שלום אנשים יקרים, צריך עזרה לחיבור רסיבר לטלויזיה. בבקשה

beckham16

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אז ככה הייתי אתמול אצל דודה שלי שקנתה רסיבר של פיוניר דגם vsx 421, ובנוסף ברשותה טלויזיה של LG lcd ful hd עם כל החיבורים האפשריים. היא קולטת ערוצים מאנטנה פשוטה ואין לה ממיר או משהו אחר.
היא ביקשה ממני שאחבר לה את הרסיבר לטלויזיה והאמת שקצת התבלבלתי פה.. אז אני פה אליכם. האם זה בכלל אפשרי או שהיא צריכה לקנות ממיר בנפרד כדי שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה את הרסיבר?
ואם זה אפשרי החיבור הישיר לטלויזיה ואני מקווה שכן אז אילו חיבורים וקבלים צריך להשתמש כדי לחבר
בין הרסיבר לטלויזיה?
ואם ישנם עוד דברים שאני צריך לדעת בקשר לנושא הזה אני אשמח אם תעדכנו אותי.
אשמח לעזרה בהקדם האפשרי כי אני רוצה לעשות בשבילה את זה כמה שיותר מהר.
תודה רבה

נערך לאחרונה ב:

beckham16

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
ועוד משהו.
ברסיבר הזה יש מקדימה יציאה לאוזניות ועוד כניסה או יציאה שכתוב שם PORTABLE. מה זה ?
תודה

dani.f

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תבדוק אם לטלוויזיה יש יציאת אודיו (קול), למשל יציאה אופטית.

את היציאה הזו אתה צריך לחבר לרסיבר.

beckham16

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
תודה רבה אחי, אבל משום מה

אני מסתכל על החיבורים מאחורי הטלויזיה ויש את כל החיבורים האפשריים אבל כולם IN.. אני מנסה למצוא out ולא מוצא.
סוג הטלויזיה היא lg 42ld450, אני אשמח לעזרה מהר ככל האפשר. תודה

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
למסך יש יציאה אופטית ויש גם יציאת אוזניות, לפי דעתי את האנטנה אפשר לשמוע רק מיציאת אוזניות.
בשביל לחבר למגבר אתה צריך כבל PL3.5 STEREO - RCA STEREO.

ספי

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
למסך יש יציאה אופטית ויש גם יציאת אוזניות, לפי דעתי את האנטנה אפשר לשמוע רק מיציאת אוזניות.
בשביל לחבר למגבר אתה צריך כבל PL3.5 STEREO - RCA STEREO.
לא ממליץ להתחבר ליציאת אוזניות, כי זה מנתק את השמיעה בטלויזה ומחייב תמיד להפעיל את המגבר.

חיבור של כבל אופטי עדיף - תרצה רסיבר תנמיך TV תגביר REC או להיפך.

ואכן היצרן LG עונה תשובה כזו:
This television model has only one audio output connection-the Digital Optical Audio Out port. An optical cable would be the only method of connection for any stereo system.

beckham16

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
תודה רבה חבר'ה

הסתדרתי, חיברתי את הטלויזיה לרסיבר דרך כבל אופטי.
תודה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור