיות חדשות ??

asaf23

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כנס לאתר של פנסוניק VIERA , הכל מסודר שם.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יש A וגם VT (שתיהן משני קצוות מנוגדים).

oshri

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
השנה יורוקום לא ייבאו את סדרות S ו G לפי מה שהבנתי אלא רק את סדרת U שהיא סדרה בסיסית לשוק האסייתי ופחותה מסדרת S ואת סדרת V/VT שהיא סדרה גבוהה

gzohar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
השנה יורוקום לא ייבאו את סדרות S ו G לפי מה שהבנתי אלא רק את סדרת U שהיא סדרה בסיסית לשוק האסייתי ופחותה מסדרת S ואת סדרת V/VT שהיא סדרה גבוהה

הדגמים שיורוקום מייבאים לא כוללים מקלט דיגיטלי DVB-T - גם לא בסדרות ה-HIGH END.
פשוט ביזיון שהיבואן בוחר להביא מכשירים במפרטים בסיסיים שלא כוללים פיטצרים שיש בכל טלויזיה ממוצעת ומעלה.

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
האמת שגם אני חשבתי פעם ככה כשקניתי את ה PY800 שלי שהיה דגם אסייאתי ונחות מהדגמים האירופאי והאמרקאי שלא לדבר על ה PY850 שמעולם לא הגיע לארץ ( 50 אינשט ) אבל אני חייב להגיד מה שיש זה הרבה יותר ממספיק . המכשיר פשוט פנטסטי מבחינת יכולות התמונה שלו ואני מרוצה כל רגע מהקנייה .

מבחינתי כל מה שניתן לעושת עם קופסא מחוץ למכשיר , תמיד עדיף לעשות עם הקופסא כי תמיד זה יהיה יותר איכותי ומשוכלל . מה שהכי חשוב זו איכות התמונה נטו וכמובן כניסות הHDMI , אני אפילו לא דיברתי על סאונד , מבחינתי עדיף מוניטור ערום לגמרי .

בסופו של דבר מה שבאמת מציק הוא המחיר אבל זה משהו שאנחנו הלקוחות בחיים לא נצליח לשנות כי אין כאן בארץ מושג שנקרא "חרם לקוחות" .

il62

עוסק בתחום
מעורבות
32
נקודות
28
הסדר החדש בפלזמות הוא כדלקמן
הדגם הבסיסי הוא ה X-מקביל ל Cהקודם
מעליו יושב דגם ה A-מקביל ל X הקודם
סדרות ה FHD מתחילות בדגמי ה U - מקביל פחות או יותר ל S הקודם
מעליהם סדרות ה V - ממשיכות סדרת ה V הקודמת

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור