שאלה לגבי ניגודיות או קונטרסט בלד טושיבה גודל 46

• פותח הנושא GIBB
  • פורסם בתאריך

GIBB

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
האם יש הבדל משמעותי באיכות התמונה בין
קונטרסט-400.000 1
קונטרסט-1,200,000
אשמח לתשובה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לא מובן מהמספרים שלך האם אתה מתכוון ל- 1:400,000 או 1:1,400,000

GIBB

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ל- 1:400,000

האם יש הבדל באיכות התמונה,הבדל גדול

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
היות ומדובר בניגודיות דינמית שכל יצרן מודד בצורה אחרת, המדד שלך יהיה לצפות בשתי הטלוויזיות במקביל, באותם התכנים ולהשוות איכות שחור וכו'.
לא הייתי בוחר מסך רק על סמך הפרמטר הזה במפרט, איכות תמונה סופית מורכבת מהמון פרמטרים נוספים.

GIBB

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה אני שואל כי אני יודע שעומד לצאת דגם חדש

של טושיבה שמחליף את הלד 733SL 46 הדגם הוא 833 ,שמה היבנתי הניגודיות אחרת

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לא בוחרים מסך על פי פרמטר של זמן תגובה יחס נקדיות היות וכול המדדיות נעשות במעבדות ומערבבים יחס נקדיות טבעית ועם טבעית ומגעים למספר גדולים יש כולמני שיטות מסך בודקים רק על פי הענים יכול להיות מסך X
עם יחד נקדיות גבוה יותר ומסך Y עם נקדיות נמוכה יותר שרואים יותר טוב אין להסתמך על נתונים יבשים בלבד
זה כמו שתסמוך על המוכר בחנות שיתאים לך תמוצר שהכי מתאים לך זה לא יקרה כי הוא רוצה לדחוך לך מה שטוב לו ולא מה שטוב לך...

GIBB

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה על ההיתיחסות,פשוט רציתי להבין,את כל הפרמטרים

אני בודק הרבה לפני שאני קונה בכל דבר,המוכרים כבר לא אוהבים לראות שאני בה ושואל שאלות,יש דברים שאני לא מבין,אני כניראה יקנה את אחד המסכים של טושיבה לד,733 או ה833 אני מחכה שיצא שאוכל להיתרשם ממנו אז אני יחליט,אני מודה לך

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני ממליץ לך בחום על SL733
מסך מציון בעל איכות HD מעולה תמונה טבעית ולא מגרונת השחור טיפה נוטעה להיות כחלחל ויש זליגות אור השידור SD
נהבדר ונעים לעין יש כנסיות סקרט.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור