שאלה על חיבור מערכת לטלויזיה, וגם שאלה לגבי נגן דיסקים

ronniom

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
יי אני רוצה לקנות מערכת סטריאו - לא מיני! במיני לא שומעים מספיק איכותי לטעמי.
השאלה שלי אולי בסיסית, אבל אשמח אם מישהו יסביר לי את הבסיס:
אם אני קונה רסיבר ורמקולים, מה הדרך לחבר גם נגן דיסקים? האם כל נגן דיסקים/בלוריי/נגן DVD יהיה טוב?
אם אני מוציאה ים כסף על רמקולים ורסיבר, האם בנגן הדיסקים אפשר לחסוך ולקנות את הפשוטים ביותר<?
|(כאלה שעולים 200 שקל או פחות).

ועוד שאלה, מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המערכת הזו שאקנה לטלוזיה? האם פשוט לחבר אותה עם כבל HDMI?

Giant Steps

אוהב את התחום
מעורבות
12
נקודות
18
קצת קשה להבין מדברייך מה המערכת המתוכננת , מערכת סטראו המשולבת במערכת קולנוע ביתי ( כלומר מגבר וקדם מגבר או רסיבר דו ערוצי נפרדים שישמשו לשני הערוצים קדמיים ממערכת קולנוע ביתי) או מערכת קולנוע ביתי שתשמש גם לסטריאו. כל נגן דיסקים ניתן לחבר לרסיבר קולנוע ביתי. אם הוא גם נגן Dvd או bluray נהוג לחבר ב HDMI לרסיבר הקולנוע ומשם לטלוויזיה. כבל כזה נושא מידע דיגיטלי על התמונה והצליל והריסיבר מפענח הכל ושולח את התמונה למסך ואת הצליל לערוצים השונים . אם זה נגן cd בלבד אפשר, במידה והוא מצוייד ביציאות דיגיטליות, לחברו דיגיטלית לרסיבר באמצעות כבל אופטי או spdif ולאפשר לרסיבר לבצע את הפיענוח או לחברו אנלוגית עם שני כבלים , ערוץ וימין וערוץ שמאל אל אחת הכניסות האנלוגיות בריסיבר. לא ברור על איזה תקציב מדובר . סביר שריסיבר טוב יותר יוכל להתמודד בצורה טובה יותר עם מקור בעייתי בחיבור דיגיטלי אך עדיין כדאי להשקיע במקור באיכות מינימלית.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור