שליטה במגבר דרך הרשת וחלוקה לאיזורים

amiteylon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכל המומחים.
אני בשלבי בניה אחרונים של ביתי החדש ויש לי כמה שאלות :
1. חיווטתי את כל הרמקולים לארון החשמל שם אני רוצה לשים מגבר אחד שישלוט על 3 אזורים : סלון (5 רמקולים +סאב , מטבח - 2 רמקולים , חמר - 2 רמקולים - האם יש רסיברים יחסית זולים לשלושה אזורים או שכדאי לקנות אחד טוב לשני אזורים ולהשתמש בקיים לאיזור השלישי?
2. הבנתי שאפשר לשלוט ברסיברים בתוך הארון ע"י טאבלט או ניד חכם ע"י חיבורם לרשת והורדת אפליקציה - מה מומלץ?
3. עשיתי ליד כל TV נק. רשת ואני רוצה לשים את כל הממירים בארון החשמל - חבר אמר לי שיש אפשרות להעביר אותות HD ע"ג הרשת ולחבר מתאם HDMI בין ברשת לTV - אם כן , כיצד?

בקשר לשאלה 1 אני לא אודיופיל שצריך את הרסיבר הכי טוב אבל חשוב לי לראות סרט בכיף - איזה רסיבר מומלץ מבחינת עלות תועלת ורמת מחיר של עד 6000K (עם חיבור רשת כמובן)

תודה לכל העונים...

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
לאחר שהשקעת כל כך הרבה בבניית תשתית נכונה נפלת בחלוקת התקציב ככל הנראה ללא ליווי של אנשי מקצוע.

הסכום אינו מספיק לך בכדי שתוכל לבצע את כל מה שאתה מבקש...

הרסיבר בעל שליטה על שלושה אזורים עולה יקר מאוד... זול יותר רסיבר עם שליטה ברשת ואזור נוסף ובורר רמקולים מכני, אבל זה מאבד את כל העניין של ניידות וקדמת הטכנולוגיה.
ממירי HDMI שניתן לשדר תמונה ושמע על גבי תשתית כבל רשת אינם יקרים אך יחד עם זאת אתה צריך גם שליטה על הממירים או על ידי עיניות (שזה עוד כבלים בצינורות) או על ידי ממיר HDMI בעל שליטת IR וזה כבר יקר..

בכל אופן, אני ממליץ לפני שאתה מבצע עוד טעות לפנות לאיש מקצוע העוסר בתחום בכדי לקבל את הפתרון האידיאלי בשבילך.

יבגני גלפרין
G-Media
ייעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת
0525634010

amiteylon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הי יבגני.
אני לא חושב שנפלתי. בשביל זה אני בפורום - כדי לשאול ולהבין יותר. לדבריך הכנתי תשתית נכונה אז אם זה כך וצריך להשקיעו עוד קצת לא קרה כלום .
סלח לי שאני אומר ואולי זו היתה כוונתך אבל לא הבנתי הרבה מתשובתך .
גם אני יועץ בתחומי אך גם כשאני יועץ למישהו אני מפרט ומסביר מול מה הוא עומד ומה האלטרנטיבות ולא רק זורק לו מושגים באויר - חשוב לי שהלקוח הפוטנציאלי שלי יבין מה הוא רוצה ממני(לפעמים הלקוח יחשוב שהוא יכול לעשות זאת לבד וזה קורה אך לרוב הוא יבוא יותייעץ איתי בדברים נוספים).
אחרי מה שכתבתי , אשמח אם תפרט ותסביר קצת יותר עם דוגמאות כדי שאוכל להבין במה עסקינן (אם אתה לא רוצה זה גם בסדר ואני מבין זאת).
תודה בכל מקרה וחג שמח.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור