שאלה לכל החברים ולליאור קורן בפרט תודה.

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
מי יצא לו לראות את 2 המסכים הנ"ל??
1.שארפ LC32A47E
2.סמסונג LA32B530

בבקשה אני ממש לחוץ לדעת האם כדאי לי להחזיר את הסמסונג ולקחת שארפ או להשאר עם הסמסונג.
בהתחלה הצבעים היו עזים בסמסונג כיוונתי ורואים לא רע אני מחובר בכבל rf רגיל כלומר אנטנה אין לי ממיר אולי בעתיד אני אקנה מרחק צפייה 3 מטר . אשמח לחבר את המחשב אליה בנוסף לשידורים הרגילים, ולצפות בסרטים שהורדו למחשב ברזולוצייה הכי גבוהה שאפשר .
עדיין לא בדקתי את המסך בסרטי די וי די ולא בתכני מחשב ברזולוציה גבוהה , אך מה שבטוח הוא שבשארפ הצבעים יותר טבעיים ואמיתיים . מדוע התכונה הזו בסמסונג האם זה מאפיין את רוב הדגמים שלה ?

אשמח לקבל תגובות מיכם חברים והמלצות ומליאור קורן שהוא הכי מקצועי ומבין.

תודה תודה מחכה לתגובה ויום נפלא לכולם

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ההודעה שלך לא כל כך ברורה, האם לפני שרכשת ראית את שני המסכים?
מה שבטוח הוא שלהתרשם בבית ממסך רק דרך אנטנת RF זה לעשות ממש עוול למסך.

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
יצא לראות אותם

ראיתי את 2 המסכים וגם את הסוני בדגם 5500s
בדקתי אותם בחנות וקניתי בצורה פזיזה כי אמרו לי ש fhd טוב יותר וסמסונג טובה יותר.
ראיתי בטרקלין את הסמסונג בגודל 37 אינץ כי לא היה להם את 32 בצוגה והשארפ עמדה לא צמוד אליה אלא במרחק של 4 מטרים ממנה והסוני על קיר אחר בכלל כך שהיה קשה להשוות .
אחרי שחברתי בבית אשתי העירה את עיני ואמרה לי שהצבעים עזים וחזקים בצורה מזעזעת כמו משחק מחשב. כיוונתי את הצבע שיחקתי במצב התמונה לרגיל והאמנם יש שיפור אבל זה לא אמיתי בהשוואה למסך בסלון בגודל 28 אינץ LOWE PROFIL ששם אתה רואה תמונה כמו שצריך לראות.
יום למחרת נסעתי למרכז ביג באילת וראיתי את המסך שלי בחנות אחרת מהיכן שרכשתי ברשת אלמ . והיה את השארפ מול הסמסונג והיה הבדל הצבעים בשארפ אמיתיים ולא מלאכותיים כמו בסמסונג . כעת יש י אפשרות להחזיר את המסך לחנות טרקלין ב15 אחוז פחות ממה שקניתי וזה יוצא לי כמו המחיר של השארפ .
אני ממש בבעיה מה כדאי לי לעשות להפסיד כסף על מסך שנקנה לפני מספר ימים כי פתחתי את האריזה או לקחת את השארפ שהיא hdr במחיר של הסמסונג?
מה אתם המקצועיים אומרים ,מכיוון שלא יצא לנסות את המסך בחיבור לממיר ולא למחשב ולא בטח fhd כך שאין לי מושג מה הפוטנציאל שלו מול השארפ .
אשמח לעזרה בהקדם האפשרי מכוון שאני צריך להזדרז עם ההחלטה להשאיר או להחליף ?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
בגדול 32'' הייתי פחות מתחשב ב FULL מול READY
נקודה למחשבה אם אתה לא תחליף את המסך כל פעם שתראה אותו תרגיש לא מרוצה - אז הבחירה היא קלה :)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אכן בגודל 32" אין ממש משמעות ל- FULL HD, בטח שלא ממרחק צפיה של 3 מטרים.

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
אוקיי אין כל משמעות ?

אם אני רואה סרט בפורמט 1080p אזי היכן יראו טוב יותר FHD או HDR .
לפי ההיגיון שלי בFHD אמור להיות מעבד טוב יןתר ? האם זה נכון כי בכל זאת זה לא אותה טכנולוגייה.
נאמר לי דווקא שממרחק 2.5 מטר מתחילים לראות ההבדל בין FHD ל hdr??
אני כבר לא יודע מי באמת צודק .

שאלה אחרונה לכם ידידי מה הייתם לוקחים מבין 2 הדגמים סמסונג או שארפ ???

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ממש לא חשוב מה אנחנו משהוא אחר היה לוקח - חשוב מה אתה מעדיף

ההבדל בין FHD ו HDR זה הרזולוציה להם - זה לא אומר איפה יש מעבד תמונה יותר טוב או איפה רואים יותר טוב, זה בר תלוי בדגם של המסך.

לגבי זה שאתה רואה תוכן של 1080P - גם מסכי HDR מסוגל להציג כאשר עושים שינמוך ל 720P. 
מה המקור שלך ל 1080P? הוא בטוח יודע להוציא את זה גם ב 720P - דרך אגב ממרי HD של הכבלים ויס מקבלים 1080I ובטוח שיודעים להתחבר למסכי HDR.

כמו שכבר אמרתי לך לדעתי פחות חשובה הרזולוציה יותר חשוב איך רואים וכאן זה כבר עניין של דגם מול דגם וגם הטעם האישי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור