שאלות בקשר ל- Toshiba LCD-LED 42SL833

• פותח הנושא lib
  • פורסם בתאריך

lib

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

לאחר מחקר שוק קטן ובהתאם לתקציב ובמיוחד לאור הביקורת שליאור כתב על דגם SL738
רכשתי את הטושיבה 42SL833.

יש לי מספר שאלות על תפעול הטלויזיה:
(אגב חוברת ההוראות:
http://www.newpan.co.il/sites/newpan.lxst.codeoasis.com/files/download/SL833_0.pdf
ניתן לראות בעמודים האחרונים את הפורמטים שהטלויזיה תומכת בהם)

1) בחיבור USB, הטלויזיה מנגנת קבצי וידאו של MP4, MKV ו- MPG שב- USB.
הבעיה: בקבצי MKV ו- MP4, אין כלל אפשרות לעשות Fast Forward או אחורה או השהייה.
וזה פשוט מעצבן. אני לוחץ על הכפתורים הנכונים אך לא קורה דבר.

א) האם ידוע לכם אם בכלל הטלויזיה תומכת בהרצה מהירה בפורמטים אלו?

המרתי את הפורמט לסרט MPG וההרצה המהירה עובדת. הבאסה היא שהפורמט הוא כבר יחסית לא יעיל לעומת MKV או MP4 ואני משתמש בפורמטים הללו מלא.

ב) האם זה עיניין של עידכון תוכנה? אם כן, ידוע לכם היכן אוכל למצוא עידכון זה (חיפשתי באתר של טושיבה וכלל אין עדכונים לדגם הזה)

2) יודע לכם אם ניתן לצרף קובץ תרגום (למשל בפורמט SRT) או בתוך ה- MKV (לא Hard coded)? ניסיתי לשחק עם כל מיני קומבינציות - וזה לא מראה את התרגום.

אני יודע שהטלויזיה עצמה אינה תומכת בעברית בתרגום - אבל אני דווקא אוהב לצפות עם כתוביות באנגלית...

3) סתם כדי לחקור את הטלויזיה, רציתי לקלוט את העידן+, עשיתי סריקה אך ללא הצלחה - הטלויזיה אומרת שלא נמצאו ערוצים. האם יש צורך באנטנה?! ואם לא, כיצד מכוונים בישראל (הטלויזיה מוגדרת על UK כי אין ישראל)

בסה"כ האיכות של הטלויזיה טובה ביחס לעלותה, אך היא מתגלה במלוא הדרה ותפארתה בניגון קובץ MKV של 1080p. אני אהבתי. אבל אין טוב ללא רע, מה הטעם אם לא ניתן לעשות הרצה מהירה בקבצים הללו?!

המון תודה על העזרה!

נערך לאחרונה ב:

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
אין כלל אפשרות לעשות Fast Forward או אחורה או השהייה.
עמוד 47 ב- PDF יש לבצע קדימה ואחורה 2 חצים קדימה או אחורה

תנסה לדבר עם שרות לקוחות אם יש בעיה

המרתי את הפורמט לסרט MPG וההרצה המהירה עובדת. הבאסה היא שהפורמט הוא כבר יחסית לא יעיל לעומת MKV או MP4 ואני משתמש בפורמטים הללו מלא.
זה להרוס את הפורמט

כל הסמרט TV בחיתולים , תחבר מחשב

האם זה עיניין של עידכון תוכנה? אם כן, ידוע לכם היכן אוכל למצוא עידכון זה (חיפשתי באתר של טושיבה וכלל אין עדכונים לדגם הזה)
תנסה באירופה לחפש עידכון
אם אין אז פנה לשרות לקוחות לברר טכני / מעבדה

עמוד 57 יש עדכון רשת , אם שם אין אז אין עדכון

סתם כדי לחקור את הטלויזיה, רציתי לקלוט את העידן+, עשיתי סריקה אך ללא הצלחה - הטלויזיה אומרת שלא נמצאו ערוצים. האם יש צורך באנטנה?!
בטח יש צורך באנטנה

lib

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התגובה.

אכן גם אני קראתי את העמוד הזה. לא עובד. פשוט מבאס.

לטלויזיה יש חיבור LAN, אך אין לי כבל שמגיע לטלויזיה.

לטלויזיה יש גם חיבור WLAN בפורט של USB, אך צריך דונגל. הדונגל הזה עולה לא מעט.
יש לי סטיק-מודם אלחוטי (היינו המתחבר לפורט של ה- USB)

אני מניח שטושיבה חסמה את האפשרות להשתמש בדונגל שהוא לא שלה. האם יש דרך לעקוף את זה?
כאשר חיברתי את הסטיק מודם, לא קורה דבר גם כאשר שיחקתי קצת עם ההגדרות.

באשר לעדכון
בדקתי גם באירופה
http://eu.consumer.toshiba.eu/en/products/tv/42SL833#productDetailSpecifications
אין עדכון.

ומה בקשר לקובץ תרגום (למשל בפורמט SRT) או בתוך ה- MKV (לא Hard coded)? האם ניתן?

תודה

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
לטלויזיה יש גם חיבור WLAN בפורט של USB, אך צריך דונגל. הדונגל הזה עולה לא מעט.
רק דונגל של היצרן
תשלם ותוודא שזה עובד

ומה בקשר לקובץ תרגום (למשל בפורמט SRT) או בתוך ה- MKV (לא Hard coded)? האם ניתן?
לא מצאתי הסבר
למה אתה לא יוצר קשר לשרות לקוחות ?
תגש למוכר שמכר לך
או תשלח מייל לטושיבה אנגליה ותשאל

lib

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שירות הלקוחות לא פעיל היום לפחות לא משעה 12:00.

וחוץ מזה אני אוהב לעשות ש"ב לפני שאני מתקשר (כדי שתהיה תגובה הולמת לכל שטות פוטנציאלית שיאמרו בשירות).
אבל אתקשר כמובן יום ראשון.

שאלה:
לטלויזיה יש חיבור LAN, אני רוצה לראות סרטים ולשמוע שירים שיש לי במחשב - בטלויזיה.
כדי לחסוך בכבלים מיותרים, האם ניתן באופן כללי לחבר בכבל את ה- LAN שבטלויזיה לנתב אלחוטי ואת הנתב האלחוטי להפוך לנקודת גישה (AP).

בנוסף, נתב אלחוטי אחר יהיה מחובר למודם האינטרנט ולמחשב.

האם בקונסטלציה כזו ה- LAN יהופך ל-WLAN (ובכך מייתר את הדוגל) ויהיה ניתן לראות סרטים מהמחשב וכן לגלוש באינטרנט (Youtube וכו' - מה שהטלויזיה תומכת)?

(לא מעוניין בלרכוש סטרימר)

תודה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור