הבנת כמעט לגמרי.
לחלל יש משמעות מכרעת על התוצאה. חלל לא טוב עם מערכת על ישביא תוצאה בינונית, חלל מעולה עם מערכת בינונית יביא תוצאה מעולה, לפחות בכל הנוגע לתמונת במה ופוקוס (שזה מבחינתי ה-דבר).
עזוב את חלוקת התקציב. חלק מהמוצרים יהיו יד שניה, חלק חדשים וחלק אולי אפילו זולים ומעולים. תסתכל על החשיבות של כל אחד מהרכיבים בשרשרת המערכת. למשל המקור הוא הכלי שממנו הכל מתחיל. מקור תחילה כי משם זה מתחיל. רמקולים זה החלק היחיד שאתה אשכרה ״שומע״ ולכן הם גם במיקום גבוה בבחירה. אבל שוב, תחליט קודם אם אתה הולך על מקור דיגיטלי או אנלוגי ומשם אפשר להתקדם.
לא הבנתי על מה אתה מבסס את דבריך בכלל
ניתן לדעת בצורה מדויקת איך רכיב ישמע לפי המדידות, אם רמקול יהיה בהיר או לא אם במה רחבה או לא וכו.
תקרא על Klippel ותבין.
אבל מכיוון שאתה ממשיך לכנות אותי טרול שוב ושוב אני לא טורח להגיב לך יותר מכאן והלאה.
זה כמו לקחת סטייק ולא להוסיף לו דבר, אתה תקבל את הטעם הקרוב ביותר לבשר עצמו.
אתה בטח טבעוני. ישנן שיטות שמקפיצות את הטעם של הבשר באלפי מונים. שיטות שמיישנות את הבשר, שיטות בישול או גריל שמקפיצות את הטעמים שלו.
אני אמשיך לכתוב על אודיו אם זה בסדר מבחינתך כאילוהכי קרוב למקור זה לאכול את הסטייק ישירות מהפרה.
בשר חי
בלי מלח ופלפל
בלי יישון
כמו לביא ( לא רוצה להגיד נמר)
אתה רוצה לשמוע כמו במקור?
שב בחדר הקלטה או שתזמין הופעה פרטית בסלון.
ברגע שהתקליט יושב לך על הצלחת של הפטיפון בחרת להתפשר.
ברגע שאתה מדליק את המערכת החלטת להתפשר
ברגע שהרמקול עובר את מפתן הדלת החלטת להתפשר
וזה בסדר להתפשר
כל החיים זה פשרות
כולנו מתפשרים
אודיוגוד יודע מה ההבדל?
שחלק יושבים בבית ושומעים מוסיקה
קופצים לחברים לשמוע קצת אחרת
לחלק מעדיפים לשבת מאחורי המחשב ולירות עם המקלדת משפטים חלולים.
תציג מדידות שעשית
תספר על בדיקות שעשית
דווח אם שמעת הבדלים
כבל שבנית
סטאפ מגניב ששמעת
במקום זה אתה בוחר דיוני סרק של אנלוגי Vs דיגיטלי.
היינו שם
תכתוב על חיסונים לקורונהכבר יותר מעניין
הלוואי והיית כותב על אודיואני אמשיך לכתוב על אודיו אם זה בסדר מבחינתך כאילו
וגם לפי מדידה מדוייקת של מספר המיקרואורגניזמים בכל אחד מהמרכיבים, מה שהופך את הטעם לאובייקטיבי ומדיד, כך שהטעם עצמו כבר לא חשוב.הלוואי והיית כותב על אודיו
אתה כותב על נדמה לי
אתה כותב כמו מבקר מסעדות שכותב על המסעדה מקריאה של התפריט.