שדרוג CDP

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
150
נקודות
43
האם יש בארץ מומחים המסוגלים-עם קבלות ,לשדרג מכשירי סידי ישנים? המטרה חיסכון בעלויות: המארז קיים ממילא... לדעתי מה שצריך לבצע: החלפת הDAC +המנגנון האופטי+שיפור וריענון אלקטרוניקה פנימית. האם בכלל שווה כלכלית ולמי יש נסיון בדבר שכזה?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
רעיון מעניין (Y)

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
פלאפון:050-570-5465

האם יש בארץ מומחים המסוגלים-עם קבלות ,לשדרג מכשירי סידי ישנים?

דבר עם אבי רבינוביץ' - משפר נגנים של ניים. ובונה מגברים דיגיטליים.{אגב,טובים}...
אני מעריך שהוא יכול לעזור,או לפחות לתת לך כיוון מסוים איך לנהוג.

בהצלחה,

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
150
נקודות
43
שדרוג

כרמי,בהחלט רעיון מענין ואף חסכוני.
עופר תודה, אנסה למרות שהנגן אינו של ניים,אלא של onkyo מסדרת אינטגרה והוא בן 18 היום(ורד).הוא עובד ללא דופי אבל אני משער שהטכנולוגיה קצת התקדמה מאז והיגיע זמנו. ברם לפני בדיקת היורשים שלו:( חשבתי לחסוך בעלויות...

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
היות ויש לי נגן ישן של NAD ה 502 במצב מעולה - אשמח לשמוע ממך על התקדמות וסדרי גודל של עלויות בנושא

אלדר1

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
השיפורים בנגן ישן הם בעקר בשעון(קלוק)

צריך להזמין מחול קלוק מתאים וגם ספק מהיר לאותו קלוק שתזמין
אבל עד שתזמין בא תלמד ממני פטנט,תפתח את המכשיר ותאתר את הקלוק שלו, זה נראה ברוב המיקרים כקוביה בגודל של בול דואר קטן ממתכת שטוחה מאוד, בתוך העסק הזה קיים גביש שמאוד רגיש לרעידות שנוצרות בזמן השמע ולכן יש להגן עליו במיוחד
הכן לך שקיק קטן של חול ארוז בנילון דק ועליו בד רך(כ70 גרם) כן כן אני מתכוון לחול ים פשוט,את השקיק יש להדק היטב לשעון מעליו ולקבע עם איזולירבנד, החול ששוכב על השעון בדיוק ימנע חלק גדול ההויברציות ואתה לא תכיר המכשיר
שיטה נוספת היא להעמיד הנגן על גבי 4 חתיכות של ספוג קשיח שנועד להסרת עור קשה מהרגליים ונמכר בכול סופרפרם תחת השם"שול" ואחרים
בגלל המיבנה הפורוסי(חרירי) הם עובדים מצוין במניעת ויברציות והרבה יותר טוב מהרגליים המחורבנות של רוב הנגנים
ולסיום יש לשים שק חול קטן במשקל 1 קילו או יותר על המכשיר וכמובן לעטוף קודם בניילון ולאחר מכן בכיסוי דקורטיבי
נכון שכל מה שאמרתי נראה מטופש אבל בא נראה מה תגיד אחר
שתעשה את כל שלשת הדברים הנל במכה אחת ותשב לשמועי

mmhifi

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18
Wow! Tweaking,Setup,Voodoo! Remarkable. And I thought you could only change gear at CD clock speed. Your stock raised​

Erez

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
הרסת אותי אלדר....אבל נשמע מעניין והגיוני.

לא מסתלבט אבל אם נוסיף לכל שקיק חול, שום בצל וכסף קטן....בלי עין הרע.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
צריך להזמין מחול קלוק מתאים וגם ספק מהיר לאותו קלוק שתזמין
אבל עד שתזמין בא תלמד ממני פטנט,תפתח את המכשיר ותאתר את הקלוק שלו, זה נראה ברוב המיקרים כקוביה בגודל של בול דואר קטן ממתכת שטוחה מאוד, בתוך העסק הזה קיים גביש שמאוד רגיש לרעידות שנוצרות בזמן השמע ולכן יש להגן עליו במיוחד
הכן לך שקיק קטן של חול ארוז בנילון דק ועליו בד רך(כ70 גרם) כן כן אני מתכוון לחול ים פשוט,את השקיק יש להדק היטב לשעון מעליו ולקבע עם איזולירבנד, החול ששוכב על השעון בדיוק ימנע חלק גדול ההויברציות ואתה לא תכיר המכשיר
שיטה נוספת היא להעמיד הנגן על גבי 4 חתיכות של ספוג קשיח שנועד להסרת עור קשה מהרגליים ונמכר בכול סופרפרם תחת השם"שול" ואחרים
בגלל המיבנה הפורוסי(חרירי) הם עובדים מצוין במניעת ויברציות והרבה יותר טוב מהרגליים המחורבנות של רוב הנגנים
ולסיום יש לשים שק חול קטן במשקל 1 קילו או יותר על המכשיר וכמובן לעטוף קודם בניילון ולאחר מכן בכיסוי דקורטיבי
נכון שכל מה שאמרתי נראה מטופש אבל בא נראה מה תגיד אחר
שתעשה את כל שלשת הדברים הנל במכה אחת ותשב לשמועי

יותר קל ויותר פשוט ולדעתי יותר טוב,עטוף אותו בפלסטלינה,היא משכחת רעידות מצוין,
אצלי זה כך.
ישנו חומר (גומי)שניקרא "פיברוק"זהוא אחד החומרים הטובים בעולם לשיכוך ובליעת ויברציות.
מישתמשים איתו לשיכוך ויברציות בתעשיה. דהיינו מתכות שנעות באלפי ויברציות בשניה והחומר הזה יודע ליבלוע הכל.
אם תשיג רגלים מהחומר הזה אתה מסודר.
אבל זה קצת יקר.לומר,גליל בקוטר 20 מ"מ ואורך 30 ס"מ עולה לתעשיה בערך 1000 ש"ח.
ליפני שמעבדים ויוצרים ממנו רגליות.:מבולבל:

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,078
נקודות
113
ובנוסף תשתיל לו שקע חשמל וחבר אליו כבל מתח

ברמה גבוהה, להחליף ממיר זה לא סיפור שהייתי נכנס אליו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור