תומר . קודם כל אני מוחל לכה על מה שאמרת עלי,
הנגן הזה ניראה טוב . אבל צרכים להיות עוד חלופות אחרות
תנסה לעזור אני אנסה להגדיל את טווח המחיר שלי עד 5000
תודה
תומר . קודם כל אני מוחל לכה על מה שאמרת עלי,
ברוך השם אפשרי אני יעשה מאמץצריך לעשות סבוב חניות ולבדוק איתם, יש לך את הכסף / כרטיס אשראי?
אפשר להתיחס ל 105 oppo כ נגן מדיה ו אפשר שלא, בכל מקרה יש לו פלטפורמה מנצחת ואין נגן 1 במחיר שאתה מחפש שמתעלה עליו בתור נגן. וזה מנסיון.שבת שלום ! אני לא מחפש נגן מדייה או מזרים מדייה יש לי כבר סטרימר איכותי . בדקתי את הסוני בלו רי והוא לא מתאים לחבורים שלי כדי לחבר אותו לקדם מגבר . ציפיתי שאיזה עוסק בתחום יתן איזה עזרה אבל כניראה שהם עסוקים . ולגבי קניית נגן משומש אני לא קונה נגנים משומשים אני אוהב דברים חדשים עם אחריות .מהבוקר אני מחפש פטרונות ולא ממש מוצא כניראה שאני אדבר עם חבר קרוב שיעזור לי להגיע לעמק השווה תאמינו לי ניסיתי אבל לא הלך ואם יש משהו הוא יקר מאוד בדקתי באודיו קלאב הכל יקר בדקתי בפיוז לא מצאתי משהו שיתאים לי !
חברים תודה על העזרה אשמח לעוד המלצות בבקשה ואודה לעוזרים הייקרים
מה קורה חברים בסוף הזמנתי את הפיוניר הזה הוא לא רע .. ושבוע הבא אקבל אותו אז תודה לכל החברים שעזרו לי ונתנו לי עצות כל טוב !
תודה משה לצערי אני לא חסיד של אמזוןאמזון גרמניה 3800 ש"ח משלוח מהיר עד לבית תתחדש:
תבחר 1 מהם:
Marantz CD60 HiFi CD Player, CD Player with Hi-Res Audio, Digital/Analog Converter, Marantz HDAM Circuit, Headphone Amplifier: Amazon.de: Electronics & Photo
Marantz CD60 HiFi CD Player, CD Player with Hi-Res Audio, Digital/Analog Converter, Marantz HDAM Circuit, Headphone Amplifier: Amazon.de: Electronics & Photowww.amazon.de
Technics Premium SA-C100EG-K Bluetooth CD Player Streaming Radio USB Receiver Black: Amazon.de: Electronics & Photo
Technics Premium SA-C100EG-K Bluetooth CD Player Streaming Radio USB Receiver Black: Amazon.de: Electronics & Photowww.amazon.de
אתה לא צריך להיות גרופי שלהם, מזמינים את המוצר במחיר אטרקטיבי וזה מגיע אלייך.תודה משה לצערי אני לא חסיד של אמזון