שבת שלום לכולם התחדשתי ברסיבר איכותי במיוחד SR5006 של MARANTZ

אייל007

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
18
רסיבר איכותי עם ביצועים מדהימים בקולנוע הביתי במיוחד ובמוסיקה בפרט .מוציא סאונד נקי עם פירוט צלילים ועושר מדהים הרסיבר הזה החליף את הרסיבר דנון שהיה לי ואין מה להשוות בניהם
הרסיבר הזה משודך לרמקולים איכותיים במיוחד (הכל לפי טעמי האישי) רמקולים של מוניטור אודיו
RX6 סידרת סילבר וביחד הם נותנים לי שילוב יוצא דופן
שמתי לב שהרסיברים של מרנץ סובלים מפופולריות למרות שהם מיקצועיים ביותר ולדעתי האישית הם לא בליגה של פיוניר ימהה ודנון ושות' סתם לדוגמא ברסיבר הזה שהוא ברמת אמצע פלוס יש יציאות פרה אאוט שבאחרים רק בסדרות גבוהות יש והרסיברים של מרנץ שמים דגש על תחום הסטיראו שבארים קצת קשה לשמוע סטיראו. שאף אחד לא יקח את זה אישי הכל זה לפי דעתי וטעמי האישי
עכשיו יש לי כמה שאלות איך מומלץ לכוון את האקולייזר? יש מספרים מ-60HZ ועד 6KHZ
מה המיספרים שמיועדים לכיוון הבאס ומה המספרים לכיוון המיד ומה המספרים לכיוון הגבוהים?
הרסיבר מוציא 180W ב-6 אוהם ו100W ב-8 אוהם והרמקולים שלי הם 125W ב-6 אוהם האם זה בסדר שעוצמת הרסיבר עובר את עוצמת הרמקולים?
האם אחרי כיול אוטומטי עם המיקרופון אני יכול לשנות פרמטרים מסויימים?באס טרבל ואקולייזר?
דבר אחרון יש כיוון שניקרא עוצמת ווליום מקור מ12DB- ועד 12DB+ האם מותר לכוון במקסימום?
כי צריך להגביר ווליום ממש הרבה עד ששומעים משהו
תודה ושבת שלום

אייל007

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
18
אף אחד לא מכיר את הרסיבר הזה?

:בעד:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני איתך.
אני שנים טוען שהרסיברים שלהם זכו ליבואן בעייתי מאוד (היבואן של BOSE בזמנו) ולא קיבלו מספיק חשיפה.
המוצרים של מרנץ נהדרים. בוא נגיד שהיו 2-3 מציגים בתערוכה במינכן שהשתמשו בCD שלהם כטרנספורט.
מגברי הסראונד שלהם מעולים גם כן.
תתחדש.

אייל007

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
18
ליאור שבוע טוב האם תוכל לעשות סקירה על הרסיבר הזה?

הרסיבר הזה הוא ברמת ביניים אבל בגבול העליון לפני הרמת על (7005)
אני חושב שמרנץ חברה טובה עם רסיברים מצויינים ואיכותיים .כשאמרו לי בחברה שמרנץ השקיעו מאמצים לגבי סטיראו הם צדקו הצלילים של הרסיבר בסטיראו מצויינים ביופיים ובנתיים אני לא אוסיף מגבר סטיראו לפרה אאוט.
אני חושב שהיום יש בארץ נציגות טובה למרנץ וכמו כן השירות טוב יותר מבעבר וחבל אנשים לא מכירים את המוצרים שלהם ונעשה להם עוול
יש לי שאלה
האם ע"י הוספת נגן CD אני אשפר את הסאונד?אני משתמש בDVD פיוניר 430 כנגן CD
האם זה יהיה כזה משמעותי?
ואם אחשוב להוסיף מגבר סטיראו אילו נתונים צריך לשים לב?הרמקולים שיש לי :מוניטור אודיו RX6 סידרת סילבר 125W ב-6 אוהם נצילות 90DB

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
החלפת נגן DVD בנגן CD אמורה לשפר את איכות השמע.
למה אמורה ולא בבטחון גמור?
כי זה תלוי ב:
- איכות ה DVD
- איכות הנגן CD שאתה מייעד
- איכות המדיה (הדיסקים)
- איכות של שאר הרכיבים - כלומר, עד כמה הם חושפניים.
- יכולת השמיעה (שכמו שאר החושים שלנו, היא לא זהה אצל כולם)

מה אתה יכול לעשות?
פשוט לנסות באמצעות האזנה.
אני שמעתי קרוב ל 10 נגני דיסקים שונים עד שמצאתי את הנגן שנשמע לי עדיף על פני ה DVD שיש לי.
לכן אל תתיאש אם לקחת נגן CD אחד או שניים ולא שמעת הבדל או ששמעת הבדל אבל לא משמעותי שלא מצדיק את הקנייה.

לגבי הוספת מגבר סטראו, גם כאן אין תשובה אחת ויחידה.
נתקלתי כבר במגברים שונים שיש להם הנתונים הטכניים זהים (אותו הספק לעכבה) אבל מה לעשות שהם נשמעים אחרת...
בעקרון, עדיף שהמגבר יהיה בעל הספק גדול יותר מזה של הרמקול אבל זה ממש כלל אצבע לא מייצג ויש לא מעט דוגמאות של מגברים "חלשים" יותר שנשמעים נהדר עם רמקול "חזק" יותר.
זה גם תלוי בעוצמת השמע שאתה נוהג להאזין. אם אתה מתכוון להאזים בעוצמה של דיסקוטק, אז יש לזה יותר חשיבות.
ברוב המקרים אנחנו לא קרובים לדגדג את מקסימום העוצמה....

תתחדש ותהנה.

ארז

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור