שלום אני צריך עזרה בבחירת מסך LCD

lova145

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום אני מחפש לקנות טלויזיית LCD בעיקרון אני מחפש טלויזיה כמה שיותר זולה ושתהיה 32 אינץ' מרחק הצפייה הוא 2.5 מטר אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו.
תודה מראש

OmriZamir

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מניח שב"זולה ביותר" אתה מתכוון למסך זול כמה שאפשר ביחס למשהו...
מה הרף שלך? איזו טכנולוגיה?
בכל אופן כנס למדור מדריכים באתר. ברפרוף קל מצאתי שם 5 מדריכים רלוונטיים לשאלה שלך.
וכמובן, בהצלחה!

lova145

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
ראיתי טלויזיות ב 2500 שקל בערך, אני חושב לקנות את הפנסוניק סדרה 8 או בקו אני לא יודע מה הדגם, ראיתי גם מבך של מאג השאלה איזה חברה עדיפה, ראיתי את איכות התמונה בבקו והיא נחמדה + בערוץ 10 כמו שהמלצתם, בעיקרון יש לי ממיר דיגיטלי של הוט ואני לא מתכוון להחליף אותו בקרוב, את האיכות תמונה של הפנסוניק לא ראיתי מהסיבה שהיא לא מוצבת בתצוגה מפני שנשארו בחנות רק 3 יחידות..

מביקורת שקראתי באתר ראיתי שהפנסוניק 800 היא טובה, אבל היא גם היקרה יותר ולא נראה לי שזה מה שראיתי, על שאר הסידרה לא היו פה ביקורות...

אז מה עדיף פנסוניק, בקו (5 שנים אחריות מלאה) או מאג?

OmriZamir

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שוב, השוואה כזו בין חברות היא לא מדע מדויק וטלויזיה אחת יכולה להתאים למישהו אחד ולשני לא.
ממליץ בחום שתקרא את המדריכים. שווה להשקיע שעה - שעתיים בקריאת מידע באינטרנט + לחפש חוות דעת בגוגל וע"י כך לקבל תמורה טובה יותר לכסף שלך.
כמו כן אם אין תצוגה של פנסוניק, שווה ליסוע לחנות אחרת ולראות שם.
אני מקבל את הרושם שאין לך יותר מידיי סבלנות להיכנס לזה וחבל..
יכול להיות שב2500 ש"ח שתיכננת להשקיע תוכל לרכוש מסך טוב בהרבה \ בעל פיצ'רים המתאימים לך יותר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור