שאלה קצרה על רמקולים Kanto yu6

משה הקיפוד

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
8
שלום,אני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה ויש לי שאלה,הבנתי שאני יוכל להזרים אליהם מוזיקה באמצעות הבלוטוס. האם יהיה לי אפשרות להזרים מוזיקה גם מהמחשב הנייח באמצעות usb או משהו כזה?

זו חוברת ההדרכה : https://www.kantoaudio.com/wp-content/uploads/YU6_EngManual_18-10-23-linear.pdf

נערך לאחרונה ב:

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
שלום,אני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה ויש לי שאלה,הבנתי שאני יוכל להזרים אליהם מוזיקה באמצעות הבלוטוס. האם יהיה לי אפשרות להזרים מוזיקה גם מהמחשב הנייח באמצעות usb או משהו כזה?

זו חוברת ההדרכה : https://www.kantoaudio.com/wp-content/uploads/YU6_EngManual_18-10-23-linear.pdf
מיד בעמוד הראשון אתה יכול לראות Bluetooth ו- Aptx שזה אומר שתוכל להזרים ישירות לרמקול ללא הגברה ישירות מהטלפון או מחשב או כל מכשיר עם שן כחולה
כמובן תוכל לחבר גם למחשב או דאק או פרי אמפ אם תרצה בעתיד
כולל גם כניסה לפטיפון מובנית ותוכל לחבר ישירות פטיפון ללא צורך ב- phono stage
אם שמעת ואהבת אז יופי וגם המחיר בארץ הוגן ולא גבוה בהרבה למחיר חו״ל

נערך לאחרונה ב:

משה הקיפוד

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
8
מיד בעמוד הראשון אתה יכול לראות Bluetooth ו- Aptx שזה אומר שתוכל להזרים ישירות לרמקול ללא הגברה ישירות מהטלפון או מחשב או כל מכשיר עם שן כחולה
כמובן תוכל לחבר גם למחשב או דאק או פרי אמפ אם תרצה בעתיד
כולל גם כניסה לפטיפון מובנית ותוכל לחבר ישירות פטיפון ללא צורך ב- phono stage
אם שמעת ואהבת אז יופי וגם המחיר בארץ הוגן ולא גבוה בהרבה למחיר חו״ל

תודה על העזרה מעריך מאוד
אבל כשאתה אומר כל מכשיר עם שן כחולה מזה אומר במילים פשוטות? אני יודע שיש לי בלוטוס בפלאפון אבל במחשב אין לי מושג. איך אני בודק אם יש לי אופציה כזו? ואם אין,האם מתאם usb כלשהו יעזור?

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
שן כחולה = בלוטוסססס :)
תוכל לחבר למחשב usb קטן שיאפשר בלוטוס ואז תוכל לנגן מהמחשב

משה הקיפוד

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
8

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור