שידרוג המגבר asr - רושם ראשוני

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לפני מספר חודשים פרסמה asr הודעה על מכירת קיט שידרוג למגברים הישנים במחיר הלא יאומן של 1000שח בלבד,
קיט השידרוג נמסר לנו עיי מר אייל פור בצרוף קובץ מחשב לטכנאי כיצד להתקין ומה לעשות,והמלצה לפנות לאיתן מ״ אגם אלקטרוניקה״ מרחוב אבן גבירול תל אביב,
הקיט הכולל כמה מגברי שרת וקבלים ונגדים משנים את טווח הענות של המגבר,
האמת שלקח לי חודשים ארוכים להתקין את הקיט מכיוון שחשבתי שהוא מספיק טוב בורסיה הישנה שלו ,אבל מתגובות של שכן בבניין ממול שוכנעתי לעשות השידרוג ,
עוד אלפיה לטכנאי הנחמד ותוך 24 שעות חזר אלי המגבר ,הדלקתי ושמחתי לשמוע שהחלקות משופרת ,המיד קצת יותר שמנמן לפי צו האופנה העכשוי ,ולמרות זאת הפרוט בגבוהים טיפה משופר , בבס אין שום שיפור,
לא חושב שיש הרבה חברות שדואגים ללקוחותיהם הותיקים ומוכרות קיט שידרוג במחיר עלות הרכיבים,ועל כך אני מסיר הכובע למר שפר שמשקיע את כל מאודו במוצרים שלו וכמובן מודה לאייל פור ולאגם אלקטרוניקה על שרות מצוין ומחירים הוגנים,
פשוט תענוג להיות בעל asr שגם ביום רע נשמע יותר טוב מרוב המגברים שאני מכיר.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
סליחה, אבל אני חייב: מה זה יום רע של מגבר :)

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אצלך כנראה אין ימים רעים למערכת ? אצלי יש דברים כאלו .

אתמול שמעתי בלילה, לאחר שחיכיתי יותר משבוע להאזין קצת.
היה נשמע פח אשפה. רחוק, מנוכר, משעמם. אשכרה כמו לקבל כתף קרה מהאשה.

מענין שבגלגולים קודמים של המערכת, "יום רע" היה מאופיין אחרת - בעיקר בחריפות בלתי נסבלת בכל ווליום.
... אולי המערכת ידעה שאזעקה הולכת לבוא בקרוב...

boazro

אוהב את התחום
מעורבות
110
נקודות
43
אתמול שמעתי בלילה, לאחר שחיכיתי יותר משבוע להאזין קצת.
היה נשמע פח אשפה. רחוק, מנוכר, משעמם. אשכרה כמו לקבל כתף קרה מהאשה.

מענין שבגלגולים קודמים של המערכת, "יום רע" היה מאופיין אחרת - בעיקר בחריפות בלתי נסבלת בכל ווליום.
... אולי המערכת ידעה שאזעקה הולכת לבוא בקרוב...
מניסיוני קצת סבלנות וכוסית או שתיים של משהו טוב עוזרים פלאים....(lol)
בועז

nkorah

חבר משקיען
מעורבות
75
נקודות
28
פעם היו למערכת שלי "ימים רעים".
מאז הבנתי שהמערכת נשמעת תמיד אותו הדבר, והימים הרעים הם שלי :O
חוץ מזה, המזגן ממוקם כך שהוא מקרר היטב, אבל עושה שמות לבימת הצליל, כך שהאזנה בשיא החום היא תמיד עניין של פשרה :משתומם:

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
ביצעתי את השידרוג השבוע , ואני לא יכול להתנתק מהמערכת הסאונד מלטף ועדיין עם הגבוהים היפים, הניקיון הצלילות
ו מידבס משכר, השינוי ממש הביא את התוצאות למקום אחר ולא על חשבון איכויות שלא נעלמו, הדברים הטובים בפרוש נשארו.
נכון, אני בלמידה של הסאונד החדש.
מעניין שמיד עם הפעלת המגבר בשנייה הראשונה , אפילו לפני שהתיישבתי אמרתי וואו מה קורה לסאונד, השינוי לטובה פשוט ברור ובגדול.
כל הכבוד לשפר המתכנן והבעלים שלא מרפה מהציוד שלו גם לאחר שנמכר ללקוחות.
יש לציין שאני ממוקם בחדר יעודי קטן עם ווילסונים ומקור דגיטלי מהמשובחים ayon ממיר וסטרימר, חשמל מלא של
קובלה אליישין ועוד שאר ירקות , כך שהסאונד סביבי כמו אוזניות ענקיות וכל שינוי במערכת מורגש בגדול לטובה ולרעה
גם יחד, לכן קל לי לזהות את מה שאני מתאר.

אחד החדרים הטובים בתערוכה היה של סולושיין, החדר הכי טוב בארץ הוא של לסרי, ועכשיו אני מרגיש את הנעימות
והמוזיקליות שמתחילה להתקרב למודלים הללו.
זו דעתי האישית, ואין שום היבט מסחרי ו/או אחר.

שבת שלום ושקט.

avi 1

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
שינוי מבורך,השאלה איך יעמוד השינוי לאחר חודש חודשיים.היו מצבים שהסאונד חזר למה שהיה אחרי זמן מה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
שינוי מבורך,השאלה איך יעמוד השינוי לאחר חודש חודשיים.היו מצבים שהסאונד חזר למה שהיה אחרי זמן מה.
שינינו למגבר את נקודת העבודה של מגברי השרת ,איך יחזור למה שהיה ?וגם אם כן ,לא נורא.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
ביצעתי את השידרוג השבוע , ואני לא יכול להתנתק מהמערכת הסאונד מלטף ועדיין עם הגבוהים היפים, הניקיון הצלילות
ו מידבס משכר, השינוי ממש הביא את התוצאות למקום אחר ולא על חשבון איכויות שלא נעלמו, הדברים הטובים בפרוש נשארו.
נכון, אני בלמידה של הסאונד החדש.
מעניין שמיד עם הפעלת המגבר בשנייה הראשונה , אפילו לפני שהתיישבתי אמרתי וואו מה קורה לסאונד, השינוי לטובה פשוט ברור ובגדול.
כל הכבוד לשפר המתכנן והבעלים שלא מרפה מהציוד שלו גם לאחר שנמכר ללקוחות.
יש לציין שאני ממוקם בחדר יעודי קטן עם ווילסונים ומקור דגיטלי מהמשובחים ayon ממיר וסטרימר, חשמל מלא של
קובלה אליישין ועוד שאר ירקות , כך שהסאונד סביבי כמו אוזניות ענקיות וכל שינוי במערכת מורגש בגדול לטובה ולרעה
גם יחד, לכן קל לי לזהות את מה שאני מתאר.

אחד החדרים הטובים בתערוכה היה של סולושיין, החדר הכי טוב בארץ הוא של לסרי, ועכשיו אני מרגיש את הנעימות
והמוזיקליות שמתחילה להתקרב למודלים הללו.
זו דעתי האישית, ואין שום היבט מסחרי ו/או אחר.

שבת שלום ושקט.
אתה בתור חותך נירוסטה ,מה פתאום עשית את זה לבד ?אולי הכל הפוך ,בגלל זה נשמע כל כך טוב?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
מניסיוני קצת סבלנות וכוסית או שתיים של משהו טוב עוזרים פלאים....(lol)
בועז
לפעמים הכוסית הזו מחדדת את האוזניים והרע הופך לגרוע...:)

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
לפני מספר חודשים פרסמה asr הודעה על מכירת קיט שידרוג למגברים הישנים במחיר הלא יאומן של 1000שח בלבד,
קיט השידרוג נמסר לנו עיי מר אייל פור בצרוף קובץ מחשב לטכנאי כיצד להתקין ומה לעשות,והמלצה לפנות לאיתן מ״ אגם אלקטרוניקה״ מרחוב אבן גבירול תל אביב,
הקיט הכולל כמה מגברי שרת וקבלים ונגדים משנים את טווח הענות של המגבר,
האמת שלקח לי חודשים ארוכים להתקין את הקיט מכיוון שחשבתי שהוא מספיק טוב בורסיה הישנה שלו ,אבל מתגובות של שכן בבניין ממול שוכנעתי לעשות השידרוג ,
עוד אלפיה לטכנאי הנחמד ותוך 24 שעות חזר אלי המגבר ,הדלקתי ושמחתי לשמוע שהחלקות משופרת ,המיד קצת יותר שמנמן לפי צו האופנה העכשוי ,ולמרות זאת הפרוט בגבוהים טיפה משופר , בבס אין שום שיפור,
לא חושב שיש הרבה חברות שדואגים ללקוחותיהם הותיקים ומוכרות קיט שידרוג במחיר עלות הרכיבים,ועל כך אני מסיר הכובע למר שפר שמשקיע את כל מאודו במוצרים שלו וכמובן מודה לאייל פור ולאגם אלקטרוניקה על שרות מצוין ומחירים הוגנים,
פשוט תענוג להיות בעל asr שגם ביום רע נשמע יותר טוב מרוב המגברים שאני מכיר.
ללא קשר ליבואן הראשון או הנוכחי, מי שרכש מגבר כזה צריך לפרגן לך על "הטמעת" המכשיר בארץ.אחלה מכשיר, יצרן מאוד ידידותי עושה לך מן שמח כזה המכשיר הזה...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור