שלום, רכשתי LCD חדשה מדגם SONY KDL32L40000E

• פותח הנושא fata
  • פורסם בתאריך

fata

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אחרי המלצה של המוכר בחנות.
התלבטתי בינה לבין ה450 של SAMSUNG אבל בסוף הלכתי על הסוני כי התמונה היתה פשוט טובה יותר.
עכשיו השאלה שלי היא האם עשיתי בחירה נכונה?
השימוש העיקרי שלי בטלויזיה זה DVD/PLAYSTATION3.
הרצתי חיפוש בגוגל על הדגם שלי ולא מצאתי שום מידע סיקור או משהו על הדגם הנ"ל ורציתי לוודא שלא עשיתי טעות.. אשמח גם לשמוע קצת מידע טכני על הטלויזיה לדוגמא האם היא גם תומכת 1080i?

תודה רבה.

rotemcool

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לא עשית טעות בכלל,כי גם אני כמוך התלבטתי במשך 3 שבועות בינה ובין כמה דגמים אחרים וסופו של דבר הסוני "ניצחה" בגלל איכות התמונה,ואני די מרוצה ביחס למחיר והתמורה לאומת אחרות.
אין לי מידע טכני,אבל אני חושב שאין לך מה להתלבט בכלל. אגב,אתה שואל מתוך כך שנתקלת בבעיות או סתם בשביל חוות דעת.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לאחר שרכת יש לי מילה אחת להגיד לך "תתחדש" בשלב זה תעצור מבידקות נוספות ותתחיל להקדיש את הזמן להנאה ממוצר המוצלח שרכשת.

fata

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לא ניתקלתי בשום בעיה האמת הDVD והTV מצויין

לא עשית טעות בכלל,כי גם אני כמוך התלבטתי במשך 3 שבועות בינה ובין כמה דגמים אחרים וסופו של דבר הסוני "ניצחה" בגלל איכות התמונה,ואני די מרוצה ביחס למחיר והתמורה לאומת אחרות.
אין לי מידע טכני,אבל אני חושב שאין לך מה להתלבט בכלל. אגב,אתה שואל מתוך כך שנתקלת בבעיות או סתם בשביל חוות דעת.

פשוט לא יצא לי עדין לחבר את הPS3 ולראות מכיוון שהוא בתיקון כרגע. זה בעצם החשש שלי. שדווקא שם היא תאכזב לעומת הA450 של סמסונג ששמעתי שמעולה בתחום הזה.

fata

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מבין שאולי מאוחר מלברר מה מו מי על המוצר לאחר הרכישה, אם כי

לאחר שרכת יש לי מילה אחת להגיד לך "תתחדש" בשלב זה תעצור מבידקות נוספות ותתחיל להקדיש את הזמן להנאה ממוצר המוצלח שרכשת.

אשמח לדעת מה טוב מה פחות ובכללי על המוצר.
היה לי גם נורא מוזר שלא הצלחתי לשלוף שום מידע עליה מהאינטרנט. הרצתי חיפוש וניסיתי פורומים ובשום מקום לא מצאתי מידע עליה מלבד אתרי מכירות ישראליים.
בכל אופן אודה לך מאוד אם תוכל לתת לי קצת מושג עליה :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור