שאלות על-TOSHIBA REGZA 42AV550T

barakmitz

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי את הטלוויזיה לעיל

אני לא מבין איזה סוג של דברים אני יכוללשדר עליה
מצד אחד רשום:
תמיכת שידור בחיבור HDMI: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p
ומצד שני רשום
רזולוציית מסך 1366 x 768 פיקסלים (HD Ready
אז אם אני מחבר מחשב האם להציג עליו סרט שהוא 720P או 1080P או 1080I? מה היא משדרת?

שאלה שנייה היא שאני מבחר את המחשב לטלוויזיה בכבל HDMI-HDMI ומפעיל סרט 720P
ואני רואה ממש טוב אבל הסאונד הוא דרך המחשב ולא דרך הטלוויזיה ולא הצלחתי לשנות את זה מה יכולה להיות הסיבה?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
1. הרזולוציה הטבעית אכן קרובה יותר ל- 720P, אבל "תמיכה ב- 1080p" אומרת שהמסך מסוגל לקבל אות 1080p, אבל הוא יוריד את הרזולוציה ל- 1366x768.
2. זה כבר ענין של הגדרות במחשב, להגדיר לו שיוציא את הסאונד דרך HDMI.

barakmitz

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הבנתי אז בעצם אתה אומר שכדאי להוריד באיכות 720P אין סיבה להוריד קובץ גדול יותר מבחינת מה שאני אראה בפועל?
רציתי לדעת איפה להפעיל את קובץ הוידאו - האם זה משנה? האם להפעיל במדיה פלייר (בזמן חיבור לטלוויזיה) או בKMPLAYER או במשהו אחר?
ושאלה אחרונה - אני לא מוצא איך לשנות את זה. בהגדרות של NVIDIA אני רואה את הטלוויזיה אבל יש רק הגדרות תצוגה ולא סאונד. מבחינת כרטיס הקול יש לי דרייבר בסרגל ההפעלה וכתוב לי - קביעת הגדרות שמע של IDT. אני מפעיל את זה כתוב לי HDSOUND למעלה בכותרת.
אני מנסה ללחוץ על NVIDIA HDMI OUTPUT איפה שכתוב לי "הפעל התקן זה" אבל זה לא עושה כלום.
מישהו מבין בזה?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אכן, לרוב תוכל להסתפק בקובץ 720p.
לכל תוכנת נגן וידאו יש אופי תמונה שונה במקצת, אם אתה רואה הבדלים, בחר בזו עם התמונה שהכי טובה לעינך.
איזה כרטיס מסך יש לך?

barakmitz

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
א) האם אני אראה טוב יותר אם השידור יהיה 1080P או שאין הבדל?
ב) כרטיס המסך שלי הנו
NVIDIA GEFORCE 9200M GS
והדרייברים שיש לי הינם
NVIDIA HDMI AUDIO
ו
IDT HIGH DEFINITION AUDIO CODEC

תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
א. יכול להיות שכן, בעיקר בזכות קצב הנתונים הגדול יותר (Bitrate).
ב. בדקת במפרט שלו שהוא מסוגל להוציא בכלל אודיו דרך HDMI? לא כל הכרטיסים בעלי HDMI מסוגלים להוציא דרכו סאונד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור