רסיבר שאלה לגבי רסיבר

yoavbd123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
היי יש לי את בבית את הרסיבר : DENON AVR -1601
אני יודע שבזמנו הוא היה ממש טוב,אבל אני גם מודע לזה שהוא יחסית ישן.
השאלה היא האם אפשר עוד להשתמש בו, או שמא עבר זמנו ?
המטרה היא לחבר לו 3 מכשירים, YES MAX רגיל, PS3 והמחשב.
אני יודע שגם המחשב וגם ה PS3 זה חיבור אופטי, לגבי ה MAX אני לא יודע מה האופציות.
מה שאותי מעניין זה האם הוא תומך בכל ההתנקים החדשים ואם אני אראה סרטי BLURAY וסרטי HD מהמחשב האם לא תהיה בעיית תמיכה ?
אני רוצה להתקין מערכת ק"ב קטנה יחסית בחדר שלי, והתקציב שלי עומד על סדר גודל של 2500,
והבנתי שזה לא תקציב מדהים (בשלון המעטה ) לרסיבר + רמקולים, אז חשבתי אולי אני יכול לחסוך קניית רסיבר , נגיד לשנה הקרובה או משהו כזה, אם לא יותר...
ואז להשקיע רק ברמקולים, כאשר גם סאב דיי טוב יש לי. בעצם יש לי מערכת שלמה אבל היא כבר יחסית ישנה וגדולה מדי לחדר שלי ככה שמה שאפשר לנצל ממנה זה הרסיבר והסאב.

אשמח לדעת אם אפשר להשתמש עדיין ברסיבר, בהנחנה שכן זה יחסוך לי הרבה מאמץ ויקל עלי מאוד :)
אם לא, אז אצטרך לחשוב על פתרונות יצירתיים :p הZ5500 קורצת לי כבר הרבה זמן,אבל יש לה מספר תסחרונות דיי מעצבנים,והייתי מעדיף כן ללכת על מערכת כולל רסיבר שניתן לעצב ולשדרג כרצוני בעתיד

ClearNoyz

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן.
ברור שאפשר להשתמש ברסיבר שלך, הוא גם תומך בדולבי דיגיטל ובDTS, ככמה שאתה די מכוסה מבחינת סראונד, הוא לא מתאים לפענוח של סרטי בלו-ריי מלאים אבל רוב החומר (כולל סרטי HD) מהאינטרנט ינגן כמו שצריך. גם PS3 בא לו טוב. לא סגור על ממיר HD של יס, ההגיון אומר שתהיה יציאת אודיו דיגיטלי בממיר כזה אבל יש לך רק שתי כניסות דיגיטליות ברסיבר ככה שמשהו בכל מקרה יהיה חייב להיות מחובר בצורה אנלוגית (יס משדרים בסראונד בכלל?)

לדעתי, לך תקנה 5 סטליטים נחמדים ותעשה חיים :)

נערך לאחרונה ב:

yoavbd123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן.
ברור שאפשר להשתמש ברסיבר שלך, הוא גם תומך בדולבי דיגיטל ובDTS, ככמה שאתה די מכוסה מבחינת סראונד, הוא לא מתאים לפענוח של סרטי בלו-ריי מלאים אבל רוב החומר (כולל סרטי HD) מהאינטרנט ינגן כמו שצריך. גם PS3 בא לו טוב. לא סגור על ממיר HD של יס, ההגיון אומר שתהיה יציאת אודיו דיגיטלי בממיר כזה אבל יש לך רק שתי כניסות דיגיטליות ברסיבר ככה שמשהו בכל מקרה יהיה חייב להיות מחובר בצורה אנלוגית (יס משדרים בסראונד בכלל?)

לדעתי, לך תקנה 5 סטליטים נחמדים ותעשה חיים :)

וואו, אני ממש שמח לשמוע :)
אני לא רואה הרבה סרטי בלו ריי, אלא בעיקר סרטים מהמחשב שהם פשוט סרטי HD :)
אין לי ממיר HD אלא ממיר מקס רגיל, ולכן שאלתי...
וזה שהPS3 מתחבר זה עוד יותר טוב :D
ממש שמחת אותי עכשיו :)
אם ככה מה שאני צריך עכשיו זה 5 רמקולים קטנים יחסית בגודל.
סטליטים זה אופציה ממש סבבה, במיוחד לאחוריים, לקדמיים חשבתי אולי אפשר גם ללכת על רמקולים על עמוד כזה , שיהיו מוגבהים ואולי גם יהיו סוג של פריט עיצובי בחדר :p אבל לא על חשבון הסאונד.
איזה רמקולים ממולצים ? התקציב הוא בסדר גודל של 2000-2500 , ללא סאב (למרות שאולי מה שיש לי הוא קצת גדול, ואז אם אני קונה כבר רמקולים שבאים בסט 5.1 זה גם סבבה)
והצרכים הם כמו שאמרתי הכי עיקרי סרטי HD כדי לנצל את כל ה 5.1, לאחר מכן משחקי PS3
ומוזיקה באמת שלא רלוונטי בכלל...
חדר קטן יחסית משהו כמו 3.5X4.5 פחות או יותר, זה חדר שלי, וזה לא סלום או משהו כזה...

ClearNoyz

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני לא חושב שיש יותר מדי מה להשקיע ברמקולים איכותיים כי:

1. הרסיבר הנ"ל הוא מכשיר מסדרות הכניסה של היצרן ולא ציוד ששווה לחבר אליו רמקולים איכותיים מאוד (עדיף לחסוך ולהרים מערכת סטריאו שווה) אני מקווה שאני לא פוגע בך או משהו, סתם אומר את דעתי וניתן (כמובן) גם לחלוק עלי...

2. איכות האודיו בסרטים שאתה מוריד מהרשת מונחתת ביחס למקור (שוב, חוץ מסרטים מלאים, גם בלו-ריי וגם DVD) - האודיו מקומפרס ל MP3 המון פעמים והאיכות יורדת בהתאם. תקף כמובן גם לקבצי מוזיקה של MP3 וכו'

3. החדר קטן ולא מטופל אקוסטית. אתה לא תזכה להינות מרמקול איכותי כי החדר יגביל אותו.

חמישית סטליטים נחמדים יעשו את העבודה ויתנו לך שעות מרובות של הנאה, תן קפיצה לפורומים של אקוסטיקה וקח כמה רעיונות לגבי טיפול אקוסטי בסיסי, זה יאפשר לך להינות יותר מהמערכת שברשותך וגם מהעתידית.

לגבי המלצות, יש סטליטים מהסדרות כניסה של של חברה ישראלית בשם מורל (Morel) - מומלץ (אני מקווה שאני לא מפר חוקי פורום פה....) או שתנסה יד 2. גם רמקולים מסדרות גבוהות של יצרניות חומרת מחשבים - קריאטיב או לוגי'טק יכולים להיות אופציות מעניינות.

תעשה חיים.

D:

נערך לאחרונה ב:

yoavbd123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני לא מתיימר ולא מחפש משהו מאוד רציני, וגם התקציב בהתאם.
אני בסך הכל מחפש שיפור,ומשמעותי, למצב הנוכחי שהוא אודיו מהטלוויזיה, שהוא גם לא 5.1 וגם יחסית חלש בתדרים ובעוצמות.
אני מאמין שכל 5 רמקולים תשפר לי פלאים את החוויה, ולכן אני רוצה ללכת על משהו קטן ונח יחסית שיתאים לחדר הקטן שלי.
אני לא מחפש שום דבר מסובך ולא הוצאות גדולות ושיפוצים לחדר או משהו כזה.
סתם משהו פשוט שיהיה לי טוב.
ואגב רב הסרטים שלי יש בהם אודיו טוב, ולא MP3 ...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור