שאלה על Canon EOS 650D

david-assay

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
היי,
מחפש מצלמה לעצמי עם עדשת זום של 18-200 ואפילו 18-270.
( מעדיף להסתובב עם עדשה אחת שתספק אפשרויות צילום משתנות ).

נתקלתי בהצעה מעניינת וסבירה לרכישת מצלמת קנון 650D שנדמה שדי תספק
את צרכי הצלם החובב שבי ובתקציב סביר של עד 3500 ש"ח.
מה דעתכם המקצועית על המצלמה ? איזו עדשה להתאים לה ? האם עדשת טמרון
הינה עדשה סבירה ? מאוד קריטי לי גם לדעת שהמצלמה אטומה למים ואבק.
האם בתקציב זה יש מצלמה אחרת שתוכלו להמליץ עליה ?
וואו... כל כך הרבה שאלות שאין לי תשובות עליהן. אשמח לעזרה.
תודה מראש למסייעים

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ברוך הבא.
ראשית, לפני שאנחנו קופצים לבחור מצלמה ועדשה עבורך, חשוב להבין מה אתה הולך לצלם ומה הדרשיות שיש לך מהמצלמה?
כמו כן לדעי עדשות הסופר זום האלו (כמו כל עדשות הסופר זום) הן עדשות בנוניות ביותר ולא הייתי מחבר אותם למצלמה רצינית, פשוט חבל - עד כמה אתה באמת צריך את הטווח הזום הזה באמת?
שאני אומר סופר זום אני מדבר על טווח הזום מ 18-200 זה קרוב יותר מזום כפול 10 וה 18-279 אפילו יותר כך - יש עדשות כמו 70-300 שהיא הרבה יותר מוצלחות וניתן להוסיף לה נוספת לתחום הרחב - אבל שוב, אני קופץ קדימה :)

david-assay

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
היי כרמי ,
קודם כל תודה רבה על התייחסותך. לגבי שאלתך המצלמה אמורה לשמש אותי בכל. היא תלווה אותי
לטיולים, אירועים משפחתיים, צילומי נוף ופרוטרט וכל דבר אחר. אני מחפש מצלמה איתה אוכל לצלם כל
אובייקט.זו הסיבה שאני נלהב לעדשת זום שתיתן מענה גם לטווח הרחב וגם תקרב אובייקטים ממרחק סביר.
נכון להיום אני מחזיק מצלמת ניקון D60 ישנה עם עדשה של 18-200 שלעיתים מתחשק לי לסובב את
העדשה שלה עוד קצת לנסות ולפצות בעוד קצת על מרחק הצילום מהאובייקט.
אגב, עדשה שכזו מתאימה גם לקנון ?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
עדשת ניקון תתאים רק לניקון,
אם אתה ממשיך לצלם עם עדשה כזאת לדעתי האישית חבל על הכסף על גוף חדש - יש לך ציוד מוצלח שעושה לך את העבודה
למה לבזבז כסף על גוף חדש? עם עדשות כאלו לא אתה מסרס את המצלמה

תרכוש ניקון 18-140 ותראה שיפור גדול במצלמה שלך

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
יש מקומות כמו רואים עולם שאתה יכול להגיע עם המצלמה שלך לחבר לעדשה לצלם - ואז יהיה לך אפשרות לבדוק אם זה נותן שיפור

בדיקה של מצלמות זה כבר יותר מורכב

david-assay

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
חשבתי להתפנק ולהשתדרג קצת עם אסא הרבה יותר גבוה, מסך מפרקי, וידאו, מעבד חדיש.....הרי בכל זאת
יש הבדל בין הקנון 650D לניקון D60. מבין השורות אני מסיק שכמעט ואין הבדל בין השתיים

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לא מדויק, יש הבדל בין המצלמות, אבל לדעתי הבדל בעדשה טובה יהיה משמעותי יותר - זה תמיד כך (עבור כל מצלמה)
עדשה טובה יכולה מחר לעבור איתך למצלמה חדשה (של ניקון)
אני עברתי מקנון לניקון בגלל שהרגשתי שאין התקדמות בחיישנים של קנון מול השיפור בחיישני ניקון, אז אתה במצב טוב אתה כבר בניקון :)

מסך מספקי פחות חושב שמצלמים דרך העינית, מעבד תמונה פחות חשוב שמצלמים ב RAW, אני קווה שאתה מצלם ב RAW :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור