שירשור פירגון לערן

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
יש הרבה בעיות עם יבואנים בארץ.
לא אוהב את זה שיבואנים מביאים עשרים חברות ומחליפים אותן כמו גרביים.
לא אוהב את החוסר יכולת המעצבן הזה לשמוע מגבר בקלות אם אתה לא גר מטר מהיבואן, בגלל שאין ליבואנים (בדר"כ) מערכות יחסים עם מפיצים "מקומיים" - דהיינו - חנויות.
לא אוהב את זמני הייבוא הארוכים בגלל נוהל מונית שירות שעושים למוצרים (מחכים לצבור כמות הזמנות למשלוח)

לא אוהב ולא אוהב ולא אוהב.

אבל יש יבואן אחד שכל פעם שאני באינטראקציה איתו, אני יוצא עם חיוך. זה לא משנה מה אנחנו עושים. זה לא משנה אם היתה עסקה או לא. זה לא משנה שבכל זאת, בדרך כלל כשאנחנו נפגשים, אני נפרד מאלפי שקלים במקרה הטוב, ועשרות אלפים במקרה היותר טוב.

יש לבחור יכולת להוציא אותי תמיד עם חיוך כשאנחנו נפגשים, בין אם זה אצלי או אצלו. ואני לא מדבר רק על ההסתחבקות והצחוקים. אני מדבר על ה"הסתדרות" הישראלית הזאת ב"עסקים", שבאה טוב.

יש לו, לבחור, יכולת ללבוש איזה עור שהוא רוצה, ולהסתדר עם כל סוגי האנשים. זו תכונה חשובה לכשעצמה. אבל תכונה עוד יותר מפילה היא היכולת להוציא אדם עם הרגשה טובה, כמעט בכל אינטראקציה עיסקית.

הוא בא אליי אתמול להשמיע לי סט הגברה יקר. (על כך בשירשור נפרד, לכשתיסגר העסקה, אם תיסגר. בניגוד להרגלי, אני לוקח את הזמן לשם שינוי בעסקה הזאת, ולומד לראשונה את ערכה של סבלנות)

בסוף לא נסגרה עסקת מגבר, אבל נפרדתי בהינף יד מיותר מרבבת שקלים לטובת ממיר LUXMAN DA200 לסט אוזניות שהחליף את ה- ORB JADE (נותן לו בראש ונשמע מ-צ-ו-י-ן ב- USB), וצעצוע המין האהוב עלי: כבל חשמל כסף KONDO.

ערן יודע שיש לי סטייה חוץ-נורמטיבית לכבלים האלה, ופירגן לי במכירה של הכבל היחיד שיש לו, סתם כי ניג'סתי לו שיהיו לי ארבעה (ממיר, פונו, פרה, פאוור) ולא שלושה.

תודה ערן! היה כיף.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
בקשר לעסקת הלקסמן קונדו -מציע לך לנסות את הקדם של מישל ,עם הכבל חשמל ששלחתי בשבילך ,הפך את הקדם למשהו אחר לגמרי ,טוב שאתה לוקח את הזמן ! בטוח שתקנה את הכי טוב בשבילך !

FOXY

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
תתחדש מתן :)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אני מפרגן לערן מכל :לב:.

p822345362-3.jpg

Tidal Sunray G2

אני רואה את העיניים של נמר ושל מתנוש נוצצות...

תתחדש מתנוש.

תומר

תמונות מצורפות

• p822345362-3.jpg
    p822345362-3.jpg
    KB 58.8 · צפיות: 630

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
תתחדש כפרות.

מתי אתה בא אלי לשמוע הגברה אמיתית?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113

צפה בקובץ המצורף 16939

Tidal Sunray G2

תתחדש מתנוש.

תומר

תודה. אני דווקא לא בענייני גודל. גם לי וגם לאשה, טוב עם הגודל שיש לי. אבל בכיף היה מענין לשמוע את הפיאנו שלי מול הפיאנו עם היהלום. זה בעיני שידרוג.

תתחדש כפרות.

מתי אתה בא אלי לשמוע הגברה אמיתית?
תודה נשמה. אני אבוא. אבל אתה מבטיח הגברה שאינה נכנסת לגיל הטיפש עשרה? במגברים אני ממש פדופיל - אם זה יותר מבן 6, קשה לי עם זה. או במילים אחרות, הגברה MILFית - אני ממש לא בענין.

בכל מקרה, לגבי הממיר - שווה בדיקה עצבנית. אגב, הוא טוחן בלי מלח את האינטרפייס של ההגל HD2 (כלומר, חיבור HD2+כבל קואקס לכניסת SPDIF של ה- LUXMAN הוא משמעותית פחות טוב מחיבור USB ישירות ללקסמן.)

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
תבוא כבר בלי תירוצים. מילפיות שמילפיות טיפשעשרה. תופס אותך עוד פעם בסנטר בלי שאתה מודיע, זה יגמר לא טוב :)

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
מצטרף לדברים ולפרגון לערן, הרוויח את זה בזכות, מומלץ בחום למי שלא מכיר ולמי שמכיר שימשיך להנות.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
1. אם לאישה טוב עם הגודל שיש לך, כדבריך, מצבך כבר טוב.
2. אני מצטרף למארב שגיא מתכנן לך. עוד פעם אתה נכנס לעיר הגדולה בלי להודיע - פושטים מעליך את העור.
3.מה ההבדל בין ה D100 (מגבר האזניות הכי פופולרי ביפן) ל D 200 ? האם האינטרפייס USB שלהם זהה ? האם היית חושב שיכול לשמש גם כדאק הראשי במערכת להמונים ולא לאוליגרכים ?
4.אני דווקא מפרגן לכל היבואנים פה שחיים במציאות קשה ושוחקת. אבל מה שיפה אצל ערן שהוא לא דוחק ולא דוחף ... אולי הוא מוכר יותר או פחות בשיטה זו אין לי מושג, אבל החוויה בהחלט נעימה ביותר.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113

צפה בקובץ המצורף 16939

Tidal Sunray G2

תתחדש מתנוש.

תומר
גם לערן נוצצות.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
1. אם לאישה טוב עם הגודל שיש לך, כדבריך, מצבך כבר טוב.
2. אני מצטרף למארב שגיא מתכנן לך. עוד פעם אתה נכנס לעיר הגדולה בלי להודיע - פושטים מעליך את העור.
3.מה ההבדל בין ה D100 (מגבר האזניות הכי פופולרי ביפן) ל D 200 ? האם האינטרפייס USB שלהם זהה ? האם היית חושב שיכול לשמש גם כדאק הראשי במערכת להמונים ולא לאוליגרכים ?
4.אני דווקא מפרגן לכל היבואנים פה שחיים במציאות קשה ושוחקת. אבל מה שיפה אצל ערן שהוא לא דוחק ולא דוחף ... אולי הוא מוכר יותר או פחות בשיטה זו אין לי מושג, אבל החוויה בהחלט נעימה ביותר.

3. ההבדל הוא שה- DA200 הוא יותר טוב. הוא נותן נוק אאוט בהליכה ל- ORB JADE למשל, שעולה משמעותית פחות. לגבי USB, אתה שואל שאלות קשות. לגבי אוליגרכים, גם שאלות קשות. אבל תפסיק לשחק אותה סטודנט בין 20. זה כולה ממיר בסביבות 10,000 ש"ח, אולי אפילו פחות. זה לא לאוליגרכים. ומימוש ה- USB הוא פנטסטי. ובהחלט יכול לשמש דאק במערכת ראשית. זה לא צעצוע.
את מגבר האוזניות שלו השוויתי למגבר שלי, הבטא 22, שהוא רפרנרס DIY אצל מתלהבים זבי חוטם בפורומים של אוזניות. המנצח היה ברור, אבל הלקסמן לא פראייר. בכל מקרה, מהאזנה של דקה וחצי, לא הייתי קונה אותו *בגלל* המגבר. הייתי קונה אותו *בגלל* ה- USB. פשוט פנטסטי. הפתיע אותי. מייד קיבלתי הרגשה שהיתה התקדמות משמעותית בתחום בשנים האחרונות. (למשל בהשוואה ל- RED WINE AUDIO מלפני 4 שנים, ולאחריו ל- ORB לפני שנתיים, הלקסמן הצטיין ב- USB ונתן לי הרגשה שהוא במגרש הביתי שם יותר מאשר בכניסת ה- SPDIF)

4. ערן לא דוחף? ערן דוחף. אבל דוחף כשצריך. ודוחף עם טעם. הסגולה המוערכת ביותר, לטעמי, היא ההבנה של ה"ישראליות" והיכולת להתאים את ההתנהגות לפי צרכי הלקוח. זה יש למעט אנשים, קל וחומר יבואנים.

יש כאלה שלא דוחפים בכלל וצריך לרדוף אחריהם ולהרגיש כאילו אתה מנג'ס להם והם עושים לך טובה שהם מוכרים לך ציוד בעשרות אלפי שקלים. ויש כאלה שאונסים לך את האוזן על בסיס יומי בשביל כבל ב- 2000 ש"ח. הנ"ל איפשהו באמצע. איפשהו טוב באמצע.

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
רוצה להיות בטוח. איזה מגבר אהבת יותר את ה B22 או את ה DA200 ?
אני זב חוטם שבנה B22 מושקע בנדיבות/טיפשות ועם Audiolab M-Dac.

עבר לפחות שבוע עם ה M-DAC עד שהחלטתי לנסות את המגבר האזניות שלו
מראש לא חשבתי שהוא בכלל יתן פייט ל B22. קיבלתי כאפה לפנים..

יש לי מספר אזניות ובנצילות שביניהן ה M-DAC מעולה , רק עם ה K340 הוא מרים ידיים בגלל הרעב האינסופי שלהם להרבה זרם.

אולי זאת הכבילה שדורשת שינוי אבל אני מוצא את עצמי יותר ויותר שומע באזניות ישירות עם ה M-DAC.
זה נתן לי מוטיבציה לבנות ספק לינארי כפול ומושקע לברווז החמוד הזה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
ר

אתה יודע לבנות ספק לינארי כפול ומושקע? אפשר אולי להזמין אצלך ספק לינארי מושקע למחשב? חבל הזמנו מחול ספקים כאלו!

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
רוצה להיות בטוח. איזה מגבר אהבת יותר את ה B22 או את ה DA200 ?
אני זב חוטם שבנה B22 מושקע בנדיבות/טיפשות ועם Audiolab M-Dac.

עבר לפחות שבוע עם ה M-DAC עד שהחלטתי לנסות את המגבר האזניות שלו
מראש לא חשבתי שהוא בכלל יתן פייט ל B22. קיבלתי כאפה לפנים..

יש לי מספר אזניות ובנצילות שביניהן ה M-DAC מעולה , רק עם ה K340 הוא מרים ידיים בגלל הרעב האינסופי שלהם להרבה זרם.

אולי זאת הכבילה שדורשת שינוי אבל אני מוצא את עצמי יותר ויותר שומע באזניות ישירות עם ה M-DAC.

עמך הסליחה, זב חוטם יקר. כתבתי לך ארוכות ומשום מה ההודעה לא נשמרה. לפיכך, אני חוזרת.

אהבתי את המגבר של ה- B22 הרבה יותר. הוא הרבה יותר דינמי, צליל גדול, הרווח בין הכלים הרבה יותר ברור, פחות מקומפרס, יותר מפורט. קצת יותר יבש, אבל.

לגבי ה- MDAC אכן נשמע מעניין.

בכל מקרה, ה- DAC200 נשמע מצוין במימוש ה- USB שלו. ממש נחמד לראות שסוף סוף הגענו למצב שכניסת USB של ממיר היא משמעותית טובה יותר מה- SPDIF שלו, גם בשימוש בממשק סביר+ כמו ההגל HD2.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
היה אצלי הלקסמן 200, כניסת USB מעולה, טובה מהגל 20, אך הרבה פחות טובה משלישית M2TECH EVO...
דאק מעולה בכל מקרה:בעד:

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
אז למה בעצם קנית את הלקסמן אם יש לך ברווז טוב ואת הבטא ?
או שאולי רצית מכשיר אחד אינטגרלי וסוג של ניידות ?

בכל מקרה מכשיר מסקרן עם ים של ביקורות טובות, תתחדש !

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אז למה בעצם קנית את הלקסמן אם יש לך ברווז טוב ואת הבטא ?
או שאולי רצית מכשיר אחד אינטגרלי וסוג של ניידות ?

בכל מקרה מכשיר מסקרן עם ים של ביקורות טובות, תתחדש !

כי הלקסמן משמעותית טוב מה ORB JADE. לצערי עם הבטא22 קשה למצוא מכשיר אינטגרלי אחד שיהיה שיפור ממנו.
תודה!

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
אתה יודע לבנות ספק לינארי כפול ומושקע? אפשר אולי להזמין אצלך ספק לינארי מושקע למחשב? חבל הזמנו מחול ספקים כאלו!

אני יודע לבנות לא לתכנן..
יש את המעגל של AMB שמנסיון אני יכול לאמר שהוא מעולה , קיים ב Beta22 אבל יכול להתאים למה שתרצה בעצם..
אני מדבר על המעגל הזה http://www.amb.org/audio/sigma22

ויש כוכב עולה חדש פרי פיתוח ישראלי של בחור מבריק מוכר בפורומים בשם אנטולי
ToliReg http://www.head-fi.org/t/588488/a-simple-voltage-regulator-for-the-diyers

אני הולך לנסות אותו בקרוב ובהמשך אולי גם להזין את המחשב הייעודי שלי למוזיקה (Fanless) בספק כזה.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אני יודע לבנות לא לתכנן..
יש את המעגל של AMB שמנסיון אני יכול לאמר שהוא מעולה , קיים ב Beta22 אבל יכול להתאים למה שתרצה בעצם..
אני מדבר על המעגל הזה http://www.amb.org/audio/sigma22

ויש כוכב עולה חדש פרי פיתוח ישראלי של בחור מבריק מוכר בפורומים בשם אנטולי
ToliReg http://www.head-fi.org/t/588488/a-simple-voltage-regulator-for-the-diyers

אני הולך לנסות אותו בקרוב ובהמשך אולי גם להזין את המחשב הייעודי שלי למוזיקה (Fanless) בספק כזה.

הבנתי מידידי FOXY שהטולירג (איזה שם רוסי, זה גאוני) וה- SIGMA 22 לא מתאימים מבחינת ההספק למחשב, גם כזה שהוא חסכוני בחשמל, וצריכת החשמל הכוללת היא 70-90W בלבד.

בקיצור, מה עושים?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור