שאלה ל ליאור קורן - התלבטות בין טלוויזיות

• פותח הנושא shr
  • פורסם בתאריך

shr

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום, כבר מס' שבועות אני עובר סרט של בחירת טלוויזיה לבית החדש.
גודל הסלון 4.5 מ' והשימושים הם צפייה בSD אקסטרימר וחיבור ל PC
התקציב שלי הוא 6.5K לא ניתן יותר...
לאחר בדיקה מדוקדקת הבנתי שבתקציב כזה אין ברירה אלא להתפשר, אני לא אקנה את הטוב ביותר ואת מה שאני רוצה, אבל הטוב ביותר שניתן להשיג בתקציב זה!
התפשרות ראשונה היא בנושא הגודל בחרתי ללכת על "46"/47 מתוך הבנה שגודל גדול יותר של טלוויזיה בתקציב זה תפגע משמעותית באיכות...
חשוב לי שלטלוויזיה יהיה ממיר DDT מובנה פנימי ואם ניתן גם רסיבר מובנה פנימי שניתן לחבר לו רמקולים.
מעבר לזה גם איכות תמונה ואמינות מוצר.
כרגע צימצמתי את זה ל 3 טלוויזות:
SONY 46EX402
LG 47LE5500
TUSHIBA SL733

אשמח לשמוע את חות דעתך המקצועית ליאור ע"מ שאקבל את ההחלטה הטוה ביותר.

תודה מראש.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ראשית, אין צורך להפנות שאלות רק אלי, זה פורום פתוח ויש כאן לא מעט חברים מבינים שיכולים לעזור.
רסיבר מובנה לא קיים בטלוויזיות בתקציב הזה ולמען האמת זו תכונה נדירה מאוד גם בתקציב גבוה בהרבה - חיבור רמקולים דורש מגבר פנימי.
התכונה החשובה ביותר במסך היא איכות התמונה.
שלוש המועמדים שציינת הינם ראויים, האם צפית בהם במציאות?

shr

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אכן צפיתי בהם במציאות וקשה לי להגיע להחלטה,לכן אני צריך עזרה מקצועית, על מה אתה, או חברים אחרים ממליצים???? (מתוך האופציות) המחיר הטוב ביותר שהוצע לי הוא של ה EX402 אך הוא בתדר 50 MZH, לעומתה הLG היא טלוויזיית LED אך הבנתי שכמותג LG קצת פחות מומלץ, לבסוף Vה TUSHIBA גם LED ןגם יותר מומלצת כמותג, אך יותר יקרה מהאחרות.
בקיצור אני מבולבל וזקוק להכוונה מקצועית.
דרך אגב, גם ה"C550 50 של סמסונג היא אופציה שהציעו לי, למרות שיש חלון גדול מצד ימין של הטלוויזיה ראיתי אותה והיא נראית נחמד דווקא....

אנא עיזרו לי להחליט!

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
יש באתר סקירה

של הטושיבה והיא נראית ובתור אחד שראה (בזכות ליאור ושוב תודה)את כל דיגמי טושיבה זה דגם טוב וגם יש סקירה באתר של הדגם

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
לגבי הסוני

הסוני זה דגם שמשתמש במעבד ישן יותר Bravia Engine 2 לא שזה מעבד רע אבל זה דגם פחות מתקדם וזה לא מסך לד קח את זה בחשבון

shr

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה למגיבים- אני אשמח לעוד חוות דעת!

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
הנה השוואה בין

טושיבה 47Z650 ל LG 47E550 אחי זה מה שמצאתי על LG על הדגם הזה צפיה מהנה

http://www.youtube.com/watch?v=7BlA6WyQRws

אורי_נציג_חי

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלום shr
דגם מצויין שאכן ייענה על הצרכים שלך הוא: 47LE5500 של LG. מדובר על אחד הדגמים המובילים ובעל מס' תכונות: מסך LED בעל טכנולוגיה המאפשרת שליטה ובקרה על כל נורת LED בנפרד, מעבד תמונה של 100 הרץ, זמן תגובה מהיר של 2.4 מיל לשניה. המסך כולל כניסת USB המאפשרת צפיה בסרטי DVIX בפורמט HD, כניסת HDMI וטיונר דיגיטלי מובנה לקליטת ערוצי עידן +. המסך תומך בטכנולוגיית DLNA שמאפשרת קישור למחשב הנייד וגלישה לאינטרנט וכולל את אפליקציית ה Netcast המאפשרת גישה ישירה וצפייה באתרי אינטרנט מובנים כגון: youtube, facebook ו picasa. מגיע עם 3 שנים אחריות VIP ע"י קבוצת ח.י.

מקווה שיכולתי לעזור
אם עולות שאלות נוספות נשמח אם תוכלי לפנות אלינו לכתובת מייל: online@hye.co.il
בברכה אורי, נציג קבוצת ח.י.

אלון1601

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
היי גבר,

אני לא מזמן נעמדתי בפני דילמה זהה, בסופו של דבר קניתי טלוויזיה פצצה מטרקלין.. ממש עכשיו ביריד חנוכה שלהם,
ממליץ מאוד על זאת.

shr

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
נשמע מגניב,
בכמה קנית אותה?

אלון1601

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
אם אני לא טועה, ב7200
אבל הלכתי עם אמא שלי והיא קנתה שם עוד מלא מלא דברים.. (כנראה שאני לא מבין מספיק במדיחים אבל היא התלהבה מאוד מהמחירים).. אז אני לא יודע במדוייק..

נערך לאחרונה ב:

אלון1601

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
אם אני אמצא ת'קבלה אני ארשום לך במדוייק!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור