שלום לכולם! מסך למחשב.!

DJ_Froyke

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני מאוד מתלבט אם לקנות טלוויזיה שתתאים גם כמסך קבוע למחשב נייד או האם לקנות מסך מחשב בנפרד.
שמתי לב שמסכי LCD הם אפשר לומר בוהקים וקצת מסנוורים אם מסתכלים עליהם ממרחק קרוב. אם אשב בערך מטר מול טלוויזיה בגודל 32 אינץ', אעבוד על המחשב בעבודה לאוניברסיטה או משהו דומה, במשך 8 שעות נגיד. זה לא יעשה לי כאבי ראש ויתיש לי את העיניים יחסית למסך מחשב?
או שאולי כדאי לקנות מסך 42" ולשבת ממרחק 1.5-2 מטרים ממנה? זה עדיף?
ואולי מסך לד פותר את הבעיה או שגם הוא "בוהק" כמו מסך LCD רגיל?
תודה לעונים!!

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מטר ממסך זה מקסימום מקסימום 24-25 אינץ'.
מסך מחשב, לא טלויזיה.

42" קונים כטלויזיה כשיושבים 2.5-3.5 מטר.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
42 לא מתאים למסך לעבודות טקסט אלה לסרטים וכולי...

אורי הפעם אני קצת חולק עליך עם הרבה מזמן הצפייה שלו הוא צופה בבלורי או בHD אז ממולץ לקחת כמה שיותר גדול אבל פה זה לא המצב לכן אורי צודק
אורי צודק עם רוב השימוש לעובדת טקסט לא כידי לקחת טלוזיה גדולה ולכן אני ממליץ על טלוזיה 26
אני עם טלוזיה 42 ממרחק מטר וחצי 2 קשור איפה אני יושב וזה דווקא טוב ובמשך אני עומד לרכוש טלוזיה 46-50
וזה בגלל שכול הצפייה שלי היא בHD ובמשחקי קונסלות אין בכלל SD
עם תשב ותעבוד מול מסך גדול בעבודות טקסט לאונברסטיה היו לך כאבי ענים במסך גדולים צריך להשמש לצפייה בסרטים
ולא לשימןווש בעבדות בית ספר או אנוורסיטה אם אתה רוצה המלצה למסך אני ישמח לעזור בפרטי
עם אתה רוצה מסך ממולץ מאוד וטוב בגודל 27 אני ממליץ על והוא לא זול אבל נחשב למסך הטוב ביותר שלDULL לפי דעתי באישית כמובן
והיננה הואhttp://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10180
עולה כ4000 אלף שח ומסך מחשב מציון לסרטים ולעבדות טקסט
עם אתה מעונין במסך מחשב פרמיום זה המסך שמתאים לך
עם תמעונין במסך יותר פשוט זה המלצה של יhttp://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5383 עולה כ1800 שח אבל הבעיה שהפאנל שלו הוא פשוט למידי הDULL הוא בעל פאנל משובח ורזולציה גבוה במיוחד עם תרוצה להנות מהטוב ביותר בעד 4 אלף שח גם תDULL
לך תראה את המסכים ותראה עם זה שווה השקעה של כ2000 שח יותר לפי דעתי כן
אני כיום עם מסך LCD 24 של LG ומרוצה אבל עם היה באפשרותי לקנות מסך כזה לא היתי מהסס
וקונה אותו עם אתה מוכן להשקיע קצת יותר מהרגיל אז מובטח לך כיף

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור