שדרת האוזניות בדיגיטאון 2017

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
754
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: שדרת האוזניות בדיגיטאון 2017

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
ראשית תודה על הסיכום והסקירה, ההתנהלות של סוני תמוהה בעיני - לא לטעון אוזניות בתערוכה....., אני מתקשה להבין.

הדבר השני, תמחור. הגיעה הזמן שיבואני האוזניות בארץ יפנימו שהשוק נעשה פתוח ליבוא מבחוץ ואוזניות רבותי קל מאוד לייבא באופן אישי עד פתח הבית.

דוגמאות: גראדו, ככול שדגם הואזניות בכיר יותר הפער לטובת יבוא מחו"ל הולך וגדל, החל מ 350 ש"ח לדגם ה RS2 שיבאו מאמזון מסתכם ב 2142 ש"ח וככול שמטפסים למעלה בליין המוצרים הפער בין יבוא אישי לארץ הולך ומאמיר, בידקו מה מחירן של GS1000e ו GS2000e ביבוא אישי.

פוקל.... Elear ב 4800 או 4600, לא רציני בזמן שניתן להביא את האוזניות מאמזון ארה"ב לאחר מיסים ומשלוח בכאלף שקל פחות. (אגב לאלו שבטיול בארצו של הדוד סאם ויחפשו טוב, פוקל יצאו במבצע מוגבל מחיר של 799 $ בלבד, זול יותר מאמזון, אם אתם נמצאים בארה"ב שווה לרכוש את האוזניות שם).

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
כתבה מעולה מנחם. כיף לקרוא אותך.

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
תודה (ורד)

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
הנושא של סוני היה לא פחות מהזוי מבחינתי. יותר מזה אם מנחם אומר שהם החליטו לא לטעון זה מוזר, כי בשעה 20:00 ביום שלישי שהייתי שם ביקשתי לשמוע ואמרו לי "אני מקווה שיש עוד בטריה" . והמבין יבין.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מנחם - כרגיל כיף לקרוא את הביקורת שלך

סחבק

חבר משקיען
מעורבות
124
נקודות
43
תודה על הכתבה.

כבר כמה זמן שאני חושב לרכוש אזניות לזמן בו אני נמצא בעבודה או בזמן שאני עושה כביסה או כלים...
אשתי אומרת שאזניות הורסות את האוזניים, אבל אני צריך משהו שינתק אותי מרעשי המשרד.

בכל אופן, נכנסתי לחדר של ישפאר, ומיד התלהבתי מהרעיון של אזניות בלי חוט. (אני לא טכנופוב!!!).
מאז ומעולם לא הסתדרתי עם חוט האזניות וBT נשמע כמו רעיון מצוין.

לשמחתי את הביקור עשיתי בערב יום שני, כך שעדין נשארה סוללה באחד הדגמים של MDR 1000X וב MDR 100AB.
באופן מפתיע, אכן שומעים יותר טוב בדגם היקר.
תיקון: הדגם היקר מבטל בצורה טובה את רעשי הסביבה, וכך סוף כל סוף הצלחתי קצת להתעמק במה שאני שומע.

הMDR 1000X הרגישו לי טיפה פחות טובות מוזיקלית וקצת פחות נוחות ביחס לדגם הבכיר של B&O.

הייתי ממליץ על B&O H-9, אלמלא היו ניתוקים כל כמה שניות.
המציג של ביקונקט אמר שזו בטרייה שהולכת להיגמר.
אבל זה לא הרבה פחות בעייתי, משום שעבודה על בטרייה מרוקנת הורסת אותה.
יצאתי בתחושה שעל סוני אפשר לסמוך והם לא טירונים. אבל גם המחיר בהתאם.

ואז התברר שצריך להטעין כל 12 שעות עבודה. שזה בערך פעם ביומיים. לא להיט.

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
@סחבק ובכלל:

להאזין למוזיקה רועשת לא משנה מהו המקור מסוכן לשמיעה. באוזניות: אין מי שיצעק "תחליש כבר ת'רעש הזה" וגם,לאוזן יש בעיה כי היא מתרגלת לרעש ואז מגבירים "עוד קצת" ופוטנציאל הנזק גדל.

לא צויין למה תחובר אוזניית ה-BT ובהנחה שמדובר בטלפון נייד אז:גם בעוצמה מקסימאלית של שתי האוזניות עוצמת הרעש היא בתחום שלא מהווה סכנה לשמיעה בטווח המידי.

לשני הדגמים יש חיווי המתריע על צורך לטעינה של המצבר,וכן:המשך שימוש באוזנייה לאחר חיווי לטעינה מקצר את חיי הסוללה. לשתיהן יש כבל המאפשר לחבר לטלפון הנייד וחיבור הכבל לאוזנייה מנתק את הבטריה - בשתיהן.

טלפון נייד,במקרה הטוב,מצריך טעינה של פעם ביום ולכן טעינה של אוזניות פעם ביומיים או שלושה סביר לחלוטין.טלפון נייד,במקרה הטוב,מצריך טעינה של פעם ביום ולכן טעינה של אוזניות פעם ביומיים או שלושה סביר לחלוטין.

ככלל אצבע:לסוללות הנטענות יש כ 1000 מחזורי טעינה. מחזור טעינה זה אומר ממצב של חיווי באוזנייה שהסוללה צריכה טעינה ועד למלוי ל 100 אחוז.

ה H-9 מסוגלת לנגן 14 שעות למחזור טעינה,זה אומר שאם תפעיל אותן ביום שיצאו מהאריזה תמלא אותן במחזור טעינה מלא בכל פעם שידרש ולא תכבה אותה אף פעם היא תפעל באופן רציף,ועד לתחילת בעיות עם הסוללה,במשך שנה ושבעה חודשים. הסוני פועלת 20 שעות למחזור טעינה ובאותם התנאים תפעל,כאמור,במשך:שנתיים ושלושה חודשים.

מנחם

סחבק

חבר משקיען
מעורבות
124
נקודות
43
הם מציינים האם יש אפשרות להחליף סוללה? או שכעבור ארבע שנים האוזניות הללו הולכות למחזור?

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
הם מציינים האם יש אפשרות להחליף סוללה? או שכעבור ארבע שנים האוזניות הללו הולכות למחזור?
אפשר ובמעבדה של סוני...

מנחם

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
בזמן שהציגו לכם בתערוכה את 1000X

זה הדגם שהושק בעולם

לפני חודש
1000XM2 Wireless Noise-Canceling Headphones

https://www.sony.com/electronics/headband-headphones/wh-1000xm2

הנציגים של סוני סיפרו,בתערוכה,שסוני "גזרו" את ה 1000X (שהוכרזה ב 2016) לשלוש אוזניות חדשות שמוכרזות יוכרזו במהלך 2017. דגם אחד מתחת ל 1000X דגם אחד זהה ל 1000X ודגם שלישי מעליה שיהיה "ספינת הדגל" של סוני בתחום. הצגמים צפויים,כאמור,להיות מוכרזים בתקופה הקרובה,סנונית אחת כבר באוויר,וגם להגיע לא"י ארץ הקודש עוד ב 2017.....

מנחם

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
את האוטופיה הורידו מ4000 דולר ל 3000 דולר
Elear נכון אפילו פחות 650 דולר אבל בארהב
אבל בארץ כמו בארץ לא שמעו על זה

כמו אבא שלי שומע מה שהוא רוצה לשמוע .

אההה מה אמרת............:(

מזל שאנחנו חיים בעידן של שקיפות מחירים מחד וטשטוש גבולות מסחריים מאידך.
אני אוהב לרכוש בארץ כשהמחיר מקביל או קצת מעל מחיר חו"ל, אבל בפערים כאלו שכל אחד יעשה את החשבון שלו.
את ה Elear הזמנתי אתמול מאמזון והבוקר הם החלו לעשות את דרכן לארץ הקודש.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
הGS2000 היו לדעתי, ערך תמורת הכסף, האוזניות הכי טובות בתערוכה. יופי של במה, פירוט ובאס לא מנופח.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
הGS2000 היו לדעתי, ערך תמורת הכסף, האוזניות הכי טובות בתערוכה. יופי של במה, פירוט ובאס לא מנופח.

לגראדו יש אוזניות נהדרות עם סאונד צלול ומיד מפורט, דעתי האישית שה sweet spot בליין של גראדו הן ה RS2e, תמורה מצויינת לאיכות הסאונד.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מברוק אלפיין מברוק (ורד)(ורד)(ורד)
גם אני התחדשתי
בסט חדש אוזנייות + מגבר מקצועי BAL + כבל NEOTECH BAL
עדיין לא לפירסום .
זו חווייה מעולם אחר שטרם היה לי שכמותה - שומע פרטים שלא שמעתי קודם גם עם HD800
בקיצור
לחיים אין שידור חוזר

תתחדש יא-אלוף!
בטוח שמשהו מטורף.

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
גם אני התחדשתי
עדיין לא לפירסום .
בקיצור
לחיים אין שידור חוזר

סוני איאס.
תתחדש ותהנה מכל הסט החדש.
אנחנו ממתינים לקרוא את רשמיך.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
גם אני התחדשתי
עדיין לא לפירסום .
בקיצור
לחיים אין שידור חוזר

בתור משהו לא לפרסום נראה לי שהתפספסה לך נקודה. :p
מברוק ותתחדש על הרכש החדש.
אצלי בדרך dac של chord ומגבר אוזניות קלאס a של unison Research ויש עוד....

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
@SONYES
תודה רבה ידידי ותודה על הידע הנפלא שאתה מעשיר את כולנו בסדרת המאמרים שלך, תענוג לקרוא ולהחכים.

את מגבר האוזניות של UR (שלי שחור, קצת קשה עם עץ בחזית) אני מייעד למערכת הסטריאו ואת ה Mojo אני מייעד לחבר למחשב כ DAC ומגבר אוזניות. זו היתה הסיבה לרכישת זוג אוזניות בנוסף ל RS2e שרכשתי לא מזמן.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור